Genç Muhabbet

AŞK NEDİR?

ada Üye
Aşk, gecenin bir vaktinde sen uyu, benim gitmem gerek dediginizde,uyanik kalip seni biraz daha görmeyi tercih ederim cevabini almaktir. Sicakliktir.
Huzi Üye
yaa aşkı anlatmak için neden bu kadar uğraşıyorsunuz...Huzeyfenin olduğu her yerde aşk vardır... eş-dost-arkadaş anne-baba-kardeş vatan-millet Allah-hz. Muhammed (sav) işte ben bunların hepsine aşığım haaa bide Nizip.com tabikii...:D
ghost_love Üye
mrb arkadaslar ben sıteye yenı uye oldum ask ustune laf soylenmez sadece yasanır sızce yanılıyor muyum?
HakanSahin Üye
AŞK DEMEK NİZİPLİ_MEHMET DEMEK.ADAM KÖRKÜTÜK AŞIK :D
hattüç Üye
aynen oyle baksanıza adam sıtede ewlenme teklıf edıyor
melek-yuzlum Üye
ada;75419 wrote:Aşk, gecenin bir vaktinde sen uyu, benim gitmem gerek dediginizde,uyanik kalip seni biraz daha görmeyi tercih ederim cevabini almaktir. Sicakliktir.
Pekala adamın uykusuda kaçmış olabilir..bu aşık olduğu anlamınamı gelir ki:D
miksam1988 Üye
aşk ı tarif etmek için yaşamak lazım
miksam1988 Üye
melek-yuzlum;75773 wrote:Pekala adamın uykusuda kaçmış olabilir..bu aşık olduğu anlamınamı gelir ki:D
melek yüzlüm ablacım bu araalar ada ile çok ugrasıyorsun gibi geldi bana
Subutay Üye
Çölde su mudur aşk? Ya da parlak bir taş mıdır derede? Ya da bir görüşte tutulmak mıdır, Hiç tanımadığın birine?
nizipli_mehmet Üye
herkese tskler katkılarından dolaytı
ada Üye
AŞK HAYATA YENİDEN BAĞLANMATIR
melek-yuzlum Üye
Nizipli_mehmet;75978 wrote:herkese tskler katkılarından dolaytı
Ne demek istiyorsun sen bakim mehmet..bizim daha aşk nedir için yazacak çok şeyimiz var bikeren:D bizi susturamazsınn.........
ada Üye
aşk doğru kişiyi bulmaktır.
nizipli_mehmet Üye
melek-yuzlum;75986 wrote:Ne demek istiyorsun sen bakim mehmet..bizim daha aşk nedir için yazacak çok şeyimiz var bikeren:D bizi susturamazsınn.........
yok ya oyle bır nıyetım yok merak etmeyın
ryağmurlu Üye
AŞK İKİ KİŞİNİN BİRBİRİNE BAĞLANMASIDIR
Halil CANPOLAT Üye
Benim Tek Hece Var mı beni içinizde tanıyan Yaşanmadan çözülmeyen sır benim Kalmasa da şöhretimi duymayan Kimliğimi tarif etmek zor benim Bülbül benim lisanımla ötüştü Bir gül için canevinden tutuştu Yüreğime Toroslardan çığ düştü Yangınımı söndürmedi kar benim Niceler sultandı kraldı şahtı Benimle değişti talihi bahtı Yerle bir eyledim taç ile tahtı Akıl almaz hünerlerim var benim Kamil iken cahil ettim alimi Vahşi iken yahşi ettim zalimi Yavuz iken zebun ettim Selim’i Her oyunu bozan gizli zor benim Yeryüzünde ben ürettim veremi Lokman Hekim bulamadı çaremi Aslı için kül eyledim Kerem’i İbrahim’in atıldığı kor benim Sebep bazı Leyla bazı Şirin’di Hatrım için yüce dağlar delindi Bilek gücüm Ferhat ile bilindi Kuvvet benim kudret benim fer benim İlahimle Mevlana’yı döndürdüm Yunusumla öfkeleri dindirdim Günahımla çok ocaklar söndürdüm Mevladanım hayır benim şer benim Benim için yaratıldı Muhammet Benim için yağdırıldı o rahmet Evliyanın sözündeki muhabbet Enbiyanın yüzündeki nur benim Kimsesizim hısmım da yok hasmım da Görünmezim cismim de yok resmim de Dil üzmezim tek hece var ismimde Barınağım gönül denen yer benim
GencOoO Üye
yeter artık bu konuyu gördüğümüz aşk nedir aşk nedir.. aşk bişey değil bişeydir diyen varsa gelsin karşımaa aşık oldukta ne oldu hee.. :DD
Zuhal Üye
Huzeyfe;75431 wrote:yaa aşkı anlatmak için neden bu kadar uğraşıyorsunuz...Huzeyfenin olduğu her yerde aşk vardır... eş-dost-arkadaş anne-baba-kardeş vatan-millet Allah-hz. Muhammed (sav) işte ben bunların hepsine aşığım haaa bide Nizip.com tabikii...:D
Yav, sanki burda bisey eksik kalmis? Ama sen agir basli huzocuksun, hepte öyle kal;)
nizipli_mehmet Üye
GencOoO;76399 wrote:yeter artık bu konuyu gördüğümüz aşk nedir aşk nedir.. aşk bişey değil bişeydir diyen varsa gelsin karşımaa aşık oldukta ne oldu hee.. :DD
sana sormak gerek genco asık olunca ne oldugunu haksızmııym :D;)
miksam1988 Üye
aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk AŞKTIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
nizipli_mehmet Üye
bızde onu arıyoruz ya mıksam ne oldugunu? sende kendısını yazmıssın
ada Üye
AŞK YENİ BİR HAYATA BAŞLAYIP O HAYATIN MUTLULUK GETİRECEĞİNE İNANMAKTIR.
hattüç Üye
aşk bir vişne iç iç kişne :D
akendirci Üye
birini severde kavuşamassan bunun adına aşk denir
miksam1988 Üye
3 harf 1 kelimeden oluşan içinde 2 ünsüz 1 de ünlü bulunan harflerin yerini değiştirdigimizde her insanda bulunan kaş kelimesi ortaya çıkar. AŞKKKKK...... BEKLENTİDİR SAYGIDIR KABULLENMEKTİR KESİFTİR ANLAŞMAKTIR İNCELİKTİR SORUMLULUKTUR MİZAHTIR SEHVETTİR TESLİMİYETTİR GERÇEKTİR NEŞEDİR MUTLULUKTUR Sicakliktir. DÜŞLERİN GERÇEK OLMASIDIR YAKINLIKTIR GÜVENDİR KADERDİR DERSTİR UYUMDUR DERSTİR DÜSÜNCEDİR TABİ KIYMETİNİ BİLENE BUNLAR

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim