Resim kaynağıMahmut hoca ile görüştüm...17 Nisan da bizi bekliyor...Cuma namazını Sarıyer merkez camisinde kılacağız..Buluşma yerimiz burası..Namazdan sonra Mahmut hoca bize boğaz manzaralı balkonundan ufak çaplı bi mangal yapacak....gelmek isteyen şimdiden buraya yazsın..Davut,sen de cuma namazından sonra gemi ile sarıyere damla...özellikle seni de bekliyoruz...
mahmut hoca elifbayı öğreten ve kuran eğitimini veren önemli bir hocamdı tabi onu istanbulla gittikten sonra göremedim selamlarımızı iletirsinizi ayrıca mahmut hocanın kardeşi ömer kuzudişli okulumuzun müdür yardımcısı ona söyledim kendisi çok sevindi
Oktay Cankesen
Davut Özgül
Sadık Yapıcı
Müslüm Akpek
Ramazan Tarhan
..................
Başka gelen varsa ismini eklesin..palamutlar sayıya göre alınacak ona göre... :))
müslüm akpek;182521 wrote:Ramazan Mahmut hocamın haberi varmı geleceğimizden.
Yani oraya 18 punto ile mi yazayım...Yukarıdaki konu mesajını okumadın mı? görüştüm...bizi bekliyor dedik ya....Ayrıca ilave olarak ikindiye kalmamızı da istedi...yani hemen çay içip kaçmak yok...ona göre.... :)))
Dün bizim Davut'un kaynanası vefat etti..Acil olarak Mersin'e gittiler..Davut bu ziyarete katılamayacak..Oktay,ahmet,sadık ve ben cuma günü ordayız inşaallah...