Genç Muhabbet

Bir Niziplinin çeti

felsefefe Üye
Bu kişiler nizipli olmalı internette konuşuyorlar. Daha doğrusu hep Nizipli konuşuyor. Memleket özlemi ve can sıkıntısı. Kim evleniyor dersiniz. https://www.turkdunya.de/forum/rf67_t123611_insafsiz-anteplinin-serefine-hossun-agam.html den alınmıştır İNSAFSIZ ANTEP'LİNİN ŞEREFİNE (Hössün Ağam) Yazan Kişi: BizimMetin Tarih: 10-17-05 03:15 Rafık yoorum nerdesin sen? Hanan haraba kala yoorum senin. Kulagının içini yedim seni, biz sormasak çükünde bile deel valla. Hee?? Elemi, ne diyn rafık :-))))) Rafık senin şerefine bir parça atacam şimdi teyibe ama şarapsız olmaz. Hele göster şu şişeyide şu mübarek günlerde kendimize gelek kele :-)))))) Buyur rafııııkkkkk çeeekk çeeeeekkk, şişeyi dik kafaya çeeeeeek, yaaa yaaaaa yaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))) Abooov aboooooov abooooooooovvvv aboooooooooooooooov :-))))))))))) HÖSSÜN AĞAM: https://mitglied.lycos.de/delimetin/HossunAgam.wma Bu Konuyu Cevapla Re: İNSAFSIZ ANTEP'LİNİN ŞEREFİNE (Hössün Ağam) Yazan Kişi: BizimMetin Tarih: 10-17-05 03:16 Devam edecek rafık, sana BARAK havasının kralını getirdim. Sen şişeleri hazır et yeter :-)))) Bu Konuyu Cevapla Re: İNSAFSIZ ANTEP'LİNİN ŞEREFİNE (Hössün Ağam) Yazan Kişi: insafsizantep Tarih: 10-17-05 21:05 vayyyy rafikkk ben senin agziyin icini yemezmiyimmm tüm kizlarin saclarini sana söpürge etmezmiyimmmm antepinnn kizlarini önüne dizmezmiyimmm.... TEY TEY TEY TEYYY ALLAHINA GURBANNN RAFIK SENIN ALLAHINAA VALLAH SÜPERSIN RAFIKK PARCASÜPERR HELE BENIM HÖSÜN AGAM VURULMUS VURULMUSS EHEYY EHEYYYYYY YAW BU SARKIYI DINLERKEN BIZI GUNAHA SOKTUN RAFIK AZIM MUBAREK GUNUU GETTIII BIR KIRMIZI SISE SARAP ;))) YARASIN RAFIGIMMM YA YA YAAAAAAAAAAA YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ABOVV ABOVVV ABOVVVVVVV ABOVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV MA SALL LLAHHHHHHHHHHHHHH MASALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH NURDAGINA DADA VERDIK NURDAGINA DADA VERDIK DAGLARA YÖRE DEDIK DAGLARA YÖRE DEDIK BIZE ANTEPLI DERLER BIZE ANTEPLI DERLER BIZ GÖZELI SEVERIK BIZ GÖZELI SEVERIKKK ALLAHINA GURBAN RAFIKKK BARAK ICIN COK SAGOLASINNNNN Bu Konuyu Cevapla Re: İNSAFSIZ ANTEP'LİNİN ŞEREFİNE (Hössün Ağam) Yazan Kişi: insafsizantep Tarih: 10-17-05 21:09 Canım ciğerim Antep Nasıl fark etmem, nasıl fark etmezler adını Sen fark yaratanlara da fark atan şehirsin Kahramanlar diyârı, anlı şanlı mâzinle Başarının rüzgârı, güzelliğin sihrisin.. Her taşın, her toprağın, altından değerlidir O şipşirin şivenle, tüm dertlere çâresin Ağam yorum dedikçe, her sevince ortaksın Her Antepli bir Antep, gelip sen de göresin.. Seni görmek yaşamak, seni sevmek bir aşktır Türkiye’me gönülden, diyar diyar selâmsın Sende doğdum büyüdüm, sende ölmek şereftir Değerin bâki kalsın, sen ebedî duamsın.. Canım ciğerim Antep, toprağı kınalı Antep Her türlü gıdâsıyla, ağızlarda tad Antep Eğlenen eğlendiren, yaşamayı öğreten Dünyamızda cenneti, görenlere göz Antep.. agam senin serefineeeeeee Bu Konuyu Cevapla Re: İNSAFSIZ ANTEP'LİNİN ŞEREFİNE (Hössün Ağam) Yazan Kişi: BizimMetin Tarih: 10-17-05 23:57 bubbbbaaaaaaaaaaaaa TEY TEEY TEEEY :-) Bu Konuyu Cevapla Re: İNSAFSIZ ANTEP'LİNİN ŞEREFİNE (Hössün Ağam) Yazan Kişi: BizimMetin Tarih: 10-18-05 00:24 Rafımın şerefine yaaaa yaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-))))))))))) RAFIK BUYUR :-))))))))))))) https://mitglied.lycos.de/delimetin/Antepce1.wma Bu Konuyu Cevapla Re: İNSAFSIZ ANTEP'LİNİN ŞEREFİNE (Hössün Ağam) Yazan Kişi: insafsizantep Tarih: 10-18-05 00:28 laaa rafikk senin allahina gurbannn nerden buldum