Okul Arkadaşların Burada

baba memleketini hiç görmemis nizipli hasan gökyer

bergama13 Üye
merhaba sevgili hemserilerim ben hizarci kaygusuz diye taninan yetim kaygusuz gökyer''in torunuyum. babam mehmet gökyer kendisi devlet memulugu yaptigindan kendi memleketinden hep uzaklarda yasadi.o yüzden ben hiç baba memleketini görmedim.nufus kaydim tahtani mah.kayitli benim ailemi taniyan varsa bilgi verirse sevinirim saygilarimla hasan özleyis gökyer 0212 454 10 00 0505 267 02 56
neo Üye
KARDEŞ BİRAZDAHA DETAYLI BİLGİ VERİRSEN BELKİ YARDIMCI OLURUZ... SOYADLARI KAYGUSUZMUYMUŞ... BİZE BAŞKA İSİMLER FALANDA VERİRSEN YARDIMCI OLURUZ...
bergama13 Üye
alıntı: "quote" neo demişki: KARDEŞ BİRAZDAHA DETAYLI BİLGİ VERİRSEN BELKİ YARDIMCI OLURUZ... SOYADLARI KAYGUSUZMUYMUŞ... BİZE BAŞKA İSİMLER FALANDA VERİRSEN YARDIMCI OLURUZ... şu anda Nizip de yaşayan silahçı mehmet demirelin akraba soyadımız gökyer dedem birecik doğumlu köprünün girişinde lastikçi akramızmış tahtani mahallesini kayıtylı
saldiray27 Üye
sewgili kardeşim bergama tam olarak neyi öğrenmek istediğini hala anlamış değilim.ailen hakkında bilgi mi istiyosun.yoksa burda yaşayan akrabaların hakkında mı?

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim