AŞK, Seven için ızdırap
sevilen için grur
sevilmeyen için ÖLÜMDÜR
Genç Muhabbet
AŞK NEDİR?
aşkı aşktan başka birşey söndürmez(mevlana)
Günden güne yok olmaktayım.. Bütün ışıkları attım bir kenara anlamıyor musun.... GÖKYÜZÜ GÜNEŞ OLSADA SENSİZ YİNE KARANLIKTAYIM.... Seni seviyorum........ Gözlerime bakabilirmisin....
Hasret kapımda nöbetler tutuyor.. Sevgilim uzak bir $ehirde gözlerim onu arıyor.. Bir ku$ olup gitsem a$sam $u enginleri varsam senin yanına öpsem doyasıya koklasam..
BAZI AŞKLAR OKYANUS GİBİDİR. GÖRMESENDE SONUNUN BİR YERDE BİTTİĞİNİ BİLİRSİN, ŞİMDİ OKYANUSLAR BİLE KISKANIR SANA OLAN SEVGİMİ, GÖRMESEMDE BİLİYORUM SONUNU SONSUZA DEK BİTMEYECEK.
Aşkına döksem gözyaşlarımı, elinle bir defa silecek misin? Şu kalbimi sana versem, bir gün gelecek sevecek misin?
KAÇ KADEH KIRILDI SARHOŞ GÖNLÜMDE BİR TÜRLÜ KENDİMİ AVUTAMADIM KAÇ GECE AĞLADIM BÖYLE GİZLİCE NE YAPTIMSA SENİ ^^UNUTAMADIM^^
Aşk Gülmekten çok ağlamak, yaşamaktan çok ölmek, gelmekten çok gitmektir ve aşk öyle haindir ki nerede imkansız varsa orayı sever...
Nizip guzelı çok guzel yazmıssın walla elıne saglık
miksan hayatta yalnız ask yok bana gore belkıde ben askın olmadıgından dolayı boyle dusunuyom ondanda olabılır
AŞK BİR MUZ KABUĞUDUR ..BASTINMI AYAĞIN DEĞİL HAYATIN KAYAR...:)
Ne kadar komik bir laf olsada altında yatan gerçek anlamı gördünüz mü?boroboro;53636 wrote:AŞK BİR MUZ KABUĞUDUR ..BASTINMI AYAĞIN DEĞİL HAYATIN KAYAR...:)
Gördük kardeş ne yapmak lazım sevmeyelimmi aşık olmayalımmı bu hayat sevme ve sevilme için en uygun yer
Aşk, iyi geceler öpücügünü uzun tutmaktir. Beklentidir.
Aşk, delicesine flört ederken yanindakinin hiçbir sey yapmama hakkini teslim etmektir. Saygidir.
Aşk, zaaflariniz oldugunu ortaya çikarir. Kabullenmektir
Aşk, simdi zamani degil diye beklemeyi bilmektir. Sabirdir.
Eski resim adresi geçersiz.https://img466.imageshack.us/img466/1323/gllerio8.th.png
Semadaki tüm yıldızlar sönünce,
Gözlerinde gecenin yalnızlığını hissedince,
İçten içe muhtaç olunca bir dost sohbetine,
Unutma ki seni düşünen bir var bu şehirde....
Ah ya, bir şu aşk denilen kavrama ben mana yükleyemedim...
Ama şunu biliyorum ki hiçbir zaman benim için aşk, tam manasıyla aşk olmayacak, benim aşkım beni aşmalı. Hiç kimse aşkı tam mansıyla yaşamayacak.
Aşk öyle büyük bir duygudurki hiçbir zaman sınırı olmayacak, hep daha yükseklerde beslenmek ister...
AŞK,Hissettiğin hissi
Hissettiğin anda
Hissettiğin kişiye
Hissettirmektir...
güsel olmus Nizip güseli hissetmek hissettirmek bütün mesele bu
yüreğimi çıkarıp sundum bir gonca gibi
feryadımı çınlayan kubbelerde unuttum
paramparça bir gönül kaldı o zelzeleden
yıllar önce sevgiyi sevgilerde unuttum..
AŞK DEDĞİN ZAVALLI BİR KAPIYI DUVARA ÇARPIP ÇIKINCAYA KADARDIR.
AŞK Kİ VARDIR ...GERİSİ VESAYREDİR....
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.