Resmi Kurum Duyuruları

NİZİP EĞİTİM VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

arifmahircetin1 Üye
ŞU ANDA İLKÖĞRETİM DE BİRKAÇ ÖĞRENCİ VAR .
mehmet_kaplan Üye
Eğitim- yardımlaşma alanında Nizip’te bir eksiği gidereciği düşündüğüm bir dernek. Değerli insanların kurduğu ve gönüllü olarak çalışdığı bir mekan. Başarılarınızın devamını diliyorum..
hsa Üye
Derneğiniz Nizip ve Nizipli hemşehrilerimize hayırlı olsun . umarım üstlendiğiniz misyonu yılmadan devam ettirirsiniz.. Av.HAsan SAvaş Aslan.
muharrir Üye
Yola çıkan insanlar bilirim kar,çamur,yağmur demeden.Sermayeleri,ötelere taşıdıkları yürekler dolusu azıktır.Sonra kalbi ve dimağı sevgililerin en sevgilisine ram olmuş yarenler bilirim.Üç kuruşa gönül koymayan,hayatlarının merkezine "BİZ"i yerleştirmiş güzel adamlar bilirim bir de.Derneğin bugünlere gelmesinde mesai harcayan tüm dostlara minnetarız..
karadayı Üye
Nizip te elini sallasan derneğe değiyor.Kurmaktan çok ,hayata geçirmek önemli bakalım bu dernek diğerleri gibi tabela derneğimi olacak yoksa bazılarının egosunu mu tatmin edecek yoksa gerçek bir dernek olup garip gurabanın elinden mi tutacak ilerleyen zaman bize bunu göstecek..
oktay.cankesen Üye
karadayı kardeş dogru söylüyor kurmak tan ziyade faliyetleri önemli ama ben inanıyorumki öyle olumsuzolmayacak arkadaşlara güveniyoruz.
Resim kaynağı
.
arifmahircetin1 Üye
arkadaşlar; biz sesimizi size ulaştırdık inşallah. Bu ses toplumun sesi olursa bu iş başarılı olur. Bu konuda her türlü yardıma açığız. Eleştirilerinizi ve beğenilerinizi derneğe gelerek bizlere aktarabilirsiniz. Selam ve dua ile. .
AHMETCİCEK Üye
öncelikle kardeşlerimi bu hayırlı çalışmalarından dolayı kutluyorum. allahtan muvakatiyet diliyorum.başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum.dünyalık bir amaç gütmeyen rızai ilahi için çalışan bu güzel insanları kutlamamak mümkün mü. Bu işler içim emeğini zamanını parannı vereceksin.karşılığıda sadece rıza ilahi bekliyeceksin. allah yardımcınız olsun.
cengizkrbck Üye
derneğiniz hayırlı olsun çalışmalarınızda başarılar...
N.Akif Üye
Çok güzel bir dernek umarım muvaffak olur .
Eğitim.Bir.Sen Üye
TOPLUMA FAYDALI OLMAK İÇİN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYAN HER ÖĞRETNENİN YANINDAYIZ...
mehmet2763 Üye
Derneğin açılmasında emeği geçen herkese teşekkürler. Topluma faydalı olacağına inanıyorum ..
SÜVARİ Üye
kütüphaneci mahir.nerden buldun okadar kitabı valla helal olsun sana .kim derdiki mahir birgün kütüphaneci olacak.dernek kuracak hey gidi günler hey..daha düne kadar ...işte arkadaşlar çalışmak çalışmak çalışmak.. herşey oluyr yahu.bu kardeşlerimizi korumaya alalım her yerde takdir edelim .daha çok çalışsınlar .tebrikler...
arifmahircetin1 Üye
süvari kardeş iltifatlarınıza(!) layık olmaya çalışacağız. Bu konuda yardımlarınızı esirgememenizi dileriz. ilgi duyan herkese teşekkürler. selam ve dua ile.
arifmahircetin1 Üye
DERNEĞİN ADI VE DERNEĞİN MERKEZİ Madde 1. Derneğin Adı “ NİZİP EĞİTİM VE DAYANIŞMA DERNEĞİ” dır. Derneğin Merkezi: NİZİP’ tir. Şubesi yoktur. DERNEĞİN AMACI Madde 2. Derneğin amaçları aşağıda belirtildiği şekildedir; 1. Milletimizin geleceğinin bağlı olduğu gençlerimizin milli, dini ve ahlaki değerlerine bağlı, devletinin bağlı olduğu temel ilkelere sahip çıkan ve bu ilkeleri koruyan bir nesil olarak yetişmesini sağlamak, 2. Özellikle fakir öğrencilerin eğitim ve öğretimlerine katkıda bulunmak, onlara burs vermek, 3. Bu doğrultuda etüt, dershane, halk eğitim merkezleri, okuma salonları, kurslar, lokaller ve aş evleri açmak, 4. Tüm kademelerde öğrenci yurtları, anaokulu, kreş, çocuk kulübü açmak ve işletmek, 5. Eğitim araç ve gereçlerinin teminini sağlamak, 6. Eğitim almamış veya eğitimi yarım kalmış halkımıza eğitim kursları açarak eğitimlerini tamamlamasını sağlamak ve mesleklere yönelik kurslar düzenlemek, 7. Eğitimini tamamlayan gençlere iş olanağı sağlamak, 8. Halkımızın birbiriyle olan kültürel ilişkilerini geliştirecek faaliyetlerde bulunmak, 9. Geçimini sağlamakta güçlük çeken kimsesiz yaşlı ve fakir kişilere nakdi, erzak, gıda, yakacak vb. yardımlarda bulunmak, 10. Her hangi bir tabii afet ve felaket anında halkımıza maddi ve manevi yaralarının sarılmasında yardımcı olmak, 11. Derneğin bu amaçlarını gerçekleştirmesi için; seminer ve toplantı düzenlemek, gezi, şölen ve piknik tertip etmek 12. Derneğimizin amacını gerçekleştirmek için aynı amacı taşıyan dernek, vakıf, görsel ve yazılı basın vb. ile çalışma ve platformlar düzenlemek. 13. Dernek üyeleri arasında yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak. Üyeleri arasında beşeri münasebetlerin geliştirilmesi ve devam ettirilmesi için yemekli toplantılar, konser, tiyatro, sergi, spor, gezi ve eğlenceli etkinlikler vb. düzenlemek veya üyelerinin bu tür etkinliklerden yararlanmalarını sağlamak, 14. Derneğin amacı ile ilgisi bulunan ve kanunlarla yasaklanmayan alanlarda, diğer derneklerle veya vakıf, sendika ve benzeri sivil toplum kuruluşlarıyla ortak bir amacı gerçekleştirmek için plâtformlar oluşturmak, 15. Gerekli görülen yerlerde şube ve temsilcilikler açmak, 16. Amacın gerçekleştirilmesi için gerekli olan her türlü bilgi, belge, döküman ve yayınları temin etmek, dokümantasyon merkezi oluşturmak, çalışmalarını duyurmak için amaçları doğrultusunda gazete, dergi, kitap gibi yayınlar ile üyelerine dağıtmak üzere çalışma ve bilgilendirme bültenleri çıkarmak, 17. Uluslararası faaliyette bulunmak, yurt dışındaki dernek veya kuruluşlara üye olmak ve bu kuruluşlarla proje bazında ortak çalışmalar yapmak veya yardımlaşmak, 18. Üyelerinin bilimsel ve kültürel etkinliklerde bulunmalarına yönelik olarak kütüphane oluşturarak üyelerinin kullanımına sunmak, bilimsel gelişmeleri takip etmek, alanındaki yenilikleri hedef kitleye duyurmak. 19. Üyelerin mesleki ve kültürel ilgi alanlarına yönelik yayınlar çıkarmak. 20. Eğitim konusunda danışmanlık hizmetleri vermek, hedef kitleye yönelik paket seminer programları hazırlamak. 21. Her tür okul giriş sınavına hazırlık için dershaneler ve kurslar açmak, her düzeyde eğitim amaçlı yayın, araç ve gereç üretmek, bunları pazarlamak, satmak, dernek amacı doğrultusunda elde edilen kazancı kullanmak. 22. Yaz okulları açmak. 23. Ahlâki, manevi eğitime ve karakter eğitimine yönelik konferanslar düzenlemek. 24. Fidan dikme etkinliklerinin düzenlenmesi ve böylece öğrencilerde çevre bilincinin oluşturulması
ahmetaksoy Üye
bu derneğimiz ,vatana ve millet te hayırlı olsun.kurucuları kutlarım
kızılaslan tıp merkezi Üye
Niziplilere hayırlı olsun inşallah ümid ediyorumki Nizipteki medyamızda yaptığınız güzel hizmetleri halkımıza duyurma konusunda yanınızda olacaktır ..
arifmahircetin1 Üye
KURBAN BAYRAMININ 3. GÜNÜ (2 OCAK) SAAT 13:30 DA BAYRAMLAŞMA VAR. DUYURULUR.
musaeken Üye
aynı saatlerde İHL ’in de var.10-13 arası sürer galiba,hatta daha uzun.ona göre erken kalmayın sakın.iyi bayramlar
arifmahircetin1 Üye
BAYRAMLAŞMA DA BULUNAN TÜM DOSTLARA TEŞEKKÜR EDERİZ Edited by - arifmahircetin1 on 04.01.2007 09:23:03
arifmahircetin1 Üye
Resim kaynağı
. Ankaradan dernegimize gonderilen yardım paketlerindeki kitaplar dernegimizdeki kutuphaneye eklendi. :) Edited by - arifmahircetin1 on 05.01.2007 21:11:52
arifmahircetin1 Üye
Resim kaynağı
. Kutuphanemiz artık daha zengin. Okuyanlar oldukça daha da zenginleşecek. :).
musaeken Üye
mahirciğim bize kütüphanedeki kitapların nev i ve sayısı hakkında detay verebili misin?Belki özellikle kitap arayan arkadaşlara teşvik edici olur.Haydi bir edvanter çıkarda,Allah razı olsun diyelim.selamlar
godot Üye
mahir tebrikler kütüphane kurmuşsun ..ben de diyordum mahir bütün bu birikimini neden halkın hizmetine açmıyor .demek sonunda sende dayanamadın.kütüphanenin müdürü var mı ?
muhsen Üye
SELAMUN ALEYKUM. DERNEĞİNİZ HAYIRLI OLSUN.. OKUDUĞUM YORUMLARDA BAZI ARKADAŞLAR MAHİR BEY BU ENERJİYİ GAYRETİ NEREDEN BULUYOR DİYORLAR. BENİM MAHİR BEY’LE BUNDAN YEDİ YIL ÖNCE BİR TEŞEHHÜT MİKTARI KADAR KISA BİR SÜRELİĞİNE BİR DOSTLUĞUM OLDU. O ZAMAN DA BİLE MAHİR BEY SORGULAYAN, ÜRETKEN, BİR ŞEYLER YAPMANIN ENDİŞESİNİ TAŞIYAN BİR ARKADAŞIMIZDI. MAHİR BEY BİR İŞE BAŞLAMIŞSA RABBİMİN YARDIMIYLA YÜZÜNÜN AKIYLA O İŞTEN BAŞARIYLA ÇIKAR.. RABBİM YAPACAĞI HİZMETLERDE KENDİSİNİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.... SELAM VE DUA İLE.....

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim