Ahmet seninde emeğin geçti sağolasın.
Gurbetten Duyurular Etkinlikler
Nizipcom İstanbul buluşması muhteşem geçti.
yani kahtalı mıçey gibi "siz gidin biz gelog" mu diyin gardaş :)))mehmet karakaş;176881 wrote:Siz gelin bizde Mayısta geliriz...
Evet............:)ahmeter;176897 wrote:yani kahtalı mıçey gibi "siz gidin biz gelog" mu diyin gardaş :)))
mahmut abıcım ordakı bayanlar cekınıyorlardı ben onların ısteklerını karsılıyordum vallahı :d:d:d gercktn cok guzel bır geceydı bnde tekrar tsk edıyorum mahmut abı artık pıknıge gelırsınız pıknıklerımızde cok guzel gecıyor.menes;176856 wrote:sevgili arkadaşlar ben bursadan mahmut küçük nikim menes istanbuldaki nizip.com toplantısı gerçekten çok harikaydı düzenleyen, vesile olan ve katılan herkese çok teşekkürler, çok memnun kaldım gerçekten, sıcak bir aile ortamı vardı müslüm abinin sürekli gülen yüzü, felsefefenin ılımlı davranışları, bizi ağırlayan hizmet eden dernek başkanı ali bey ve sabırla insanlara hizmet eden müslüm öğüt'e, illa bir tepsi baklava isterim yoksa giderim diyen eda'ya:D, mahmut çilkız'a köfteyi yoğuran derviş'e oktay'a ve diğerlerine tekrar tekrar teşekkürler, inanın bugün olsa yine giderim. Her ne kadar admin beni ektiysede bir dahaki sefere mutlaka bekliyoruz.
iyi nbakalım resimlerden anlasılan güzel gecmiş baya :)
bu arada bizim oralarda birbirine baglılık bu denli yoktur ayrıyeten tebrik etmek lazım...
Ben maalesef geceye katılamamıştım.. sabah düzenlenen kahvaltıya gitmiştim...
Gece yaşanılanları anlatıyorlar da ağzımın suyu aktı..:) Ben sabahki güzelliği gördüm...
Müslüm kardeşimin dediği gibi 'gece de gelseymişim artık; derneğe, çadır kurardım!.'.. :):)
Seninle tanışmak çok iyi oldu ama keşke birgün önce gelebilseydin, herkesle tanışmış olurdun.xxhidayet;176906 wrote:Ben maalesef geceye katılamamıştım.. sabah düzenlenen kahvaltıya gitmiştim... Gece yaşanılanları anlatıyorlar da ağzımın suyu aktı..:) Ben sabahki güzelliği gördüm... Müslüm kardeşimin dediği gibi 'gece de gelseymişim artık; derneğe, çadır kurardım!.'.. :):)
Bu gece umulanın da üzerinde sıcak bir ortamda yaşandı.Bir çoğu sadece siteden ismen tanıdığı şahıslarla karşılaşmanın sevincini yaşarken harika sohbetler, karşılıklı espiri yarışları ile zaman zaman kahkaha tufanı yaşandı.Bir üyemiz(acaba Vedat Akkaşmıydı), yıllarca kendini Gaziantepli bilirken 40'lı yaşlarda babasının birgün aniden oğlum biz aslen Nizip Keret(Adaklı) köyünden geldik deyince şoka girdiğini yıllarca bunu hazmetmekte zorlandığını söyleyince ben ona; Bizim Nizip'te bir deyiş vardır, bilinir ki Keret eşekleri üzerine yük almazlarmış, bu nedenle bir suç veya hatayı üzerine almayanlara biz: Kerek eşeği gibi Nizipliliği üzerine almıyormusun deyince herkes kahkahadan kırldı.Bu tür toplantılar sık sık yapılmalı.Kültürümüzün yaşaması için bu elzemdir.İnşallah gelecek İstanbul Nizip.com gecesinde mahalli yemeklerle ben ağırlayacağımı vaadediyorum.
Sevgili Dostlar bu defaki toplantımızı Mayıs ayında yapılacak olan Çanakkale ziyaretinden sonra dönüşte uygun bir yerde yapalım içimizfde bu kadar kebapçı baklavacı var ne dersiniz.Selamlar
müslüm baba felsefe bey akkaş abi polen mahmut abi tarhan dogan ahmet hayal oktay | cankesen menes mahmut hidayet tanıdıklarım vardı hepsiyle birlikte olmak çok güzeldi.müslüm baba derken arabeskçi degil ha.
Mahmut bey doğrudur nizipli olduğunu sonradan öğrenen Vedat Akkaştı. heh heee
İlk defa ben de Nizipli olmanın "Farkını" hissettim... Farkı hissettirenlerden Allah Razı olsun...:):):)
Olur abi inşallah.Akif sözünü tutmadı artık cezasını çeksin:Dmüslüm akpek;176858 wrote:Mahmut senle birgün Nizip'e baskına gidelim.
Sağol kardeşim, yaz tatilinde olursa ailece gelebilirim ailece gelemessem mutlaka tek gelmeye çalışırım.:)нαуαℓ;176903 wrote:mahmut abıcım ordakı bayanlar cekınıyorlardı ben onların ısteklerını karsılıyordum vallahı :d:d:d gercktn cok guzel bır geceydı bnde tekrar tsk edıyorum mahmut abı artık pıknıge gelırsınız pıknıklerımızde cok guzel gecıyor.
Abi ben şimdiden rejime giriyorum haberim olsunPolen2734;176978 wrote:Bu gece umulanın da üzerinde sıcak bir ortamda yaşandı.Bir çoğu sadece siteden ismen tanıdığı şahıslarla karşılaşmanın sevincini yaşarken harika sohbetler, karşılıklı espiri yarışları ile zaman zaman kahkaha tufanı yaşandı.Bir üyemiz(acaba Vedat Akkaşmıydı), yıllarca kendini Gaziantepli bilirken 40'lı yaşlarda babasının birgün aniden oğlum biz aslen Nizip Keret(Adaklı) köyünden geldik deyince şoka girdiğini yıllarca bunu hazmetmekte zorlandığını söyleyince ben ona; Bizim Nizip'te bir deyiş vardır, bilinir ki Keret eşekleri üzerine yük almazlarmış, bu nedenle bir suç veya hatayı üzerine almayanlara biz: Kerek eşeği gibi Nizipliliği üzerine almıyormusun deyince herkes kahkahadan kırldı.Bu tür toplantılar sık sık yapılmalı.Kültürümüzün yaşaması için bu elzemdir.İnşallah gelecek İstanbul Nizip.com gecesinde mahalli yemeklerle ben ağırlayacağımı vaadediyorum.
Mahmut organize olalım... :))))
Hımm.. Organize işler haa!.... sizi gidiler!!.. :):)
Biz şu mişmiş toplama zamanına denk getirsekde ailece gitsek, ne dersiniz.
Abi bizim aile toplantımız Mayısın son pazarı, sizi ozaman bekliyoruz
:D
Heeeeeyyyyytttttt.:D Fıkradaki gibiyse olmaz ama Nizip.Com içinde olur.Tarhan;177085 wrote:Mahmut organize olalım... :))))
nızıp.com toplantıları gezılerı artık sensız olmaz abı tabı gel :) hazıran da oluyor zaten aılecek gelırsınız ıns...menes;177061 wrote:sağol kardeşim, yaz tatilinde olursa ailece gelebilirim ailece gelemessem mutlaka tek gelmeye çalışırım.:)
Niyekine bensiz olmuyormuş de bakalım:pнαуαℓ;177124 wrote:nızıp.com toplantıları gezılerı artık sensız olmaz abı tabı gel :) hazıran da oluyor zaten aılecek gelırsınız ıns...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.