tamam kardeşim.
Site ve Üyeler Hakkında
akhenaton(nrt spikeri sezer)
tşkler sezer..iyiki varsın...makbule geçti..soner arıcada..:)
rica ederim boro :) elektrik faturamı yatırmadığımda gelip kesmezsin olur biter :)
yatır ..yatır..çok kulanma elektriği..mum yak..daha romantik olur...:)
Hayatımda tanıdıgım en nadide dostlardan biri gönülden gönüle birbirimizi görmeden sevdigimiz ve sonradan tanıştıgımız kıymetli bir insan.selamlar
nizip'in bi tanecik ve en iyi dj'yi ve çok saygıdğer bir abi...
Sezer dün çektiğim mesaj geldimi, bana onay mesajı gelmedi.
Müslüm abi Neşet ertaşı severmisin? ben çok severim sezer akşam yalan dünyayı çal da dinleyelimmüslüm akpek;162506 wrote:cahildim dünyanın rengine kandım Neşet ertaştan olması lazım. Dinliyorum şu an.
Müslüm abi çektiğin mesaj ulaşmadı bana. zannımca yanlış gönderiyorsun. NRT yazıp boşluk bırak, mesajını yaz 3969'a gönder. Eğer böyle yaptıysan ve gelmediyse , sistemde bir sorun oluşmuştur o an.müslüm akpek;162775 wrote:Sezer dün çektiğim mesaj geldimi, bana onay mesajı gelmedi.
Her Ne Olursa Olsun Çizgisinden Sapmayan, iyi NiyetLi, Beraber yola çıkılabilecek Dava Arkadaşım... Allah Ondan Razı Olsun...
sezer kardeşim ebru gündeşin bi şarkısı varmış yeni imiş..az yzyınla onu yaw..seni dinliyik degerli biri ile birlikte..
Saol kardeşim Allah razı olsun. Böyle yorumlar yapılınca bazen hakikaten ben böyle biri miyim diyorum :) sonra kendime geliyorum birden, ve diyorum ki kendime; dostların seni nasıl görmek istiyorlarsa öyle yorum yapıyorlar. inşallah yaptığınız yorumlardaki gibi biri olurum.CumaLi Budak;163685 wrote:Her Ne Olursa Olsun Çizgisinden Sapmayan, iyi NiyetLi, Beraber yola çıkılabilecek Dava Arkadaşım... Allah Ondan Razı Olsun...
boro parcan yayında :)
tşkler kardeşim...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.