Hoşgeldiniz kardeşim..şeref addediniz..;)
Site ve Üyeler Hakkında
Bu fotoğrafları Rüstem Akpinar yüklemiş, siyah nar ile ilgili Rüstem bey'in bilgisine başvurmak lazım.
BENDE YENI GELDIM IYI KI VARSINIz
NIZIP sitesine ve aramiza hosgeldiniz..
keyifli paylasimlar..
Merhaba.Ben sizi Bakuden selamliyorum ve hepinize sevgi ve saygilarimizi yolluyorum.Oncelikle turkcemin iyi olmadigi icin bazi sozleri belki de dogru kullanmadigim icin ozur dilerim.Ben kac zamandir siyah nar ariyordum,internet sitelerinde de cok aradim.Ama sizin sitenizde buldum.Bu nar Nizipde yetisdiriliyormus diye oyrendim.Narin bu nevi Azerbeycende yetisdirilmiyor.Ama onu bulmak ve burada yetisdirmek istiyorum.Sizden cok rica ediyorum onun cubukunu (fidanini) nasil elde ede bileceyim konusunda bana yardim edesiniz.Ben sitenizde alis-satis yerlerini aradim,benim turkcem cok iyi olmadigi icin bazi sozleri anlayamadim,hulase bulamadim.Lutfen beni su nari ala bileceyim yere yoneltesiniz.Bunu cok rica ediyorum.Cevapinizi bekicem.Hepinize basarilar.
Siyah narın ne gibi özellikleri var.
merhabalar öncelikle oralardan bizim NIZIP SITESINI bulmaniz beni cok duygulandirdi ne güzel nar ile bilgi araken burayi bulmussunuz:)
bu resim bizim köy oluyor sanirim RÜSTEM abi benim akrabam zaten ayni köydeniz oyuzden buda annemin dayisigilin bahcesine benziyor .
bu resimi yükleyen RÜSTEM ABIYLE isrtibata gecin derim kendisi almanyada yasiyor zaten ama size nar fidanini köyden mutlaka bulucaktir..
ama en iyi ulasim sitenin üyelerinden HAYDAR ASLAN dir yada SERIF ASLAN onlarin bahcesi burasi:)
saygilar.
bu arada bende bu siyah NARA bittim cok güzel duruyor yaa:)
gerçekten siyah narın diğer bildiğimiz narlardan ne farkı veya diğerlerinden ayıran ne gibi özelliği var bilen varsa paylaşırmı acabamüslüm akpek;225992 wrote:Siyah narın ne gibi özellikleri var.
yeni uye oldum önce selamlar herkese ben nizip li degilim nevsehirlim ve köyumun adi barak butun baraklilara selam tanisalim kaynasalim kim bilir belki kuzen cikariz saka bir yere lutfen ciddi olanlar dan mesaj beklerim tskr
:)
a.s selam hoş geldiniz bide Barak dolu.selamlar
Hoşgeldiniz aramıza, merat etmeyin bu sitede yeterince ciddi olan arkadaşımız var.
hoşgeldiniz bende aslen nevşehirliyim...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.