Konu dağılıyor, boşverin AKP ye CHP ye hepsi aynı yolun yolcusu, biz Uludağu Bursayı hala unutamadık.
Basından Nizip Haber
Nizipcom Bursa ve Uludağ Gezisi
tamam sen kes bende gelecem abi.unutma sakınmüslüm akpek;188637 wrote:AKP iktidardan düşünce göreceğim ben bunları, o zaman hepsine uludağda deve keseceğim.
Busenazda bizden, yakında sitede darbe yapacağım, bütün AKP lileri zindana atacağım, ne kadar solcu varsa hepsine iş vereceğim, tarikat ve cemaatleri toplayıp hepsini Uludağa götürüp kara gömeceğim, ama önce balcan kebabı yedireceğim, başta Vanlıya.
Müslüm abi!..Müslüm!..Müslüm abi!
Müslüm abi!..Müslüm!..Müslüm abi!..........:):):):)
Allah razı olsun abi.benim şu tayin işinede bi el atarsın artık.siparişimi de unutma lütfen.malum biliyorsun.))
Biz CHP nin kayığına binmedik.
Binmeyede niyetimiz yok.
Mahmut Ammi bindi o da zaten istekli
Başka haa birde Mehmet Çiçek bindi.
O da bilerek binmemiştir.
Durmadan arıza yapması yolda kalması da zaten
bu araçta CHP parmağı olduğuun en büyük göstergesi.
İşte nasıl bir araçla Bursa yolda sekiz tamirci 9 usta 15 parçacı gezmişse
Allah korusun Devletimizi yönetmeye kalsa
Sonuçları ne kadar vahim olur ne ben söyleyeyim ne de siz yazın.
CHP nin kayığının 101 arızasından bir örnek.Ramazan Tarhan;186344 wrote:gezimiz müslüm akpek'in arabasının arıza yapması aksaklığı ile başladı..yaklaşık 1 saat safari yaşadık.
O araç fakirin fukaranın ne çektiğini anlayasınız diye yolda kaldı.
osman abi ben yazmadan duramam helal olsun çok dogru söyleöişsin allah korusun devletin başına geçerlerse ülke çöker abifelsefefe;188800 wrote:Biz CHP nin kayığına binmedik. Binmeyede niyetimiz yok. Mahmut Ammi bindi o da zaten istekli Başka haa birde Mehmet Çiçek bindi. O da bilerek binmemiştir. Durmadan arıza yapması yolda kalması da zaten bu araçta CHP parmağı olduğuun en büyük göstergesi. İşte nasıl bir araçla Bursa yolda sekiz tamirci 9 usta 15 parçacı gezmişse Allah korusun Devletimizi yönetmeye kalsa Sonuçları ne kadar vahim olur ne ben söyleyeyim ne de siz yazın.
abi belli oluyor zaten :Dmüslüm akpek;188802 wrote:O araç fakirin fukaranın ne çektiğini anlayasınız diye yolda kaldı.
Konuyu siyasete çekmeyelim lütfen.Biz bu vatanı seven ona hizmet eden herkesi çok seviyoruz... parti isminin hiç önemi yok... biz Müslüm abiye takılmak için yapıyoruz... yoksa bütün partiler ülkeye hizmet için var, biri hariç onuda zaten siz biliyorsunuz...
nazar etme ne olur gelseydin seninde olur
xxhidayet;188482 wrote:Bir de nispet eder gibi bol bol fotoğraflar çektirmişler...:( Boğazınıza dursun, afiyet falan da olmasın!!..:( Ahhh.. Mahmut abi!!.. Alacağınız olsun!!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:
fatih abi bidaha ki geziye bende geleceğim çok kıskandım valla hi :D
Seve seve yükselim her zaman kapımız sana açık bilirsin.Lütfen pariyi sokmayalım CHP de bu ülkeye hizmet etti DSP de MHP de AKP de Allah hepsinden razı olsun.
Ne zaman gelmek isterseniz emrinize amadeyiz.Selamlar
helal olsun sana be Müslüm;
milleti perişan etmişsin...Bursa gezisinin renkli geçmesi yetmemiş,forumda da renkli yazışmalarla aynen devam ediyor.
bursa gezisimi akp chp klasyonumu:)
Yok Biz Menesin kimden olduğunu henüz öğrenemedik
Belli değil o yüzden.
Ben doğduğumdan beri sağ görüşlüyüm hep te öyle kalacağım,hayatımda hiç sola oy vermedim vermemde, ama Müslüm abi gibi CHP'lilerede can kurban çünkü adam deyince aklıma gelen beş on kişiden biri o.felsefefe;194087 wrote:Yok Biz Menesin kimden olduğunu henüz öğrenemedik Belli değil o yüzden.
Vedat baktım bunlar beni erkenden imamın kayığına bindirecek bari ben onları önceden:D:D CHP nin kayığına bindireyim dedim.vedatakkas;193930 wrote:helal olsun sana be Müslüm; milleti perişan etmişsin...Bursa gezisinin renkli geçmesi yetmemiş,forumda da renkli yazışmalarla aynen devam ediyor.
Mahmut sağolasın kardeşim bu düşüncen beni duygulandırdı.MENES;194248 wrote:Ben doğduğumdan beri sağ görüşlüyüm hep te öyle kalacağım,hayatımda hiç sola oy vermedim vermemde, ama Müslüm abi gibi CHP'lilerede can kurban çünkü adam deyince aklıma gelen beş on kişiden biri o.
Sen boşver abicim Kıytırıktan AKP'li olacağına adam gibi CHP'li ol...Hiç olmassa ne olduğun belli olur...müslüm akpek;194251 wrote:Mahmut sağolasın kardeşim bu düşüncen beni duygulandırdı.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.