Genç Muhabbet

ŞİİR SEVER NİZİPLİLER BURAYA...

nizipli_mehmet Üye
abı super şiirler attım ama ben goremıyım ınsallah dıger uyeler gorurler
alibey2727 Üye
Güzel şiir baba, boş ver sen takıl, burası form sitesi... :)
nizipli_mehmet Üye
alıbey herkes kafasına gore takılrsa allah forum yonetıcılerıne yardım etsın o zaman
nizipli_mehmet Üye
ACI GERCEKLER yine kendimi verdim su beyaz yapraklara aci gercekleri dökmek icin sayfalara.. yasadigim her ne varsa yalandi sanki rüyaydi misralarimda biri vardi..kalbimi kirip gitti.. biri vardi..her an seninleyim diyen..cekip gitti.. ve biri vardi..hayatim olan..kayb olup gitti..yaraticisi yanliz sen.. cekip gittin.. vurup gittin.. kirip gittin su yarali ceylani,amna unutma her nerede olursan ol her kiminle olurdan olgölgesi aci gerrceklerin birakmaz pesini iblis gibi her an seninle olacaksenin gibi vurup gitmeyecek cünkü o her ne olursa olsun daima sevecek.. (nede olsa gercekler acidir).
baba_sultan Üye
biraz deyişikli olsun dedim herkesin yaptıgınmın aynısını yaparsam onlardan beni ayıracak özellik ne olacak Resmi aç
Subutay Üye
Niye acaba ben de göremiyorum. Tüm site kör mü olduk? Şaka bir yana, sanırım içeriği sürekli değişen bir siteden eklenti yapmışsın. Sana bir tavsiyede bulunayım. Bundan sonra bu tür katkılarını www.geocities.com’dan alacağın bir hesaba yükle. Sonra oradan bizim siteye ekle. Daha olumlu oluyor.20 mb alana 200 kb’lık 100 tane resim koyabiliyorsun. Başarılar..
nizipli_mehmet Üye
abı bu uyarı bana mı yoksa benmı yanlıs anladım?
Gökhan Dokuyucu Üye
Tabii baba sultan değişiklik şart... devamını bekliyoruz....
Subutay Üye
Bizzat sana.;)
nizipli_mehmet Üye
tamam abı
Sonbahar Üye
NAYLON BEBEK babaanne sırtına al beni kuşağına sar yollara çıkalım köyün taşlı yollarında toz toprak olalım bak babaanne bak eskici amca geçiyor hadi dedemin potinlerini,eski leğeni verelim ne zamandır söz veriyorsun hani benim bebeğim uyusun da büyüsün babaanne tıpış tıpış da yürüsün uykusunda melekler öpsün dua edelim de saçları büyüsün kızıyorum ayşe’ye gülüyor bebeğime naylon kafa değil ki o onun bebeğinden daha güzel babaanne nerde benim bebeğim büyütemedim zamanın koynuna saklamış bulup sobeliyor beni aniden kayboluyor, ağlıyorum küçüklüğümü gördüm rüyamda sarıldım kendimi kendime yasladım ağladım bukleli saçlarımı okşadım küçüklüğüm büyüklüğümden kaçtı küçük kuytusuna saklandı elindeki naylon bebeği uyutmaya başladı o uyuttukça ben uyandım şimdi naylon bebeği olan kız geçmişte saklı ben ise zamanın içinde geleceği adımlamaktayım gülüyorum;oyuncakçı raflarında seyre dalıyorum..hangi kız bebeğinin saçlarını tarasa,kaybettiğim naylon bebeği arıyorum.zor zamanlarımın arasından düştü ellerime.değersiz gibi görünse de ilk göz ağrımdı.hiçbir bebek de naylon bebeğim kadar güzel görünmez gözlerime.çabuk eskitiyoruz eskittikçe de değersizleştiriyoruz;ama biliyorum ki her birimizin içinde bu naylon bebeğe benzer bir şeyler saklanmıştır.hiç ummadığımız bir anda gelir bizi sobeler.MİHRİCAN KESKİN
Subutay Üye
Güzel şiirler, özellikle babanne çok duygulu...Sağolun...
Mustafa Bilici Üye
NE HASTA BEKLER SABAHI NE TAZE ÖLÜYÜ MEZAR NE DE ŞEYTAN BİR GÜNAHI SENİ BEKLEDİĞİM KADAR... N.FAZIL KISAKÜREK
Zuhal Üye
gözlerimden tane tane akan yaşlardan ziyade her yerimde ayrı sancı içimde yer yer kanar saklı gel de gör bak şu ömrümden neler çaldın neler kaldı sende sevda sevgi herşey,yalandı mutlu bir aşk görmedim ben çok mu şey istedim senden ömrü eylem ziyan ettin,zalim bildiğim yollar kapandı baktığım her yer karardı yersiz ansız çekti gittin,hain can gücendi can usandı gönül yerden göğe haklı sende sevgi, aşk ve herşey yalandı..... neden başka kimse geçmez şu aklımdan uyandığımda varlığında yokluğunda aynı dünya aynı dert öyle mutlu öyle sarhoş ilk bakış ilk öptüğümde kim sanırdı sende sevda sevgi herşey yalanmış!!! mutlu bir aşk görmedim ben çok mu şey istedim senden ömrü eylem ziyan ettin,zalim bildiğim yollar kapandı baktığım her yer karardı yersiz ansız çekti gittin,hain can gücendi can usandı gönül yerden göğe haklı sende sevgi, aşk ve herşey yalandı yalandı yalandı....
Subutay Üye
Geçti istemem gelmeni, Yokluğunda buldum seni, Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar? Üstadın ilk ezberlediğim şiiridir. Sayenizde bir kere daha andım. Teşekkürler...

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim