Sorunlarımız Önerilerimiz

Belediye Başkan Adayı Olsan Ne Yapardın?

güreşçi neco Üye
toki=gençlik spor merkezi=otoban yolunun sanayının içinden gecmesıni saglardım=kadın barınma evi=yaşlilar için huzur evi= =)
iltizam Üye
Ben olsam önce Nizip in Caddelerini Ve Sonra Sokaklarını CeSonra Mahlesini DeyişTirmek Yerine Herşey Dan Önce Şu Nizip in İşsiz Gençleri İş Sonra Nizip halkin Sorunlarını Çözmeye Daha Sonra Nizip Güzelleştirmeye Bakardım Bu gün Nizip de Bu kadar İşsiz İnsan Varken Aç Yatan İnsan Varken Bugün Nizip in Mahlesi Sokakları Güzel olmuş Nizip in Ne yeyarar HerşeyDen Önce Şu Nizip İşsiz İnsanlara iş Bulma İş Tabi Sadece işden de bitmior önce iş sonra mahle sokakalara bakardım
Bilgin Üye
Başkan ve ekibi buradaki önerileri dikkate alacak mı acaba?
mahsuni63 Üye
Orhan Abi'nin dediğine göre konu takip ediliyordu. Buradan önemli konularda önemli çıkarımları olacağını düşünüyorum...
Orhan Çelik Üye
Bu konunun tamamen çıktısını alıp ciddi manada inceleyeceğim. Gücümüzün yeteceği kayda değer fikirleri birim müdürlerimize ileteceğim. Akıl akıldan üstündür demiş atalarımız.. Bi bakalım hele :)
YakisikliAntika Üye
Ben baskan olsaydim nizipspora sahip cikardim,zeuqmayi nizipin yararina kullanmaya calisirdim,sokaklari daha temiz tutmaya calisirdim,halk icin zaman qecirecek veya eqlenilecek quzel park vb seyler yapmaya calisirdim.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim