selam ibrahim ..gerçekten çok değerlisin.Lan nasıl insan bu kırıcı, yanımda diyorsun, yazmaya tennezül etmiyor.Yoksa bey mi oldu....neyse belki yazar bundan böyle. olum yazda o güzel fikirlerinden faydalanalım. Geçenlerde seyitle görüştüm. DERNEK ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİZE DÜŞEN HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞI YAPMAYAHAZIRIZ İBRAHİM. KOLAY GELSİN
Teşekkür ederim derviş kardeş, inşallah pek yakında derneğimiz faaliyete geçicek. Kırığa gelince bu ara çok teşviki mesaide o nedenle yazamıyor herhalde kendisine bu notunu ileteceğim. Kardeş tüm arkadaşlara selamlar ve hürmetler
slm.abdullah, galiba tanıdım .. dersler de çok iyi, bu kadar zamandan sonra ancak bu kadar olur.Şu an dernek yeniden yapılanma aşamasında, ilgilenen arkadaşlar var. buradan sizleri haberdar ederim. Dönem arkadaşlarını siteden haberdar et katılsınlar.
ibrahim İSTANBUL'daki arkadaşlara söyle de foruma katılsınlar. Eğer ben ulaşamam dersen, sende telefonu olan arkadaşların tel.no'larını bana verebilirsen sevinirim.
Tamam Kardeş Ben çaput Mahmut, Himhim Seyit Ve Kiriğa Ulaşirim. Istanbulda Bildiğim Arkadaşlar Bunlar. Bilmediklerimde Var Ise Bana Bildirirsen Sevinirim.
çok Kiymetli Matematik Hocamiz Hüseyin öğüt Ve Ben Deniz................. Ayrica Buradan Hüseyin Hocama Sevgi Ve Sagilarimi Sunar, Eller?nden öperim. Ayrica Hüseyin Hocamin Nezdinde Tüm Derğerli Hocalarimiza Saygi Ve Hürmetler..
[URL="C:\Documents and Settings\USER\Desktop\fotoğraflar?m\IMAGE0007.JPG [Eksik eski medya kaydı] "]Resim kaynağı [/URL]
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, ANTALYA ÖĞRENCİ YURDU YEMEKHANESİ (SOLDAN-SAĞA) DR.METİN YILDIZ, İBRAHİM ALAKUŞ, İBRAHİM HALİL ÇALIŞKAN. DR.METİN ŞU ANDA Ş.URFA''DA RADYOLOJİ UZMANI OLARAK GÖREV YAPMAKTA OLUP, KENDİSİNİ NİZİP DEVLET HASTANESİNE GETİRMEK İÇİN ÇOK UĞRAŞMAMA RAĞMEN MALESEF GETİREMEDİK, SİYASETE YENİK DÜŞTÜK ASLINDA GÜZEL NİZİP''İMİZE ÇOK FAYDALI OLACAK BİR ARKADAŞIMIZ BURADAN İLGİLİLERE DUYURULUR.
YiNE ANTALYA ÖĞRENCİ YURDU
SOL TARAFTAKİLER: DR.METİN YILDIZ, MEHMET POLAT
SAĞ TARAFTAKİLER: İBRAHİM HALİL ÇALIŞKAN, KASIM BÖLER
BURADAN HEPSİNİN KULAKLARINI ÇINLATIYORUM, GÜZEL ARKADAŞLARIMA SAYGILAR VE SELAMLAR.
İBRAHİM, inan cd.leri bulamıyorum. bir bulsam eklicem fotoları. Bu yüzden sana cevap yazmaya yüzüm kalmadığından yazamıyorum.Yoksa her gün sitedeyim. Sana gözükmemeye çalışıyorum :))
ÖZAY BEY, hoşgeldiniz aramıza...........yazılarınızı daha sıkça görmek istiyoruz. Arkadaşlar özay bey şuan antalya'da emniyet teşkilatına mensup bir arkadaşımız. Tekrar kendisine hoşgeldin diyoruz..