yorummm bunu helal sana rafik yawwwww ya ya yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa la karsiyakali nerde kele yorum ;)) Bu Konuyu Cevapla Re: İNSAFSIZ ANTEP'LİNİN ŞEREFİNE (Hössün Ağam) Yazan Kişi: BizimMetin Tarih: 10-18-05 00:33 Senin o yaaa diyen diline hayran edenin gülüü :-)))))))))))))) şişeyi çıkar rafık şişeyi çıkar şimdide enver derdi büyük geliyyyy ya çağır rafık ya çağır :-))))))))))))))))))))))))))) Bu Konuyu Cevapla Re: İNSAFSIZ ANTEP'LİNİN ŞEREFİNE (Hössün Ağam) Yazan Kişi: insafsizantep Tarih: 10-18-05 00:34 ya ya yaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa de hadi yeriii rafik beklikk tama yorummmmmm siselerde hazir mezelerde hazirrrr de muzik hani nerde gadasini aldigim yaaa ;) beklik tama yorummmmm Bu Konuyu Cevapla Re: İNSAFSIZ ANTEP'LİNİN ŞEREFİNE (Hössün Ağam) Yazan Kişi: BizimMetin Tarih: 10-18-05 00:35 Ala rafık senin çükün sağolsun. yaaaaa yaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ölmeyesin ölmeyesin ölmeyesinnnnnnnnnnnnnnnnn :-)))))))))))))))))))) https://mitglied.lycos.de/delimetin/Barak2.wma Bu Konuyu Cevapla Re: İNSAFSIZ ANTEP'LİNİN ŞEREFİNE (Hössün Ağam) Yazan Kişi: insafsizantep Tarih: 10-18-05 00:38 tey teyyy rafik ölmeyesin ölmeyesinde sürüm sürüm sürünmiyesin emi gadasini aldigimin metin agasiii rafik ellerine saglik yorumm sende olmasan a.g bu baragi hec bir yerde dinliyemicik ya yaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Bu Konuyu Cevapla Re: İNSAFSIZ ANTEP'LİNİN ŞEREFİNE (Hössün Ağam) Yazan Kişi: BizimMetin Tarih: 10-18-05 00:40 dabanca nerde rafık,dabanacıyı çıkar. ben buradan şarka doğru tüfeği doğrulttum biile :-)))))))))))))))))))))))) SIK RAFIK SIK BOŞAT MERMİLERİ TAK! TAK! TAK! YAAAAAAAAAAA YAAAAAAAAAAAAAAA YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ABOOOV ABOVVVV ABOOOOOVVVV MERMİDE NASI GİDİY YORUM BARAĞA DOĞRU :-))))))))))))))))))))))))))))) Bu Konuyu Cevapla Re: İNSAFSIZ ANTEP'LİNİN ŞEREFİNE (Hössün Ağam) Yazan Kişi: insafsizantep Tarih: 10-18-05 00:43 laaaa yorummm bu mizikdeee mermide dayanmaz biz en iyisi kaleye dogru marif kavsagin orayaa bir topp atak yorummm en iyisiiiii tey tey tey YAAA YAAAAAAAAAAAAA YAAAAAAAAAA YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ABOWW ABOWW ABOWWWWWWWWWWWWW ABOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW Bu Konuyu Cevapla Re: İNSAFSIZ ANTEP'LİNİN ŞEREFİNE (Hössün Ağam) Yazan Kişi: BizimMetin Tarih: 10-18-05 00:46 He rafık çok doğru söyledin. kala altına gidek topu doğrultak barağa doğru BOM BOM BOM :-)))))))))))))))))))) RAFIK BOMBA GETİR BOMBA DAYANMIY TAMA YORUM :-))))))))))) YAKTIN BİZİM BARAK BİTİRDİN BİZİ BARAK TÜKETTİN BİZİ BARAK YAAAAAAAAA YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DİNİMİZİ İMANIMIZI BİLMEM NETTİN BARAKKK NERDESİN NERDE YAAAAAAAAAAAAAA YAAAAAAAAAAAAAA YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Bu Konuyu Cevapla Re: İNSAFSIZ ANTEP'LİNİN ŞEREFİNE (Hössün Ağam) Yazan Kişi: insafsizantep Tarih: 10-18-05 00:49 ben sana YANDIM agam yanagi balli agammmm GAZIANTEP YOLUNDA ÖLDÜRDÜN BIZI AGAMMMM TEY TEY TEY TEYYYYYYY YA YAAAAA YAAAAAAAAAAAAAAA YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA LA RAFIK YORUM BU YAAAAA YAAA CEKILMIYEN DUGUNDEN HAYIR GELIRMI HECCCCCCCC ABOWWW ABOWWWWWW ABOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW ABOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW Bu Konuyu Cevapla
Orhan Çelik Üye
Yorum ne diyim saa , helal olsun. Nerden buluyonuz böyle konuları,çok hoş ya :)
YakisikliAntika Üye
Cok komik Ellerine saqlik.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim