Güngörende Nizipliler
Güngören Nizipliler Derneğinin geleneksel kahvaltı günü 26 Nisan 2009 Sabahı yapılacaktır, gelmek isteyen Niziplileri bekliyoruz.
kahvaltıda nohut dürümü , kavurma, çay,ayran bulunacaktır, yapılacak olan kahvaltıya tüm Nizipliler davetlidir, bu kahvaltı Güngören Nizipliler Derneği tarafından yapılıyor herhangi bir ücret ödenmiyor.
Kahvaltı Dernek Lokalinde verilecek.
Adres :
Merkez Mah.Tayfun Sok.4/4 Duran Apt. Köyiçi-GÜNGÖREN-İstanbul
Güngörende bulunan Nizipli kebapçıların olduğu yerde
Dernek Telefonu: 0212 435 43 43
Güngören nizipliler derneği kahvaltısı
müslüm abi yine dernek kahvaltısı kesin çok güzel olur yine
Sen Nizip'in nohut dürümünü bir yede bak vaz geçemezsin. Zaten bu kahvaltıları bir görsen izdiham oluyor.
yedim abim yedim dürümüde yedim kebabı da yedim
Nohut dürümü yememişsindir. Yoksa Nizip'e mi gittin.
Müslüm abi.. bir konuda eleştirim olacak..; Nedense bizim etkinliklerden son dakka haber alma gibi bir lüksümüz(!) oluyo. Nizip.com daki forumları kurcalamasam inan konuyu dahi göremeyeceğim.. Allah izin verirse Pazar sabahı işten çıktıkan sonra oraya damlarım ama, en aşşa 5 dürüm bana ayırın.. Malum kırk yılın başı böyle tatlar alıyoz bulduğumuzda da 'harami' kesiliyoz..:)
Bu haberleşme konusu gerçekten sorun, ben dün derneği aradım şu Arka sokaklar dizisindeki rezalet için, arada bana kahvaltı olduğunu söylediler ama zaten derneğe üye olanlara bu etkinlikler mesaj olarak geliyor.
Müzlüm abi öncelikle; ilgin için teşekkür ederim.. Ama bana ne mesaj ne de farklı bir ileti geldi.. Herhalde arada gümbürtüye gidiyoz..:) İnşeallah Pazar günü damlayacağım..:) Savuluuuuun!..:)
Banada gelmedi. Pazar sabahı dürümler bizi bekliyor.
ay ne güzel yaa nohut dürümümü dedinizz valah bir yildr nasil istiyorum nohut dürümünü türkiye ilk gittigmde yicem zaten ..size afiyet olsun hemsolar...
Hemşo mu??
Kahvaltıyı unutmayın, Osman Tarhan hele siz hiç kaçırmayın.
gideceklere şimdiden afiyet olsun saygılar
Karnınızı iyice doyurun sonra bursa'da açız diye bağırmayın ha.
Mahmut biz kavurmaları falan stoklayacağız, geldiğimizde sıze fazla masraf olmasın diye.
derneğe üye kaydı olanlara cep tlf mesajlarla tüm etkinlikler iletiliyor
Mahmut Çilkız yarın kahvaltı var ve ben üyeyim ama daha mesaj falan gelmedi, ben siteye yazmasam bazılarının haberi olmayacak.
Dürüme 15 saat kaldı.
müsllüm ammi bugunden bi şey yememeye başladı yarın kimseye nohut kalmayacak....:):)
Ne bugünü iki gündür yemiyorum.
Yeeeeyttt....!! Bu ne biçim etkinlik ya!.. 3 kavurma, yarım nohut (Gitmeye yakın aklıma geldi.. Nohut az kaldığı için yarım dürüm), 1 büyük bardak zahter, 2 büyük bardak tarçın, 4 büyük bardak çay ve 1 sürahi su içtim ve AÇ KALDIM.. Müslüm abi ve Mahmut ÇİLKIZ bana yiyecek,içecek yetiştirmek için koşuşturdular ve hatta beni yatıştırmak için davul zurna ekibi dahi çağrdılar ama; bu gene de benim aç kalmama,singirlenmeme manidar teşkil etmezz... Şikayetçiyim... Hıncımı Bursa gezisinde çıkartacağım...:)
3 kavurma yarım nohut 1 büyük zahter 2 büyük tarçın 4 büyük bardak cay bir sürahi su içmiş arkadaş ve hala aç..kıtlıktanmı çıktın ...yada 1 hafta dır sırf bugun için yemek falan yemedinmii.bizim nizip te buna başka bi şey derler ama neyse...:):):)
Evet doğru; sırf bugün, kavurma-nohut ikilisini sine-i işkenbeye çekmek uğruna, sabah kahvaltısını dahi hafif yapmıştım.. ve hala açımm.. :):):):)
el insaf vicdan.....allah yardım etsin....dernek senın sayende iflas edecek...:):)
hidayetcigim müslüm abi ve ben sana yedirmedik acı arnavut biberi yedirdi.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.