Resmi aç İlçemizde doğalgaz şebekesi döşenmesi çalışmaları ,harita çalışmaları ile start aldı. Doğalgaz şebekesine esas oluşturacak harita hazırlanması için planlama şirketi elemenları ilçemizde çalışmalarını başlattı. Bu vesile ile ilçemize geldiğinde söz verip sözünü tutan sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan beye ilçemiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Memleketimize hayırlı olsun.
Sorunlarımız Önerilerimiz
İlçemizde doğalgaz çalışmasının startı verildi.
SELAMÜN ALEYKÜM.BİZ İSTANBULDA YAŞIYORUZ DOGALGAZIN NİMETLERİNDEN FAYDALANIYORUZ.İNŞALLAH BÜTÜN HEMŞERİLERİM VE AKRABALARIMDA BU KIYMETLİ NİMETTEN BİRAN ÖNCE FAYDALANIP HEM ODUN KÖMÜR DERDİNDEN HEMDE HAVA KİRLİLİGİNDEN KURTULUP RAHATA ÇIKARLAR.MEVLAM GETİRENLERDEN RAZI OLSUN
Bende merak ediyordum. Ellerinde ölçü aletleriyle sokaklarda, caddelerde neden ölçüm yapılıyor diye,Doğal gaz için denilincesevindim..
Başta Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan Olmak üzere vesile olan herkese sonsuz teşekkürler..
.
Nizip’imizi çağdaş kentler seviyesine ulaştıracak en önemli projelerden biridir.Doğalgazı olmayan bir çok "il" varken doğalgazın Nizip’imize gelmesi güzel şehrimizin ne kadar önemli bir şehir olduğunun göstergesidir.Emeği geçen herkese teşekkürler...
Taşlar yerine oturdukça faydaları kendini göstermeye başladı. Emeği geçenlere teşekkürler.
arkadaşlar bende bir Nizipli olarak dogalgazın Nizip için hayırlı olur bu arada bende ist dogalgaz tesisatı çekiyorum.
.
selamın aleyküm. bu hizmette emegı olan herkesı canı gonulden kutluyorum inş çok çabuk tamamlanmasını dılıyorum ben istanbulda dogalgazdan faydalandıgımda hep aklıma nızıpe ne zaman yapılacagını merak etmiştim.........
ninp için bu buyuk hızmette emegı olan herkese tesekkurler
slm gerçekten güzel bir hizmet çok mutlu oldum emegi geçen herkese sonsuz tşk gerçekten nizibimize dogalgaz gelmesi Nizip in önemli bir ilçe oldugunu gösteriyor. saygılar.
EPDK (enerji piyasası denetleme kurulu) yönetim kurulu üyesi Mustafa YILMAZ bey’in de bu konuda çok ciddi katkıları olmuştur Nizip’in projeye dahil edilmesi için G.Antep projesini bile bir müddet bu nedenle ertelemişlerdir. .
Mustafa YILMAZ aslen Nizipli olup R.Tayyip ERDOĞANİst.B.Şehir Bld.Bşk.ı iken danışmanlığını ve avukatlığı yapmıştır ayrıca Petrol Ofisi özelleşmezden önce bir müddet orada da üst düzey yöneticilik yapmıştır..
valla çok iii olacağa benziyor
emeği geçenlerden allah razı olsun
bu arada bir soru acaba her mahalleye doğalgaz şebekesi döşenecekmi yoksa elektiriğin yer altına alındığı gibi yarım mı yapılacak?
cevap için şimdiden teşekkürler
Resmi aç :)))))))))))))) yok Tuncaycım olurmu hiiiiiiç.....?.
Fırat mahallesine de gelecekmi bu doğal tüp.... Resmi aç
huzeyfe ben söyledim merak etme sen, önce menderes mh. verecekler ardından fırat mh. verecekler :-))
Orhan abi bu proje tam olarak ne zaman tamamlanır ?
Henüz cizim aşamasaında olan bir projenin başlangıç ve bitiş tarihini söylemek çok erken. Harita çizilip proje tamamlandıktan sonra belli olur.
hadi hayırlısı bekliyoruz doğal tüpü o zaman
..................
Denetleyen yok ki. Tüketicilerin duyarlı olması lazım, Fakat doğal gazın gelmesiyle inanıyorum ki büyük ölçüde yarar sağlayacaktır. .
.
Orhan Abi Nizip için hayırlı olur inşallah. Peki belediyemiz bu konuda ne gibi çalışmalar yapıyor? Alt yapı hizmetleri tamamlandı mı? Bildiğim kadarıyla Başkan doğal gazı beklediği için asfaltlamayı geçici olarak ara vermişti. Emeği geçen herkese teşekkürler.
SELAM ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE BENDE BU İŞE HER NİZİPLİ GİBİ SEVİNDİM AMA BIRAKIN ŞİMDİ TEŞEKKÜR ETMEYİDE HELE BİR GELSİN ONDAN SONRA HEP BERABER TEŞEKKÜR EDİLECEK YERE GİDİP GÖREVİMİZİ YAPARIZAMA DOĞAL GAZ GELİP KULLANILMAYA BAŞLADIKTAN SONRA TABİİ ŞIMARTMAYALIM ŞİMDİDEN
Dogalgazin Nizipe gelmesi cok cok iyi olur ama yeralti elektirik calismalarida olacakmi.
lutfen buna kimse cevap verebilirmi cevap alirsam cok sevinirim..
başlamak bitirmenin yarısıdır haydi hayırlısı mevlam tamamına erdire
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.