HAYALLERİMİN ŞEHRİYDİN
Ayrılığımın gözyaşıydın yağmurunla ıslattığın
Mutluluğumun habercisiydin güneşinle aydınlattığın
Sevdamın şahidiydin dar sokaklarının
Acılarımın gölgesiydin fıstığında oturduğum
Zamanımın geri kalanıydın yarimi barındırdığın
Geçmişimin mazisiydin geleceğine yandığım
Hayallerimin şehriydin Nizip...
Zamansız gidişimdin umutlarımı çaldığın
Kederlerimin sahibiydin uzaktan öylece bakakaldığın
Sonbaharımdın ilkbaharımı yarım saydığın
Karla beraber tane tane yağan umutlarımdın gün doğmadan erimeye mahkum bıraktığın
Sevdamın rengiydin gün batmadan daldığım
Sessizliğimin sahibiydin içindeki fırtınaya kulaç açtığım
Gecelerimin karanlığıydın kuytu köşelerine saklandığım
Adaletsizliğin ortasıydın beni kendine mahkum bıraktığın
Uykusuz gecelerimin karanlığıydın kavuran güneşine hasret kaldığım
Usulca kaçışımdın ardımda sevilmeye değerlerimi bıraktığım
Çıkmaz sokaklarımdın yarime hasret bıraktığın
Gerçeklerini bilmek istemediğim
Hayalimdin... Hayallerimin şehriydin NİZİP....
(asmin)
Genç Muhabbet
hayallerimin şehriydin Nizip
valla bravo ben çok begendim bu şiirinizi tüm samimiyetimle söylüyorum cnm yüregine saglık...
asmin canim benim cok güzel emegine yüregine saglik...bizimle paylastigin icin tesekkürler..
Gerçekten duygusal, teşekkür ederim.
"Kederlerimin sahibiydin uzaktan öylece bakakaldığın" satırında bakakaldığım mı olacak acaba ?
çok güzelmiş kaleminize sağlık...
beğenmenize çok sevindim tşk ederim okuduğunuz için...
Çok güzel sözcükler gerçekten bir duygu fırtınası estigi kesin yüreginizde yoksa bu kadar içten samimi sözcükleri kurmak zordur paylasımınız için teşekkürler çok güzeldi...
ellerine sağlık biraz duygulandık ama gurbet olsa gerek, paylaşım icin tşk asmin
Güzel bir çalışma olmuş ama üzerinde biraz daha çalışsanız daha iyi olacak sanırım.
eyvah dedim yine kes,kopyala ,yapıştır tarzında bir şiir diye önyargılı düşündüm..ama size aitmiş..helal olsun..işte böyle ...yok öyle kopyala yapıştır..ellerine sağlık...devamını bekleriz
paylaşım için teşşekürler güzel bir çalışmaa
Tşk ederim beğendiğinize sevindimdevrim72;190372 wrote:Çok güzel sözcükler gerçekten bir duygu fırtınası estigi kesin yüreginizde yoksa bu kadar içten samimi sözcükleri kurmak zordur paylasımınız için teşekkürler çok güzeldi...
İşlh beğenirseniz seve seve paylaşırım alıntıdan çok yazmayı çok severimmurat coşkun(hacimurat);190541 wrote:eyvah dedim yine kes,kopyala ,yapıştır tarzında bir şiir diye önyargılı düşündüm..ama size aitmiş..helal olsun..işte böyle ...yok öyle kopyala yapıştır..ellerine sağlık...devamını bekleriz
işlh abi daha iyi olmaya çalışırız...müslüm akpek;190386 wrote:Güzel bir çalışma olmuş ama üzerinde biraz daha çalışsanız daha iyi olacak sanırım.
Evet gerçekten gurbetlil çok zor.. Herşeye yabancı kalıyorsun..ziya_eren27;190375 wrote:ellerine sağlık biraz duygulandık ama gurbet olsa gerek, paylaşım icin tşk asmin
Beğenmenize sevindim tşk ederim..nizipli01;190557 wrote:paylaşım için teşşekürler güzel bir çalışmaa
ellerinize ve yüreğinize sağlık,teşekkürler
tşk ederim başak okumana sevindim.
güzel duygu yüklü bir şiir sizin yazmanız bu çok daha güzel her zaman şiirler yazmanız dileği ile
işlh beğendiğiniz sürece paylaşmaya devam ederim saygılar dilerim..
Benimde hayallerimin sehriydi ama nerden bileyim kabusum olacakmis..
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.