Nizipden Duyurular Etkinlikler
:)
Nizip'liler en çok bu hizmetleri takdir etti.
Aslında Yazılacak Birşey Yok Çünkü Fotoğraflar Herşeyi Anlatıyor.
Nizip'i Nİzip Yapan bir yönetim ile karşı karşıyayız.
İnşallah Yeni Dönemde Kendi Rekorlarını Kırarlar.
Ve Ayrıca bu güzel Fotoğrafları Bizimle Paylaşan Orhan Başkana Teşekkür Ederim...
orhan abi..daha önce de konu açmıştım ..lütfen ama lütfen yeni takılan trafik ışıklarının yaya geçidlerinden yani beyaz çizgilerin oldugu yerden karsıdan karsıya geç bi gün bakalım nasıl geçeceksinn..orta refüj cıcekliğe geliyor..2 taşı yatırıp 10 tane kilit taşı döşenecek sadece...
Orhan Bey;
Nasıl güzel yerleri seçmiş ve buraya bu kareleri eklemişsiniz??
Çok güzel eserler Nizip i bir şehir havasına soktu bu çalışmalar. Şu At Arabalarının kaldırılmasını da resimleyebilirsen hepsinden önemli veya bunlar kadar önemli bir çalışmaydı .
Ellerinize Sağlık Sayın Başkanım...
Sizin de ellerinize sağlık Orhan Bey Kareler için...
Burası taşbaşmıOrhan Çelik;187284 wrote:
bu hizmetleri yapan başkanımızı tebrik ederken inşallah sayılı ilçeler arasına gireriz
nizip gerçekten çok güzel yaşanacak bir şehir haline gitirildi. bazen resimleri izlerken içim burkuluyor böylesi güzel bir yerden uzak kaldıgım için..
mevcut yönetimin yaptıkları hizmet taktire şayendir en son yapılan yerel seçimlerdede halk tarafındanda dogrulanmıştır zaten..
sayın başkanımıza ve ekibine başarılarının devamını diliyorum..
sanada ayrıca teşekkürler orhan abi ..
ALLAH , başkanımızdan ve emeği geçen tüm çalışanlardan razı olsun.
ewet müslüm ammi taşbaşş orasıımüslüm akpek;187340 wrote:Burası taşbaşmı
Orhan Bey;
Böyle diyorsun ama resimleri de yayınlamışsın çok güzel ama hâla görme özürlü bazı kişiler var göremiyorlar !!!???Orhan Çelik;187266 wrote:Nizip belediyesi 2004-2009 yılları arasında bir çok hizmetlere imza atmıştır. Trilyonlar harcanan alt yapı hizmetleri ve arac alimı gibi bazı hizmetlerde her ne kadar büyük hizmetler olsada halkımız en çok şu hizmetleri taktir ettiklerini belitmişlerdir. Bende bunları sırasıyla sizlere sunmaya çalıştım.
evet gerçekteen nizipi nizip yopacak hizmetlerin başında geliyor bu hizmetler inşallah çalışmaların devamı gelir
Baharın gelmesiyle birlikte Park ve Bahçeler Müdürlüğü sıkı bir çalışmaya girmiş gibi görünüyor. Parkların yol kenarlarının yeşil alanları yeniden elden geçiriliyor....
Valla insanın inanası gelmiyor.bu kadar fark..nizip'in eski halini düşündüğünüz zaman gece ile gündüz gibi açık fark olduğunu anlarsınız.fotoğrafları gördüğümde sanki nizip değil de bi konyadaki antalyadaki parkları görüyorum sanki.hizmet edenden allah razı olsun...vesselam
orhan abi sana ufak bir hikaye anlatım adamın biri devamlı arkadaslarını sırtında tasırmıs nereye giderlerse hep sırtında tasımıs birgun adam rahatsızlanmıs arkadasları ne ziyaretine gelmiş nede adamın yaptıgı iyilikleri yada işleri görmezden gelmiş ve bu zamana kadar ne vaydası oldu diyede konusmuslar yani işin kısacası ne yaparsanız yapın bu millette hiç birsey yapmadı derler ama su bir gercek balık bilmezse haluk bilir derler saygılarımla basarılarınızı tebrikederim
sezleri sevenlerin duası yeter kedi uzanamadıgı cigere mındar der abi
Orhan Bey;
Nizip Belediyesi nikah salonunun da eski ve yeni görüntüleri var mı ???
Sanki orayı unutmuşsun gibi.....
Eski hali çok berbattı....
Şimdi ise.....
Varsa bir resimleri görelim!
Koltuklar, klimalar....
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.