Güngörende Nizipliler

Güngören nizipliler derneği geleneksel pikniği

vedatakkas Üye
mahmut bu keret te piknik fikri hoşuma gitti haa!
şükrü çiftçi Üye
Inşallah güzel geçer çok güzel etkinlikler saygılar
müslüm akpek Üye
Şükrü aslında Nizip dışında yaşayanların nasıl bir hasret çektiğini anlamanız için bu tarz etkinliklerde bulunmanız gerekiyor, inşallah bir gün olur.
sütcühössün Üye
Nizipliler pikniğimiii valla ne yalan söliiyimmm terhisi alana kadar nizibi bile düşünmüommm...Şafak : 264 bitsin belkii düşer bir gün yolum pikniğede nizibe...(düşmese ii olur) :@
esera79 Üye
bizde gelicektik ama taki kene olayını duyana kadar belgratta piknege gidenlerin çoguna kene yapışmış bu yüzden bizim ailede gelmek istemiyolar. malum çoluk çocuk var korkuyoruz acaba geçen seneki gibi dernek tarafından özel bi ilaçlama yapıldımı yada yapılacakmı bilgi verirseniz sevinirim ....
xxhidayet Üye
Üzgünüm ben de tezimi yetiştirmeliyim.. gelemeyeceğim..
müslüm akpek Üye
esera79;193932 wrote:bizde gelicektik ama taki kene olayını duyana kadar belgratta piknege gidenlerin çoguna kene yapışmış bu yüzden bizim ailede gelmek istemiyolar. malum çoluk çocuk var korkuyoruz acaba geçen seneki gibi dernek tarafından özel bi ilaçlama yapıldımı yada yapılacakmı bilgi verirseniz sevinirim ....
Bu konu ile ilgili bir araştırma yaptım ama Belgrat ormanlarında böyle bir olaya rastlanmamış, siz nerden duydunuz kaynak verebilirmisiniz. Burası özel bir piknik alanı her türlü önlem alınmıştır. KİMSE KORKMASIN BU ORMANLARDA ÖYLE BİR ŞEY YOK RAHATLIKLA GELEBİLİRSİNİZ.
Mustafa Bilici Üye
Kısmetse yarın ordayız..
esera79 Üye
müslüm akpek;193996 wrote:Bu konu ile ilgili bir araştırma yaptım ama Belgrat ormanlarında böyle bir olaya rastlanmamış, siz nerden duydunuz kaynak verebilirmisiniz. Burası özel bir piknik alanı her türlü önlem alınmıştır. KİMSE KORKMASIN BU ORMANLARDA ÖYLE BİR ŞEY YOK RAHATLIKLA GELEBİLİRSİNİZ.
valla kararlaştırdık gelmek için bu seferde araba yokmuş dernek göndermiyomuş ,bizdede malesef araba yok bu yüzden nasıl gelicz bilmiyoruz....
sütcühössün Üye
eee gtmeyiver sende ne olcakkk:D
kasapoglu Üye
Müslüm abi geleceğim diyenlerin hiç birini görmedim,sadece mahmut abiyi ve eda ile ailesini gördüm ,gözlerim seni aradı ama yoktun,ama piknik güzel oldu,gelenlerin ayaklarına sağlık.
müslüm akpek Üye
Ben pikniğe gidemedim, Müslüm Öğüt'den öğrendiğime göre güzel geçmiş, katlım bugüne kadar yapılan pikniklerden çok fazlaymış, Zeynel çektiği videoyu ve bir kaç resimi bugün yayınlayacak.
M.KÜÇÜK Üye
Valla ben harbiden gelecektim...Hatta annemi ve babamıda getirecektim ama AÖF sınavlarımıza denk geldi...Devlet memuriyetimizin yarısını devirdik,bir an önce ünv. bitirmemiz lazım...
tytyhgtyhgh Üye
Piknik beklentimin üzerinde güzel geçti.Garip olan bir aydır, pikniğe gelmesi için burada gayret sarfeden Müslüm Akpek'in gelmemesiydi.Tek sıkıntı havanın kapalı ve serin olmasıydı.Katılan hemen herkes bir yıllık davul zurna hasretini eminim giderdi, çünkü neredeyse abartısız her birkaç masaya birkaç davul zurnacı düşüyordu.Kene korkusu yalan çıktı, kısa şortla gelenler bile vardı.Öğleden sonra mangal dumanları ve kebap kokuları altında sürekli halay çekenlerle çok keyifli bir piknik yaşadık.Sabah 08.30 civarı,kardeşler fırıncıdan nohut dürümü yiyip dernek önündeki otobüsle gittiğimiz piknikten 19.10 gibi belgrad ormanından dönüşe geçildi.Özel arabası olanlara dernekte kroki verilerek piknik alanına ulaşım kolaylaştırıldı.Güngören Nizipliler derneği yönetimi bu pikniği düzenli ve başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.Özel arabası ile gelenlerle birlikte yaklaşık 500 hemşehrimizin katıldığı sanılıyor. Herkesin alana yerleşimi ve rahatı için özel çaba sarfettiler.Onları kutluyorum.Gözlerimiz Nizip.com üyelerini aradı ama ben Hayal, esara,mehmet kasapoğlu ve Mustafa Bilici'den(Onlar nizip'te gelmişlerdi) başkasını sanki göremedim?.Nizipliler arasındaki bağların güçlendirilmesi ve yoğun nostalji yaşanması, özellikle de burada büyüyen ve doğam nizipli gençlerin tanışması, kaynaşması için bu tür toplu etkinlikler çok önemsenmelidir.Pikniğe bir ara Gaziantep milletvekili Hasan Özdemir de katılarak aileleri tek tek dolaşıp selamladı.Bu tür toplu alanlara Nizip Belediye başkanı ve kaymakam'ın katılması da sağlanmalıdır.Pikniğin tek eksiği gençleri yarıştıracak(Bu ip çekme, yakar topu v.b. gibi) oyunlar düşünülemeyişi oldu.20 yaşındaki oğlum Ertuğrul'un hiç uçurtması olmamıştı, aldığım uçurtmayı malesef uçuramadı çünkü piknik alanı çukur bir vadi ve sık ağaçlıydı.Bu piknik keşke Eylül ayında yine yapılabilse...
müslüm akpek Üye
Mahmut abi inan pikniğe gelebilmek için bir sürü programımı iptal ettim hatta hafta sonu yapılan Motokros yarışlarına bile gitmedim ama sabah kalktığımda çok kötüydüm öğleden sonra bile helmek istedim ama olmadı oysa bu pikniğe çok gelmek istemiştim. Nizipliler kusura bakmasın.
M.KÜÇÜK Üye
müslüm akpek;194305 wrote:Mahmut abi inan pikniğe gelebilmek için bir sürü programımı iptal ettim hatta hafta sonu yapılan Motokros yarışlarına bile gitmedim ama sabah kalktığımda çok kötüydüm öğleden sonra bile helmek istedim ama olmadı oysa bu pikniğe çok gelmek istemiştim. Nizipliler kusura bakmasın.
O zaman okullar kapanınca Mahmut abi, Zeynel, ben ve diğer arkadaşları bir pikniğe götür,cezanı çek, milleti gaza getirdin sen gelmedin...Olmaz öyle ben sabah kötüydüm falan...:p
xxhidayet Üye
Valla es kaza beni, tüm yorgunluğuma rağmen Gaziantepliler Pikniğine götürdüler.. Tek kelimeyle fiyasko!!.. Şile yakınlarında oldu.. Herkes bir masa tututu oturdu, biz ayakta kaldık, Allah'tan şiltemizi getirmiştik. Ömer Lök'ün oğlu iki şarkı tıngırdattı, ardından 'Tavlâ Turnuvası' düzenlediler (adam başı 5 tl karşılığında )o da akşama kadar sürdü.. Antebizi hissedirecek ne bir kültür alışverişi.. Kimse kimseyi tanımıyor... Ne bir top oynu, ne bir ip atlama.. kebaplarını yiyen romenlerin atlarına bindi o da paralı.. ne bir tanıştırma .. Bi de kimse kusura bakmasın.. Antebin kodomanları için özel yer ayrılmış onlar da havasını atıp durdu.. Tek kelimeyle; "Ben bölye organizasyon düzenleyenin??.." dedim...:(:(:(
M.KÜÇÜK Üye
Bilin şu Güngören Nizipliler Derneğinin kıymetini...Bu arada Dürümcü emmi'de şu söz verdiği dernek binasını aldırsın veya alsın...Çünkü söz ağızdan bir kere çıkıyor.
xxhidayet Üye
Gözünü seveyim bizim derneğin..:)
müslüm akpek Üye
MENES;194309 wrote:O zaman okullar kapanınca Mahmut abi, Zeynel, ben ve diğer arkadaşları bir pikniğe götür,cezanı çek, milleti gaza getirdin sen gelmedin...Olmaz öyle ben sabah kötüydüm falan...:p
eeeee şey kem küm falan filan,
esera79 Üye
Polen2734;194303 wrote:Piknik beklentimin üzerinde güzel geçti.Garip olan bir aydır, pikniğe gelmesi için burada gayret sarfeden Müslüm Akpek'in gelmemesiydi.Tek sıkıntı havanın kapalı ve serin olmasıydı.Katılan hemen herkes bir yıllık davul zurna hasretini eminim giderdi, çünkü neredeyse abartısız her birkaç masaya birkaç davul zurnacı düşüyordu.Kene korkusu yalan çıktı, kısa şortla gelenler bile vardı.Öğleden sonra mangal dumanları ve kebap kokuları altında sürekli halay çekenlerle çok keyifli bir piknik yaşadık.Sabah 08.30 civarı,kardeşler fırıncıdan nohut dürümü yiyip dernek önündeki otobüsle gittiğimiz piknikten 19.10 gibi belgrad ormanından dönüşe geçildi.Özel arabası olanlara dernekte kroki verilerek piknik alanına ulaşım kolaylaştırıldı.Güngören Nizipliler derneği yönetimi bu pikniği düzenli ve başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Herkesin alana yerleşimi ve rahatı için özel çaba sarfettiler.Onları kutluyorum.Gözlerimiz Nizip.com üyelerini aradı ama ben Hayal ve Mustafa Bilici'den(Onlar nizip'te gelmişlerdi) başkasını sanki göremedim.Nizipliler arasındaki bağların güçlendirilmesi ve yoğun nostalji yaşanması, özellikle de burada büyüyen ve doğam nizipli gençlerin tanışması, kaynaşması için bu tür toplu etkinlikler çok önemsenmelidir.Pikniğe bir ara Gaziantep milletvekili Hasan Özdemir de katılarak aileleri tek tek dolaşıp selamladı.Bu tür toplu alanlara Nizip Belediye başkanı ve kaymakam'ın katılması da sağlanmalıdır.20 yaşındaki oğlum Ertuğrul'un hiç uçurtması olmamıştı, aldığım uçurtmayı malesef uçuramadı çünkü piknik alanı çukur bir vadi ve sık ağaçlıydı.Bu piknik keşke Eylül ayında yine yapılabilse...
aşk olsun abi başkasını nasıl görmezsin mehmet abi ordaydı ben ordaydım hadi mehmet abiyi geçtim yanınızda yaramazlık yapan ben :D nasıl görmezsin beni bu arada azıcık dere suyundan nasibinizi aldınız sizde, özür abi emine ablama selamlar....:)
xxhidayet Üye
Valla ağlayacağım.. Derneğim benim.. Gaziantepliler Derneği rezil etti günümü..
tytyhgtyhgh Üye
esera79;194335 wrote:aşk olsun abi başkasını nasıl görmezsin mehmet abi ordaydı ben ordaydım hadi mehmet abiyi geçtim yanınızda yaramazlık yapan ben :D nasıl görmezsin beni bu arada azıcık dere suyundan nasibinizi aldınız sizde, özür abi emine ablama selamlar....:)
Esara özür diliyorum, daha önce ismen tanımadığım ve dernek otobüs yollamıyor katılamayız yazından dolayı tanıyamadım.Ama gerçekten seni akan minik dereye basmak için gayret eden pinkiğin assolisti azman hanımın salvolarını harika şekilde boşa çıkarıp ısrarla kovalayıp intikamını iyi aldın, tebrikler.Bu ara o sudaki gayretkeş çabalarında bizi de bayağı ıslattın? Hanımla mücadeleni takdir ve kahkahalarla izledik.
fsoyarik Üye
Valla Nizip com toplanısı daha canlı ve güzel.Selamlar
zeynel1982 Üye
Güngören nizipliler derneği geleneksel pikniği Güngören nizipliler derneği geleneksel pikniği Güngören nizipliler derneği geleneksel pikniği Güngören nizipliler derneği geleneksel pikniği Güngören nizipliler derneği geleneksel pikniği Güngören nizipliler derneği geleneksel pikniği

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim