Bursa ve diger uzak yerlerden gelecek olan misafirlerimizin talebi üzerine yemek saati 15:00 olarak belirlenmiştir.Böylece dönüş için de zaman ayrılmış oldu.Herkes perogramını bu saate göre ayarlasın..
Ahmet karadag;150664 wrote:Osman Dostum,
İşlerim nedeniyle aranızda bulunamayacağım ama tüm katılan dostlara selamlarımı iletirsen sevinirim.
Selamlar,Saygılar
fsoyarik;150705 wrote:Admin,orhan,derviş, kasım ,cumali,metal ve tüm dostlar hepinizi bekliyoruz Allahtan mani olmazsa ben İstanbula gidip takanı halledecem.Selamlar
Valla sırf TARHANa çorbası için bile gelmeye değerdi ama kısmet değilmiş...:D
artık bayramın 3. günü hem bayramlaşmamız hemde tarhan abimiizin yoğuracağı köftede oluruz :)
Sevgili arkadaşlar gittim gördümşSevgili tarhan ve ekibi bir harika hepsi okumuş çocuklar.Bu ekip bırakın BOLİVYADA yol yapmak AYA RAY bile döşerler :)))))
Resim kaynağı
doganesmeray;150259 wrote:eyer uygun görürsen ben sana eşlik etmek isterim abi
doganesmeray kardeşim ben saat 14 00 da büyükçekmeceden çıkıyorum yolda sefaköyde hakem kardeşimi alacam senide e5 üzerinde sana yakın bir yerden alabilirim beni ara veya buraya msaj yaz tel 5353902610 212 855 0244
sütcühössün;150406 wrote:Hepinize selamlar...Yanlız bende gelmek istiyorum...Gitmeden önce sizleri görmek vedalasmak isterim...Yanlız avrupa yakasında oturdugum içi avrupa yakasını pek bilmiyorum...Eğer bu taraftan karsıya gidicek olan varsa buluşup gidebilirim...
Resim kaynağıOsman,Hasbeli aş süperdi..Yaw bana tarifini verecektin aceleden unuttuk...Bi ara bana mail at...Yemekler gerçekten de güzeldi.Katılım tam arzuladığımız gibi olmadı ama dostane bir ortamda hoş bir sohbet oluşturduk..Bu seriyi devam ettirecegiz..Bu dostluklar biize gerekli..
Resim kaynağıFatih abiyi vapur iskelesine bırakırken İstanbul tarafigini yaşadı.2 saat geliş 2 saat gidiş tam 4 saat trafik..Meşhur Bayburt fıkrasını anlattı bana..Hani Cumhurbaşkanı senfoni orkestrası Bayburta gelmiş ya.konserden çıkanlar Bayburt Bayburt olalı böyle zulum görmedi demişler...İşte Fatih abi de ilk defa İstanbul'a geliyor.Ve Bu Fatih Fatih olalı böle zulum görmedi demez mi :)))))