Güngörende Nizipliler
Güngören Nizipliler Derneği, aşağıdaki mesajları yayınladı.
Sayın Hacı Fevzi Akdoğan'ın yeniden Nizip Belediye Başkanı seçilmesini
kutluyor, yeni dönemde de başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.
GÜNGÖREN NİZİPLİLER
DERNEĞİ
YÖNETİM KURULU ADINA
ALİ AĞIR
Sayın Hacı fevzi Akdoğan'ın yapılan yerel seçimlerde yeniden belediye başkanı seçilmesini kutluyoruz,
Sayın Hacı Fevzi Akdoğan'a yeni dönemde başarılar diliyoruz.
GÜNGÖREN NİZİPLİLER DERNEĞİ KURUCU ÜYELERİ
MÜSLÜM ÖĞÜT
MEHMET KARABOĞA
BABLI TEKİN
ALİ AĞIR
AHMET BAŞTOSUN
CUMA ÖZTÜRK
ABDULLAH YILMAZ
Güngören nizipliler derneğinden kutlama
Başkanım.. İstanbul'daki Nizipliler olarak "Gurur Duyduk".. Tekrar tekrar tebrik ederim..:)
Abdulkadir BOZDEMİR
nizip sevdalısı hizmet insanı yıne görev başinda kimsenın onun maglup etmeye gücü yetmedi yetmezde..
sayın başkanımızı kutluyorum nizip halkı hizmeti gördü.en kısa zamanda başkanımızı göngören nizipliler dernegine bekliyoruz
başkanım ben güngören'den tatlıcı derviş,
hayırlı olsun,başarılarının devamını dilerim,seni yürekten destekliyoruz.
Gelirmi dersin Oktay, gelse çok iyi olur, Güngören Nizipliler derneğinin biraz desteğe ihtiyacı var.oktay.cankesen;179092 wrote:sayın başkanımızı kutluyorum nizip halkı hizmeti gördü.en kısa zamanda başkanımızı göngören nizipliler dernegine bekliyoruz
sayın hacı fevzi akdoganın yeni dönem başkanlığı tüm nizip halkına ve şahsına hayırlı ve uğurlu olsun .
müslüm abi daha önceki nizip derneği gecesine başkanımız katılmıştı .davet ederiz müsait olursa kanım ca reddetmez .
Sayın Hacı Fevzi Akdoğan'ın bu başarısı tamamen bir ekip işidir, o yüzden ekipteki lerden hiç söz edilmiyor, benim bildiğim en büyük katkıyı Sayın Orhan Çelik , Latif bey, Milletvekilimiz Sayın Sarı, bu ekip sayesinde bu başarı yakalanıyor, Sayın Sarı en azından diğer milletvekilleri gibi seçildikten sonra bölgesine uğramayan milletvekilleri gibi değil, Nizip ve Gaziantep için sürekli çalışıp didiniyor, Nizip halkı ona istediği an ulaşabiliyor, kendisine teşekkür ederim.
ben nizipliyim 27nizipli sıcak tatlı ve baklava salonu sağılar sait usta
6513356
tatlıcı derviş bende tiken ali güngören nizipliler gecesinde yaptığın çiğ köfteyi göndermedin bizi unuttun demek alaçağın olsun
istanbuldan bile sahip çıkıyor nizipliler niziplerine çok güzel bişey ben ankaradayım ama buradan sizin aracılığınızla ben başkan akdoğanı kutlarım hayırlı olsun
Kardeşim Ankarada'ki Niziplileri bir araya toplarsanız, sizi de bir gün ziyaret edelim. Duyduğuma göre Ankarada Nizipli çokmuş.
Selam,
2009 yerel secımlerden kazanan baskanımız sporcu hacı fevzı akdogan kardesımızi
tebrık edıyoruz yenı hızmetlerınde basarılar dılıyoruz
ahmet kılıckıran
malı musavır
aydınlı grup
bol kutlamalar
yeniden başkan seçilen Hacı Fevzi Akdoğan'a başarılar,nazik bir biçimde de başkanı kutlayan Güngören Nizip'liler Derneği başkanı ve yönetim kurulu üyelerine de tebriklerimi ve sevgilerimi yolluyorum.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.