Nizip İlçesinde 23 yıldır imamlık yaparak emekliye ayrılan Şaban YILDIZ'ın CHP'den Nizip Belediye Başkan Adayı olması üzerine DHA Nizip'e geldi. DHA Gaziantep Temsilcisi Ahmet Kaya ve DHA Nizip Temsilcisi ve NRT Genel Yayın Yönetmeni Metin İliksoy'un sorularına cevap veren emekli İmam Şaban Yıldız, ben aslında CHP'li değilim CHP'ye de oy vermedim. Ancak CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın son günlerde tesettür ve kılık kıyafete açılımı nedeniyle bir sıcaklık duyduğunu bu nedenle Nizip Belediye Başkanlığı Resim kaynağıiçin aday olduğunu söyledi. DHA Muhabirinin şansınızı nasıl görüyorsunuz sorusu üzerine Emekli İmam Şaban Yıldız bunu vatandaşa sorun şeklinde cevap verdi. İlçemizde sokak röportajları yapan DHA Muhabirleri vatandaşların görüşünü aldı. Bazı vatandaşlar T.C vatandaşı olan herkesin istediği partiden aday olabileceğini bununda demokrasinin bir gereği olduğunu bazı vatandaşlar ise siyasette her şeyin olacağını hatta önce karşı çıktıkları karara sonra ise seçim vaadi ile olumlu baktıklarını söylediler. Devamı İçin Tıklayınız...
Ya anlamadığım kısım... Herşey göründüğü kadar kolay mı ? Sorumluluk almanın verdiği yükü ne verebilir ?
Diyelim ki; Şaban hoca kazandı. Sonra ne olacak ? Hiç bişey göründüğü kadar kolay değildir.
Nasıl ki Tok açın halinden, aç kalmadıkca anlamıyorsa, bazı şeyleri de yaşamadan kanaat getirmek doğru değildir.
Müslüm abime katılıyorum YAPACAĞINI SANMIYORUM
Şaban Hocam bizim için önemlidir.
Ne yaparsa doğrudur.
Kendisini her zaman Hocamız olarak görmeye devam edeceğiz.
Şaban Hocam tüm yaptığı
İşlere rağmen
saygı duymayan
Onu önemsemeyen
Ne olduklarını unutan
Nizip te bazı arkadaşlarımız
bu duruma bırakmışladır.
Ben Hocama yanlış yapan bu insanları af edebilmiş değilim.
Bu arkadaşlara tavsiyem
Ne yapıp edip Hocamızın hayır duasını almalarıdır.
felsefefe;154146 wrote:Şaban Hocam bizim için önemlidir.
Ne yaparsa doğrudur.
Kendisini her zaman Hocamız olarak görmeye devam edeceğiz.
Şaban Hocam tüm yaptığı
İşlere rağmen
saygı duymayan
Onu önemsemeyen
Ne olduklarını unutan
Nizip te bazı arkadaşlarımız
bu duruma bırakmışladır.
Ben Hocama yanlış yapan bu insanları af edebilmiş değilim.
Bu arkadaşlara tavsiyem
Ne yapıp edip Hocamızın hayır duasını almalarıdır.
Hayırdır Osman bilmediğimiz birşeymi var hocama kim yanlış yaptı, böyle değerli insanları üzmemek lazım.
Şaban Hocam Kıymetli insandır elbetteki o makama da yakışır da bizim yakıştıramadığımız Şaban Hocanın Siyasete chp den katılması....
chp de zaten bu günlerde bol bol takiyye yapıyor bari bu işe Şaban Hocam alet olmasın ....
felsefefe;154507 wrote:Şaban Hocam la bir kaç gün önce konuştum
Kendisi de aday olmaya istekli.
Ha bu arada da bana da çok ciddi adaylık teklifi geldi.