Genç Muhabbet

ŞİİR SEVER NİZİPLİLER BURAYA...

nizipli_mehmet Üye
Bir dost sesi ister canım gözlerim yolda Gitar çaldm uyuyakaldım yüreğim korda İster dön geri ister küs bana İster sev beni aşığım sana Umutlandırma beni heveslendirme aşkına Kaldı yollarda gözlerim döndürdün beni şaşkına Yazık oldu emeklerim çektiğim dertler boşuna Kaldı göğüsümde ellerim Lanet olsun aşkına .
nizipli_mehmet Üye
içimde yeni bir sevda nereye gitsem bilemem aklım dağınık bulanık açılsam sana derdimi döksem nasıl bunca yıl sustuğumu içimde söndürdüğüm ateşimi şimdi okyanuslar yetmez söndürmeye alevini vursalar beni susamam öldürseler beni duramam sen yazıldın yüreğime istemesemde atamam yanmışım tutuşmuşum bunca yıl nasıl susmuşum taş basmışım yüreğime susamam artık yorgunum .
nizipli_mehmet Üye
Hergün birşey daha akıp gider Ömrümüzden ömrümüzden.. Neden niye diye hiç sorma Durgunluğum bu yüzden, Bu yüzden... Sence yeteri kadar acı çekmedik mi? Sence dertlerimize bin dert eklemedik mi? Bence bitsin artık bu çekilen acılar Yeter artık bitsin dinsin bu sancılar Kanadın mı kırık uçamadın mı bana Ansızın gelip konamadın mı yanıma Çaresiz mi kaldın sevgilim Bir fırsat bulup kaçamadın mı bana Elleri savıp kopamadın mı yanıma Çok yalnızım sevgilim.. .
asi ve mavi Üye
inşallah biran önce iyi ve mutlu bi durum içine girersin mehmet..... .
nizipli_mehmet Üye
Ah...oduruşun var ya Ah...o bakışın Beni, beni, beni Deler geçer Ah...o yatışın var ya Ah...o sevişin Beni, beni, beni Alır gider Elimde resimlerin Odamda sensizliğin Acısı çıkarken Geç olsa da Pişmanım bebeğim... Ah...o gülüşün var ya Ah...o bakışın Beni, beni, beni Deler geçer Bu seni üzdü mü? Ayrılık seni aldı mı? Severim der misin? Ben olunca yanında Sen olunca yanımda Biz olunca yanyana .
nizipli_mehmet Üye
saol ası sende oyle yazınca yalnız degılmısım dedım
nizipli_mehmet Üye
Derinlerde bir yerlerde Ağlayan bir şey var içimde Son nefesimi verdiğimde Rüzgar çarpar yüzüme İstesem de değişmez ki Doğrular yanlış olmuş çevremde Uçsuz bucaksız yerlerde Rüzgar çarpar yüzüme Eski toprak gibi Yaşlı bir ruh gibi Gerçek acıtır derler Geçmiş geri gelmez ki Pişmanlık fayda etmez Bu kandıran dünyada... .
nizipli_mehmet Üye
Zaman Doğruları göstermedikçe Su yüzüne çıkarmadıkça Dipteki karanlıkta Kaybolunca... Tamam Yaptığın tüm hatalar ortada Ağzından çıkan laflar ardında Saklayacak neyin varsa Boşver saklama Ahhh...yalan, yalan, yalan Herşey yalan.... .
nizipli_mehmet Üye
Ölürken bile yanımda ol sevgilim Cennet bile çekilmez sensiz ah ben neyleyim Herşey yalan, herkes sahtekar Giden gitti, kalan hep bin pişman Herkes düşman, herkes riyakar Bir tek sen kaldın yanımda Hani görmek ister ya gözlerin Bir saniye için canını verirsin Ölürken bile yanımda ol sevgilim Cennet bile çekilmez sensiz ah ben neyleyim Herşey yalan, herkes sahtekar Giden gitti kalan hep bin pişman Herkes düşman, herkes riyakar Bir tek sen kaldın yanımda Mutlu gibi, umutlu gibi, bir düşte gibi... Sonsuzluk önümdeydi hep, ama gidemedim senden uzağa Herkes düşman, herkes riyakar Bir tek sen kaldın yanımda...
nizipli_mehmet Üye
Ne olur girme artık gecelerime Yalnızlığım bile yine hep seninle Ellerin ellerimi tutmuyor Gözlerin beni sana hapsediyor Bilmek yetmiyor, görmek yetmiyor Varlığın beni kahrediyor Farketmiyor, sensiz olmuyor Yokluğun bile beni terkediyor Sen vardın, sadece sen varsın Yine de ben hiç yoktum aklında Sen gördün, bir tek sen gördün Yine de ben hiç yoktum aslında Bilmek yetmiyor, görmek yetmiyor Varlığın beni kahrediyor Farketmiyor, artık olmuyor Yokluğun bile beni terkediyor Sevmek yetmiyor, ölmek yetmiyor Yokluğun bile beni terkediyor... .
nizipli_mehmet Üye
Kuytu köşelere saklanır güneş Gelir sokulur tenime akşam Titrek gölgeler dolaşır caddelerde Geçip gider o serseri zaman Bu ne bitmez karanlık Bu nasıl bilmece? Yalnızlık kesiyor yollarımı Her gece, her gece. Gece en eski isyanımdır Gece en eski sevdalımdır Gece başımda belalımdır Gece zalim karanlıktır Beni usulca koynuna alır gece.
