Nizipden Duyurular Etkinlikler

H.Fevzi AKDOĞAN Yeniden BAŞKAN

Mustafa KANAL Üye
admin;179048 wrote:Mustafa ikidir admin bey diyorsun kardeşim. bu arkadaşları hepsi bildiğimiz tanıdığımız insanlar, görmüş geçirmişler. Nerede nasıl oturup kalkmaları gerektiğini biliyorlar. Bir arkadaş kalkmış ve halk yanlış yaptı demiş, diğerleride neden demiş. İzlediğim kadarıyla normal bir tartışma gidiyor, arada bir iki cahil laf edilmişsede okadar da olur, bu onun seviyesini gösterir. Sen müdahalae etme dur, onlar orta yolu bulacaklar, hem ben buranın başka sorumluları var.
Olay anlaşılmıştır Mehmet abi.İnşallah, dediğin gibi orta yol bulunur ve konu normal seyrinde devam eder. Benimde temennim bu yöndedir.
demirci mındık Üye
Ya kelımem yanlıstı Ya da kurdugum cumle... benı suan akp ye cephe almıs bı ınsan durumuna getırdıler benım aılemde akp ye oyunu verdı ben burda kendımı haklı cıkarmak ıcın bunları soylemek zorundamıyım hayır degılım.. benım derdım akp fln degıl benım aılem sulalem nızıp yerlısı ben ıstanbulda 14 seneden berı burda olmama ragmen hıcbır zaman nızıpten elımızı ayagımızı cekmedık hep ordakı ınsanların yanında olmaya calıstık gelısmelerden hep haberdar olduk geldık gorduk gezdık. Ben hıc bır sey bılmeden gormeden ınsanlarla konusmadan bu dusunceye Ya da kanıya varmadım bu benım gorusumdu belkı uslubum Ya da kurdugum cumle yanlıstı ama bana cephe alınmaya Ya da mesajlar atılmasına ne gerek vardı. Ben o beyefendıye mesaj attım ve mesajına saygısız sevıyesız bı kelıme Ya da cumle kullanarak cevap verdımedim. ben o kelımeyı kullandıysam her turlu kelımeyı haketcek dıye bırsey soz konusu olamaz. Benım konudakı mesajıma karsılık ılk mesajı atan kendısıdır. Yasım belkı bazılarına kucuk gelebılır 20 yasındayım ve kendı ayaklarımın uzerınde duruyorum bır kac konularla ılgılıde arastırmalar yapıyorum sıyasetlede bı kac abımde bılır sıyasetı de yakından takıp edıyorum benı tanımayan konusmuslugu bıle olmayan ınsan gelıp bana sıyasetı bılmıyorsan konusma dıyemez ezıceksenız ezıldım zaten yeterınce... Fazla soze gerek yok benı en cok uzen konu yaptıgım makaleye laf edılmesı.. Benım gıbı dusunen ve konuya yorum yazan dıger uyelerımızde var lutfen dıkkatlıce onların yorumlarını da okuyun. Sadece bana cephe alınması dusmanmıs gıbı davranılması artık benı dusunduruyor. Herkese Saygılar.. Sunu da unutmayın ben burda nızıp ıcın vardım baska bır amacım bırılerının destekcısı olsaydım bunu coktan gosretırır ve ıfade ederdım gorusumu bıldırdıgım gıbı.... Saglıcakla...
M.KÜÇÜK Üye
kasım böler;179049 wrote:tabi ki zor değil :) o bizim kardeşimiz hemşerimiz ve başımızın üzerinde yeri var, konu ile ilgili olarak kendisine bir haksızlık sözkonusu olmuşsa kusura bakmasın, görüşüne saygı duyuyoruz ve bozuşak kardeşimlede görüştüm o da konuyu kapattı. Kendisinin abileri olarak sitemize ve üyelerimize kırılmasına gönlümüz razı olmaz tabiki kendinin de bize kırılmasını istemiyoruz. çok uzatmıyayım bu konu ana başlığı esasına göre devam etsin bununla ilgili başkada lütfen mesaj yazmayın. Hayal kardeşimizde belkide ilk olarak siyasetten nasiplendi :)
sevgili kasım çok teşekkürler, nihayet bir centilmen çıktı ve olması gerekeni yaptı tekrar sağol. Inanıyorum ki hayalde bende hepinizi seviyorum diyecektir ve konu olması gereken şekliyle devam edecektir. Evet eda bekliyoruz..... (inanın başım çatladı bilgisayar başında, ilaç içtim az önce)
müslüm akpek Üye
MENES;179060 wrote:sevgili kasım çok teşekkürler, nihayet bir centilmen çıktı ve olması gerekeni yaptı tekrar sağol. Inanıyorum ki hayalde bende hepinizi seviyorum diyecektir ve konu olması gereken şekliyle devam edecektir. Evet eda bekliyoruz..... (inanın başım çatladı bilgisayar başında, ilaç içtim az önce)
Mahmut sana kavurma gönderiyorum, ilaç yerine onu ye bak hiçbirşeyin kalmaz.;)
dervisdörtbudak Üye
dervisdörtbudak;178966 wrote:Hayal kardeşim lütfen biraz daha dikkat! Makale bölümünün başköşesinde yazısı yayınlanan bir editörümüzün bu şekil tarafgirli yorumunu anlamış değilim. Sizin gibi üyelerimizin biraz daha dikkatli yorum yapmaları gerekir. Yine söylüyorum; makale bölümünün sorgulanması lazım, Ramazan beyin tek otoritesine bağlı bir makale bölümünü ben açıkçası artık uygun bulmuyorum. İster bana kızsın,ister hakaret etsin.
Hayal kardeşim; Forumculuk takip ister, her yazılan satırı okuyup neyden ne çıkacağını sezmen gerekir. Mesela ben bazen seziyorum ve Allah'a şükür yanılmıyorum. Forumu her yönü ile takip etmediğiniz için beni/bizi anlamanızda çok zor olacaktır.(Ama anlayan anlayacaktır) Senin makalene birşey diyen yok, makalen çok güzel ve emeğine yüreğine sağlık.. Ancak o köşeye oturmuşsan oranın ağırlığını bilmen lazım, taraf olmaman lazım, tarafsan içinde saklaman lazım. Bunuda sana değer verdiğimiz için söylemişizdir. Ben samimiyetle bunu söylemeye çalışmıştım ama sen makalem istenmiyormuş gibi algılamışsın. Keşke konunun başlığına uygun bir şekilde hayırlı olsun deyipte çıksaydın. Çünkü siyaset ne size nede bize göre. Ama gerekirse çok güzel siyaset yapmasınıda biliriz.
benbaskan Üye
nizip'e, hacı favzi akdoğan ve ekibine hayırlı uğurlu olsun... cumhuriyet halkın kendi kendini yönetmesidir. demokraside de bu geçerlidir. halkın iradesini yanlış algılayabiliriz. burada acaba suç halktamı yoksa halkı yöneten kesimde mi... bunuda bir sorgulamak lazım gelir diye düşünüyorum. diğer taraftan hatasız kul olmaz... herkes kendi düşüncesini hür olarak ifade edebilir... diğer taraftan şuna kalben inanıyorum her zaman dediğim gibi sitemiz tarafsız sadece nizip için ve nizipli için olan bir sitedir... bunun örnekleride konularımızda da mevcuttur...
felsefefe Üye
Derviş Kardeşim sen iste Bu karşı görüş cenahını İstersen yayından kaldırayım. Hatta Ay'a göndereyim orda kalsınlar. :):) Ben kim ne dedi anlamadım Kafam şu sıra çalışmıyor. Siyaset Fikilerimi de baktım herkes birbirini Zingir gibi kızgın zeytyağında kızartmak istiyor rafa kaldırdım. Korktum açıkçası. Yani mutlaka birkaç parti ve bunlara ait çeşitli fikirler olmalı Yoksa seçim olmazdı. Kaymakam gibi bir sistemle herkes atanırdı. Çok Partili sistem diyoruz ya. Yani bu çok partilere ait görüşlerde olur. Olmazsa sistem çöker. Yani tek parti olursa nasıl olacak. O yüzden herkese saygı Fikirlere insanlara bitkilere ve diğer Allahımın yarattığı tüm canlılara. Tabiat dolu çeşitlilikle Ama çeşitlilikte de bir birlik var. Nasıl bir birlik. Hayatın devamını sağlayan bir birlik. Denizden örnek verelim. Çok küçük canlılar var Bu canlılar kendilerinden küçük organizmaları yiyor. Bu organizmalar da denizdeki bitkilerden besleniyor. Sonra bu küçük canlılar daha büyüğüne teslim oluyor. O daha bir başkasına. Sonuçta bir düzen var. Her canlı bir diğerinin hayatını sürdürmesi için görevli. Bizde İnsanız Birbimizi yiyemeyiz. Yiyemediğimiz için Hepimiz beraber yaşarız. Beraber yaşamak içinde kurallara ihtiyaç duyarız. Çünkü bu kurallarla yaşamımızı devam ettiriyoruz. İşte bu kurallarda biri de belediye Başkanımızı seçmek. Seçim yani yarışma. Sonra Hizmet Kim gelirse gelsin. Bana hizmet edecek. Yoksa seçmem. Nerden nereye geldim. Ben bir anlam çıkaramadım. siz bir anlam çıkarmaya çalışın. Hepinize çok kıymet veriyorum. Birbinizi yiyecek gibi bakmayın. Yiyemezsiniz. :)
oktay.cankesen Üye
rasimm;178944 wrote:Nerde bu CHP, SP, MHP , DSP ?????? Partilerinin düştüğü durumdan memnunlar mı???
nerede olacaklar hepsi nizipteler akp ye karşı ittifak edip partilerini eritiyorlar
şüheda Üye
muslum_91;178837 wrote:Keşke her aday aynı şartlarda seçime girseydi...Demokrasiyi yaşayamadık ...
Aynı değilmiydi,ilk belediye seçimde basın dikkat ederseniz mevcut belediye başkanı hiç nrt çıkarmamıştı,belki bir defa filan çıkarmıştır,peki o zaman nerdesiniz nerde demokrasi siz iyi biliyorsunuzki kazanan hizmet oldu ama bu gerçegi saklıyorsunz,bari bu yenilgiyi kabullenin.
ziya_eren27 Üye
sayın hacı fevzi akdoganı kutlar başarılarının devamını temenni ederim,
başak Üye
sayın başkanımıza hayırlı olsun
oktay.cankesen Üye
zeki_ce;178855 wrote:hayırlı olsun DİYEMEYECEĞİM...
neden diyemiyorsun
boroboro Üye
seçim bitti hala..bulutlar dagılmadı..ortalık toz duman..hala sakin leşmedinizmi...yeter yahu..3 aydır siyaset siyaset...seçim bitti 2 yıl mola verin...:)
uA_KeMaL Üye
Güzel İlçemiz İçin Hayırlı Uğurlu Olması Dileğiyle. Çalışmlarında Başarılar dilerim Kemal EKMEKÇİ
oktay.cankesen Üye
нαуαℓ;178984 wrote:evet coook uyesı onu bende bılıyorum herkes gıtmeye fırsat kollamıyor uyeler burdan ınsanların kalbımı kırmak konu yazmalarını engellemek ıcın ellerınden gelenı yapıyorlar..... Beyefendının kelımesı '' elının hamuruyla erkek ısıne karısma'' sıze yakısan buysa o kadar emegımden sonra asagılanıyorsam kucuk goruluyorsam benımde burda ısım yok.
hayal kardeşim seni çok iyi anlıyorum şuan senin yasadıklarını bende daha önce yasadım daha niceleride yasadı yasayacakta sen mücadele insanısın bu tepkiler seni sakın ha yıldırmasın burada kendini fikirllerini kabul ettirmek hiç kolay deyildir ama biraz zaman geçince bir iki böyle mücadelelere girince buradaki kardeşlerimizi daha iyi anlayıp kendini daha net ifade edecegine eminim buradan kızıp gitmek mücadeleden kaçmak gibi kolayı seçme seçmeyeceginede eminim. .Nizip birdfa daha ynlış yaptı derken bence oyların yüzde 90 nı haci abiye çıkmalıydı demek istedin galiba ama seni anlamadılar:o:D
boroboro Üye
dün akşam araçla transportur araba ıle zafer turu atan..yolun kenarında yürüken salladıgı bayragın sopasını gözüme vuran 4 5 tane turbanlı bayan arkadaşları kınıyorum..daha dikkatli sallasınlar o bayragı...:)
ilyaskarabulut Üye
sayın başkana önümüzdeki bir 5 yıl icin daha verilen görevden dolayı başarılar diler ve nizibimize yapacagı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz fakat nizibin artık gelişmesi, büyümesi ve kendini yenilemesi gerekmektedir bunlar görmemezlikten gelinemez ve umarım sayın baskanda görecektir.Gelişmek icin secimlere 2 yıl calışmakla olmuyor bunu 5 yıl vede sürekli yaparak yol kat etmek gerekiyor.Gelişecek ve Gelişime açık bir NİZİP dilegiyle...
secretgarden Üye
bu saatten sonra daha fazla tartısmaya gerek yok hayırlı olsun deyip konuyu kapatmak lazım.. buraya sadece tek yazmamdaki amaç ''elinin hamuruyla erkek işine karısma'' tarzındaki sığ zihniyeti asla kabul etmememdir kaçıncı yüzyılda yasıyoruz ya...
doganesmeray Üye
boroboro;179118 wrote:dün akşam araçla transportur araba ıle zafer turu atan..yolun kenarında yürüken salladıgı bayragın sopasını gözüme vuran 4 5 tane turbanlı bayan arkadaşları kınıyorum..daha dikkatli sallasınlar o bayragı...:)
demokraside olur böyle şeyler kardeşim sıkma canını :D
asmaalti27 Üye
arkadaşlar dünyalık icin birbirimizi kırmayalım bakın gecen haftarahmetli muhsin yazıcıoglu secim meydanların daydı bu hafta toprakta allah ganigani rahmet eylesin ove arkadaşlarına onun icin nizip kimsenin malı deyil hekesin nizipli oldugu kadar bizlerde nizipliyiz herkes kendi yorumunu yazar saygı duymak gerek severiz ama sevmeyiz onun icin nizip icin hayır lısı buymuş buolmuş denirya bizim hayır bildigimizde şer şer bildigimizde hayır vardır bubir hizmet yarışı yırlısı buymuş allahın selameti üzeri nize olsun
M.KÜÇÜK Üye
müslüm akpek;179065 wrote:Mahmut sana kavurma gönderiyorum, ilaç yerine onu ye bak hiçbirşeyin kalmaz.;)
Yemin ederim dün iki tane ilaç içtim, güya dün yürüyüş yapacaktım rejime başlayacaktım, eve gittim hanım dolaptan ciğeri çıkartım dedi Tarhanın tarifi aklıma geldi hemen kavurmayı yaptım güya yemek yeme niyetinde de değildim yine coştum sofrada ne varsa sildim süpürdüm. Sen yinede soğol müslüm hocam.
fearless Üye
boroboro;179118 wrote:dün akşam araçla transportur araba ıle zafer turu atan..yolun kenarında yürüken salladıgı bayragın sopasını gözüme vuran 4 5 tane turbanlı bayan arkadaşları kınıyorum..daha dikkatli sallasınlar o bayragı...:)
süper orjinal... hayal ettimde bir an...sevinmeyi bile beceremiyoruz bazen... tartışlamarın hepsini gülümseyerek izliyorum... ateşlenip sinirlenmeye gerek yok.... herkes fikrini söyleyecek herkeste saygı duyacak... kimse saygı ve sevgi çerçevesi dışına çıkmasın kimin malını kimden kıskanıyorsunuz... sonuçta hak eden hak ettiği düşünülen başkan kazandı... Memleketimize hayırlı uğurlu olsun... hayat şartları gittikçe zorlaşıyor... Nizip diyorsunuz birbirinizi yiyorsunuz.... ne ciddi bir fabrika sahası var nede iş potansiyeli.... sınır 15km İstanbul'dan Suriye'ye ne ticaretler ne işler yapılıyor... bırakın siyaseti siyasetçiler yapsın... Bismillahirrahmanirrahim.. deyin bakın işinize.... oy veren vermeyen memleketimiz için bir taşı taş üstüne koyan insandan Allah razı olsun... kii insanlık için bile yapsa Allah(c.c) razıdır ondan... Daha güzel işler bekliyoruz bu dönemde de başkanımızdan.... merkezden uzak tüm ilçeleri gezdim... Nizip'imizin içtiği su.. Türkiyenin en güzel en temiz suyu....Nizip neydi ne oldu.. artan nufusuda ele alalım..hiçbir ilçenin nufusu bizim kadar değil...(neredeyse 120bin).ve gerçektende şehir planlaması olsun park ve bahçe düzenlemeleri olsun bize yakın bile değil... doğunun en şanslı ilçesindeyiz havamız insanımız kültürümüz o kadar güzel ki kıymetini bilelim.... her yerde soframızı misafirperverliğimizi güler yüzümüzü söylüyorlar... bırakalım birbirimizi yemeyi... Başkanımız'a da tekrar hayırlı uğurlu olsun hak etti kii.. halk tekrar Başkan seçti....herkesin sevenide olacak sevmeyenide olacak.. Allah(c.c) dost görünen düşmanlardan korusun..... Allah(c.c) kimsenin emeğini.. yüzünü kara çıkarmasın... herkesin sandıkta fikrini söyledi.. sonuçta ortada... kimseninde emeğini inkar etmeye gerek yok... Saygılarla....
admin Yönetici
Ağzınıza sağlık ne kadar güzel özetlemişsiniz.
müslüm akpek Üye
fearless Ne güzel açıklamışsın teşekkür ederiz, mesaj bir gol bir.
Google Üye
Gaziantep'in Nizip İlçesinde Resmi Olmayan Verilere Göre AK Parti Adayı Hacı Fevzi Akdoğan Başkan Seçildi. Devami...

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim