İşadamı Bilal Çeker'den Nizip Meslek Yüksekokuluna malzeme yardımı.
Nizip Meslek Yüksekokulunun ihtiyacı olan malzemeler için kendisine başvurulan hayırsever işadamı Bilal Çeker bu talebi kabul ederek, malzemelerin alınması için gerekli yardımı yaptı. İşadamı Bilal Çeker, "Bizim yaptığımız cüzi yardımlar çok önemli değil. Nizip'in yükseköğrenimi geliştirmek, güçlendirmek için tüm Nizipliler elele vererek, Nizip Yüksek öğrenimini hak ettiği yere ulaştırmalıyız" dedi.
Nizip Meslek Yüksekokulu Müdürü Yaşar Büyükoğlu, yapılan katkı için teşekkür etti.
İNŞALLAH DİĞER İŞ ADAMLARIMIZA ÖRNEK OLUR.
Nizip Meslek Yüksek Okulu
Yüksek öğrenime katkı
tebrik ediyorum bilal çekeri bugün eğitim için yapmış yardımı yarın başka bir şey için yapar inşallah hadi hayırlısı nizipin gelişmesi ve değişmesi açısından bir büyük adım daha atılmış oldu senide kutluyorum gökhancım azımsanmayacak kadar katkın var eğitime ve nizipe
Estf. abi ben elimden geleni yapıyorum aslında Bilal abiyi tebrik etmek gerek Allah ondan ve onun gibilerden razı olsun.
İnşallah bu bir örnek teşkil eder de diğer hayırsever iş adamlarımızda Eğitime katkıda bulunurlar.
Daha Önce Nizip MYO'nun Sorunları adlı makalemde bir anımı paylaşmıştım onu aynen aktarayım;
İki yıl önce Fırat Üniversitesinde okurken Prof. Dr. Asaf Varol hocamız sınıfta;
Bu sınıfta Antepli olan var mı diye sormuştu. Tabii benim hocam dedim.
Hocamın söylediği sözü aynen naklediyorum; “Sizi tebrik ediyorum evladım dün Kilis’te bulunan üniversitede bir konferansa katıldım ve okulun siz Antepliler tarafından ne gayretle yapıldığını öğrendim. Gerçekten siz kurtuluş savaşında verdiğiniz o kahramanlık örneğini Ülkemize eğitim kurumları açarak da veriyorsunuz” demişti.
Biz Nizipliler olarak üzerimize düşen görevi inşallah layığıyla yaparız ve Nizip dışına gittiğimizde göğsümüzü gere gere ben Nizipliyim, Ben Antepliyim deriz…
https://nizip.com/forum/konu/14872?page=1
o zaman bu hafta ki çiğ köfte toplantımızda sayın bilal çeker abimizi davet edelimGökhan Dokuyucu;172379 wrote:Estf. abi ben elimden geleni yapıyorum aslında Bilal abiyi tebrik etmek gerek Allah ondan ve onun gibilerden razı olsun.
Bilal Çeker bey efendi Bir iş adamına Yakışır harekette bulunmuştur. Yaptırdığı Okulda Eğitime ve Öğretime ne kadar gönül verdiğinin apaçık Örneğidir. Umarım diğer iş adamlarına örnek olur! TebrikLer...
Bu yardımlar artarak devam edecek bundan eminim, Nizip bir kültür yuvası olmalı bizede bu yakışır.
BİLAL CEKER BEYE yaptığı yardımlar icin teşekkür ederiz güzel bir girişimde bulun muş...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.