nizipli_mehmet Üye
Eyvah! Simsiyah gecede Kuytu bir köşede Yar elden gidiyor gibi Aşkım! Ellerin ne soğuk Bir beyaz gül gibi Avcumda soluyor yazık Tanrım! Geçmeden saatler Bitmeden ümitler Ne olur sen ona Derman ver Kader! Amansız düşmansın Zalimsin, yamansın Koparma gülümü benden Lütfen kalsın Bil ki Unutsam ben seni Unutsan sen beni Unutur mu bu aşk bizi? Hep hatırlar... .
nizipli_mehmet Üye
bir derdim var artık tutamam içimde gitsem nereye kadar kalsam neye yarar hiç anlatamadım hiç anlamadılar herkes neden düşman herkes neden düşman unuttuk hepsini, nuhun nefesini gelme yanıma sen başkasın ben başka bak bu son perde oyun yok bundan sonra ışık yok hiç bir şey yok bir derdim var artık tutamam içimde.
nizipli_mehmet Üye
. . Sözleri buraya yazabilirsinizbıktım artık susmaktan bunca yıl seninle geçti bir çift lafa muhtacız iki yabancı gibi saat gece üç olmuş kapında ben, ben yokum sanki şimdi gerçeği söyle sonra yap istediğini yeter artık, hiçbir şey eskisi gibi değil yeter artık, aslında sen hiç sevmedin yoruldum suçlanmaktan yanında hiç olmadım sanki yüzün her şeyi söylerdi ama bakmıyor şimdi bıktım artık susmaktan bunca yıl seninle geçti şimdi gerçeği söyle sonra yap istediğini zaman geçer, büyürüz sertleşir dünya .
nizipli_mehmet Üye
asi kendıme soz wermıstım sarkı sozune gırmeyecegım dıye senmın bır seyler attıgını goruce dedım ası guzel bır seyler atar sende oyle bır sarkı atınca kendımı tutamadım arsıvımdekı sarkılaradan attım kusura bakma sen atıyordun ama engel olduysam ozur dılerım.
asi ve mavi Üye
iyi yapmışsın mehmet attıgın şarkı sözleri çok güzel..... bide neden bu konuya girmemek için kendine söz verdin???.
Sonbahar Üye
YA AYŞE SANA NE YA SÖYLENMESİ GEREKSEYDİ ÇOCUK BAŞTAN SÖYLERDİ
nizipli_mehmet Üye
ya buraya her gırdıgımde hanı senın attıgın sarkı sozundekı sahıs aklıma gelıyorda onun gırmemeye soz werdım ama sozumu senın sayende tutamadım bır yandanda ıyı oldu aslında bu sayede kendımı yenerım
asi ve mavi Üye
fatmam demek ki sorunca anlatıyomuş dimi sen karışmasanda olurdu..... mehmet boşver ya her kimse sıkma canını...... türk sanat müziginde bi şarkı var’ ÇOKTAN UNUTURDUM BEN SENİ ÇOKTAN AH BU ŞARKILARIN GÖZÜ KÖR OLSUN’ diye şarkılar unutturmuyo aslında......
nizipli_mehmet Üye
hem unutturuyo hemde hatırlatıyor rober hatemodan senden çok warda ıyı ama neyse ya bos wer sen haklısın kımse için can sıkmaya degmez
Sonbahar Üye
AMAN AMAN ÖYLE OLSUN AYŞE HANIM BEN KARIŞMİM.SEN SOR O AÇIKLASIN.
nizipli_mehmet Üye
sonbahar sen kızma sende sonucta fenerlısın ya fenerlıler lazımdrı bırbırlerıne
Gökhan Dokuyucu Üye
Aşk Belki... Her baktığımda, ilk defa görüyormuşum gibi... Ama; kendimden bile önce tanıdığım... Her saniye yeniden doğmak gibi... Ama, asırlardır süren... Kışa dönmeyen sonbahar; derin, duygulu... Yaza dönmeyen ilkbahar; serin, coşkulu... Ilık avuçlarında, kar taneleri... Güneş sıcağı, gözleri... Ve sözleri... Ve sesi... Böyle olmalı aşkın tarifi... Ki, tarif edilememeli... "Resmini çiz!" deseler... Bacası tüten bir ev belki... Belki gece yarısı terkedilmiş bir şiir... Veya kaldırımların kanına giren... Aşkın ayak sesleri... "Resmini çiz!" deseler... Her köşe başı ıhlamur kokar... Yağmur kokar... "Resmini çiz!" deseler... Şehit akıncının dudaklarındaki tebessüm... Veya... Gecenin koynuna bırakılan gözyaşları... Gizli ve mahçup... Aşk, istemektir belki... Belki bir ticaret; pazarlıksız... Bedeli kalbinizdir... Bedeli herşeydir... Sonrası bir uzun yolculuk... Sonrası; nasip! Tarifini sorsalar.... Her baktığımda, ilk defa görüyormuşum gibi... Az kalsın ölüyormuşum gibi...
Sonbahar Üye
Aşk bu, Geliyorum demeden geliyor, Gitmiyor Unutmak Öğrenmekten daha çok zaman alıyor Bilgi ceza , bilgi suç Taşımak ağır Ben aşkı 100 metreden tanırım Yeni değil bu yalnızlık Ne sokaklar ne evler bildik İyi gelir ilk zamanlar yaşadıkça Biz öğrendik Her aşk bitermiş birgün bildim Her aşk bitermiş birgün öğretildim Gözüm aynı göz, ruhum eski Sözüm aynı söz, susmam yeni Günüm aynı gün, geceler eski Tenim aynı ten, üşüyorum şimdi
nizipli_mehmet Üye
Değişen Kim? Gizlemek kolaydı her şeyi Yaşanmamış gibi gösterirken Sakladım tüm gerçeği Sildim hepsini birer birer Değişen kim ben miyim yoksa sen misin? Sonsuzluğa güvenmedim çaresizliğin içinde İnandığım tüm doğrular Kayboldu hepsi birer birer.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim