Genç Muhabbet

aşk..

ziya_eren27 Üye
AŞK aşk.. AŞK; hİÇBİR ŞEYE ALDIRMAMAKTIR.. ONUN YANINDAYKEN BİR BAKARSINIZ YER BULUTLARIN ÜSTÜ OLUR .. aşk.. AŞK; SAHİPLENMEKTİR.. ONA YALNIZLIĞI HİSSETTİRMEMEKTİR.. aşk.. AŞK; UTANMAMAKTIR.. DİLEDİĞİNCE BAĞIRMAKTIR.. KARIŞILIKLIDIR aşk.. AŞK; MEÇHUL BİR ZAMANDA MEÇCUL BİR YERDE MEÇHUL BİR AN’DADIR.. aşk.. AŞK; BAZEN MASUMİYET.. BAZENDE UTANĞAÇ.. AMA EN GÜZELİDİR AŞK .. DOYASIYA YAŞAMAKTIR.. ELİNDEN GELDİĞİNCE BİRŞEYLER YAPABİLMEKTİR.. KORUMAKTIR VE DE SEVMEKTİR.. KISKANÇLIKTIR BAZEN.. [FONT=Comic Sans MS]FAKAT ; AŞK MUTLULUKTUR..[/FONT] aşk..
dontpanic Üye
en son çok güzel hareketlerde aşkı anlatmıştı BKM oyuncuları:)
mustafasahin Üye
ziya abi ellerine sağlık çok güzel anlatmışsın daa hayırdır sende bugğnlerde bir hareketlilik varr
ziya_eren27 Üye
Nice sevdalar vardır,kimi sever karşılık bulamaz,kimi sever sevdiğine varamaz,kimide sever unutamaz,hep acıyla hasretle yana yana sever,unutmak ister öyle bir dolmuştur'ki yüreğine bedenine aklına hangisiyle silsin hangisiyle acı çekmesin ve hangisiyle vazgecsin.. İnsan hiç anılarını unutabilirmi hemde yaşayıp yaşatacağı en güzel anıları.. İnsan hiç söküp atabilirmi yüreğinin en güzel yanını,vermiştir sevdiğine sevdiklerine nasıl kıysın!Ve insan vazgecebilirmi bedeninden öylesine büyük bir tutkuyla vermişken benliğini ellerine.. Nasıl acımasın bu yürek,nasıl ağlamasın bu gözler ve nasıl titremesin bu beden..Aklın bilir bitmiştir ama ya yanılmışsa ya bitmemişse! Hadi aklım belki kabullenir ya bu yürek ya bu gözler bırakırmı hiç umudunu Ben nasılsam oda öyledir demezmi bu kadar hissettirirken Der derde yarinde eli kolu bağlı biz bu aşka derdest olduk sönmeyen bir ateşte... Bırak yaran bende yarın sende kalsın.Kalsın ki; ben hergün derman bileyim seni kalsınki; vazgecemeyeyim.. Biliyorum her yarında biraz daha acıyacak canım,belki biraz daha yıpranacak yüreğim ama olsun yarınlar bitmez,yara kabuk bağlar birgün dökülür gider.. Hep kanayacak değil ya elbet birgün diner.O bir gün yarınlarda yarınlarsa sende saklı Tüketeceksende yarın şifa vereceksende yarın,ama hep yarın sıkı tut sen yarınları hiç bırakma yaramın ilacı yarında saklı,yarınlarsa sende.. Bırak yaran bende yarın sende kalsın.Kim bilir birgün kanayan yanlarımı sararsın. Kimbilir ağlayan gözlerime dalarsın ve kimbilir solgun yüzüme doğarsın.Sen benim yarınım ol üşüdüğüm zaman tepemde güneşim ol.Sonra yağmur ol yağ yüzüme kar ol dökül saçlarıma çiçek ol kokun dolsun odama herhangi bir vakit, herhangi bir saat ol devam et beni solunda taşımaya,hiç ayırma ben yarın için varım gün dediği bana uyanana kadar uyandığımda sen yoksan yarınlardan daha çok var Bırak yaran bende yarın sende kalsın... Yarın sende kalsın Üzerime doğan hergün seni ansın Bu yürek sona kadar sana yansın Yalan dünya bizi yenildi sansın Sen benim yüreğimden akan alsın Bırakta zaman beni sana sarsın Gerekirse hergün böyle yerinde saysın Ama birgün birgün yollar sana varsın Yıllar gerekise herşeyimi çalsın Bir yüreğim var uzaklarda oda sana kalsın Sen benim uzaklarda sevdiğim yarsın alıntı..
baran yıldırım Üye
ask çok güzel bir duygudur hiçbir engel tanımaz
ziya_eren27 Üye
mavi_şahin;185195 wrote:ziya abi ellerine sağlık çok güzel anlatmışsın daa hayırdır sende bugğnlerde bir hareketlilik varr
saol mustafa seninde yüreğine saglık, bak üste ki ne diyo okudunmu bırak bende kalsın?:(
oktay.cankesen Üye
aşk.. ;)Ziya sende aşk deryasına dalmışsın dikkat et vurgun yemeyesin;)
Cali Üye
Ziya Can Paylaşım için teşekkürler Çok FarkLı anlatmışsın aşkı, ne bilim biraz hayvansal olmuş:D
berfinim84 Üye
ziya yine güzel siirler döktürmüssün emegine saglik ne oluyor ziya hayirdr...
ziya_eren27 Üye
aşk..
berfinim84 Üye
ziya yine basladi ask siirlerine sözlerine allah sonunu hayir etsin ziya::)))
müslüm akpek Üye
Burası aşıklarla dolmuş, bana göre değil usulca sıvışayım.
berfinim84 Üye
bence biri ziyayi memeti durdursun ne olduysa bunlara anlamadik.. ziya yine güzel sözler paylasimin icin saol..
ziya_eren27 Üye
Aşk Git yokluğuna çabuk alışırım hadi git Hayallerime kandığımda beri sendeyim Bu ev viran viran bu oda Şimdi masumca bir söz lazım bana Zor hayalinle yaşamak hayli zor Bir anda silemezsin alışkanlıklar var Bir an düşün neler yitirdiğini Yeniden başlamak ancak dilde kolay Sen yoksun sevgilim güllerde mana mı var Şu öten bülbül kuru bir emek Ne olur gitme bütün sözlerin yalan Dedim ya ayrılık dilde kolay Aşk ya sen varken ya da yokken yine sürecek Ya karanfil ya gül olup kapına gelecek Umutsuzca yollarında bekleyecek Adım adım seni hissedecek... aşk..
ziya_eren27 Üye
CumaLi Budak;185271 wrote:Ziya Can Paylaşım için teşekkürler Çok FarkLı anlatmışsın aşkı, ne bilim biraz hayvansal olmuş:D
bunlarda insanca olmuş cumalim:) belki diyosun hayvanları tanıdıkca insanlardan uzakmı oluyosun öyle degil ikisinide seviyorum...:)
ziya_eren27 Üye
müslüm akpek;185347 wrote:Burası aşıklarla dolmuş, bana göre değil usulca sıvışayım.
anlıyorum seni abi birden duygusallıgım tuttu...
ziya_eren27 Üye
oktay.cankesen;185254 wrote:aşk.. ;)Ziya sende aşk deryasına dalmışsın dikkat et vurgun yemeyesin;)
inşallah oktay abi yemeyiz::))
ziya_eren27 Üye
berfinim84;185349 wrote:bence biri ziyayi memeti durdursun ne olduysa bunlara anlamadik.. ziya yine güzel sözler paylasimin icin saol..
berfin her insan kendinden sorumludur. yapmış oldugu hata ve doğruluklar, beğendigine sevindim..
ziya_eren27 Üye
müslüm akpek;185347 wrote:Burası aşıklarla dolmuş, bana göre değil usulca sıvışayım.
müslüm ammi tamam biliyok yaş sınırını gectin ama aşkın yaşı yok.ki degilmi:) ama uzaklaşma ammi usulca sokul..
ziya_eren27 Üye
Bir kız ve bir delikanlı bir motosikletin üzerinde 180Km hızla gidiyorlar ve aralarında şöyle bir konuşma geçiyor; Kız : Lütfen yavaşla, ben korkuyorum Delikanlı : Hayır, bak ne kadar eğlenceli Kız : Lütfen, lütfen, çok korkuyorum Delikanlı : Peki, beni sevdiğini söyle Kız : SENİ ÇOK SEVİYORUM, lütfen yavaşla Delikanlı : Şimdi de bana sıkıca sarıl Kız delikanlıya sıkıca sarılır Delikanlı : Kaskımı alıp, kendine takar mısın? Başımı cok sıktıı Ertesi gün gazetelerde şöyle bir haber çıktı: Motorsiklet Kazası; Motorsiklet, fren arızası nedeniyle, bir binaya çarptı. Üzerindeki 2 kişiden sadece biri kurtuldu. Gerçek ise şöyleydi; Yolun yarısında, delikanlı frenlerin bozulduğunu anlamış ama bunu kızabelli etmek istememişti. Bunun yerine, kızdan kendisini sevdiğini söylemesini ıstemış kendısıne son defa sarılmasını istemişti. Sonra da kendi ölümü pahasına, kızın başlığı takmasını ve hayatta kalmasını sağlamıştı. İşte gerçek AŞKIN anlamı da buydu!!! Bu yazılanlar gerçektir!
berfinim84 Üye
iste ask sevgi buna denir...baksaniza ya motorsikletin frenleri bozuluyor ama kizi konusutryor onu sevdigini söyletiyor ve onu korumak icin basindaki kaski ona taktiriyor ..duygulandim gercekten,, tesekkürler ziya paylasimin icin saol..
secretgarden Üye
ben bu olayın gercek olabilecegine pek ihtimal vermiyorum cünki bunu kimse yapmaz...

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim