Genç Muhabbet

ŞİİR SEVER NİZİPLİLER BURAYA...

Sonbahar Üye
Ne başkası oldu ne de olacak Sen çalmazsan kapım açılmayacak Şimdi içimde yanan bu ateş Sanma ki bir son bulacak Hiç utanmam gülüm divaneyim Parçalanmış dünyam viraneyim Seni herşeyden çok çok istedim Vuruldum avareyim Ne olurdu benim olsan Şu yaralarımı sarsan Bıktım artık yol almaktan Önüme çıkıp durdursan Gidiyorum buralardan Tüm rüzgarlar senin olsun Benden ayrı rüyadasın Dilerim birgün uyanırsın Yıllar sonra birgün yaşlandığında O ipek saçların ağardığında Kuru yaprak gibi dağıldığında Kalırsın tek başına Oysa seni ne çok ne çok sevmiştim Tüm çiçeklerimi sana dermiştim Şimdi ellerim boş yüreğim sarhoş Oysa neler ümid etmiştim
nizipli_mehmet Üye
ah gurbet zalim gurbet ağlatırsın adamı gözümde yaş kalmadı bıraksana yakamı vay seni cerrahpaşa içmem suyundan içmem bir dahaki seneye yolcuda gelup geçmem yaş akar gözüm sızlar ne kalur gerisine herkesun bir dersi var durur içerisinde inanduk doktorlara öyle böyle dediler ayrılık defterini elimize verdiler doktorlarda ne bilir ciğerun acisini cerrahpaşa’ya koydum canumun yarisini yaş akar gözün sızlar ne kalur gerisine herkesun bir derdi var duru içerisinde . VOLKAN KONAK "CERRAHPAŞA".
nizipli_mehmet Üye
Seninle bugünün hayellerini Seninle yarının gerçeklerini Sevginin en derin güzelliğini Okşamak istiyorum canım saçından . [Nakarat] Gül yanaklı meleğim, bal dudaklı çiçeğim Sevmezsen öleceğim beni bırakma Rüzgar uçursun saçlarını, yağmur dağıtsın ahlarımı Ver benim olsun günahların Ayrılmayalım Dün gecede saklı yarına Hasretin gönüllü fahrıma Kendimi dayadım alnıma Ayrılmayalım Sevilmek sen beni sevince güzel Yanımda bir günün bir ömre bedel Kim nederse desin seninle kalbim Ya benden hemen git ya temelli gel. YASAR İPEK "AYRILMAYALIM".
Sonbahar Üye
sonuna geldim bitti tövbemi bozdum kaçıyorum senden uzaklara kadere kahroldum bir de hasretine çare bulamadım yüreğim karadı derdinden artık kadere kahroldum bir de hasretine çare bulamadım yüreğim karadı derdinden giderim giderim sonuna kadar bu derdini çeker giderim artık ölümü huzur sayar güler geçer yürğim boşver umuda hüzün katan bu detlerimle kendime isyan eder giderim
nizipli_mehmet Üye
Asker yolu beklerim Günü güne eklerim Sen git yarim askere de (talime de) Ben burayı beklerim Mendilimde tel oya Gülmedim doya doya Asker yolu beklerim de Gününü saya saya Pilav pişirdim yavan Üstüne kestim soğan Yatağına uzandım da Uyan askerim uyan Mendilimde tel oya Gülmedim doya doya Asker yolu beklerim de Gününü saya saya GÜLAY "ASKER YOLU"
nizipli_mehmet Üye
Bak sevgilim bak neler ettik yine kendi kendimize biz. Çok severken çok yazık ettik bu kadersiz aşkımıza biz. Ahhhh.ne fark eder yanımda yoksan SEVDAN BENİMLE Aklım kopar gider başımdan bedeli yalnızlık olsa da KALBİM SENİNLE. Kalbim seninle,kalbim seninle. Baktığn her yıldızda Attığın her adımda Kalbim seninle. Akşamüstü kumsalda Damlayan her yağmurda Kalbim seninle Hem sevgilin hem annen hem baban olupta Sevmedim mi seni ben Karanlık gecelerde gögsüme sarıpta uyutmadım mı seni ben.. Ahhh ne fark eder yanımda yoksan sevdan benimle… gökhan özen
nizipli_mehmet Üye
Gidiyorum uzaklara Bilinmez diyarlara Seni bırakıp gitmek varya O koyuyor inan bana Ben senle olamadım Gençliğime doyamadım Ben senle kalamadım Günlerimi sayamadım Ölümde var sonunda Gülüm de var Dağların arkasın da Yar ah yar
nizipli_mehmet Üye
Penceremin perdesini Havalandıran rüzgar Denizleri köpük köpük Dalgalandıran rüzgar Gir içeri usul usul Beni bu dertten kurtar Yabancısın buralara Nerelerden geliyorsun Otur dinlen başucuma Belli ki çok yorulmuşsun Bana esmeyi anlat Bana sevmeyi anlat Bana esmeyi anlat Esip geçmey anlat Anlat ki çözülsün dilim Ben rüzgarım demeliyim Rüzgarlığı anlat bana Senin gibi esmeliyim LEMAN SAM
nizipli_mehmet Üye
Elini son defa yanağıma koy İstemiyorsan giderim giderim Serin bir sonbahar akşamında söz İsmini unutur silerim silerim Tuttuğun kalem olsa yüreğinin elleri Bir defa daha yazsa bebeğim bebeğim bebeğim Eğer bir masal perisi girerse rüyalarına Öldü dersin gül güzeli tılsımını kaybetti Uğruna döktüğüm gözyaşlarım için Yağmurdan özür dilerim dilerim Kuruttuğum kızıl gülleri alıp Senin için senden geçerim geçerim
asi ve mavi Üye
VALLA MEHMET ŞU EN SON YAZDIGIN ŞARKI KAÇ GÜNDÜR DİLİMDEYDİ DAHA BEN ATACAKTIM SİTEYE AMA KISMET SANAYMIŞ İYİ ETTİN....
asi ve mavi Üye
İnsan ayrılırken bile büyük olmalı.................. .
Gökhan Dokuyucu Üye
Eski resim adresi geçersiz.
nizipli_mehmet Üye
ası bende her gun dınlıyorum çok guzel bır sarkı degılmı?
Zuhal Üye
Ben senin hayatindan gittim oglum Hadi yerime koy birini koyabilirsen Ben senin hayatindan gittim oglum Hadi dur o sari odalarda durabilirsen Ben sen sen diye bittim oglum Hadi bakalim unut unutabilirsen Ben seni yudum yudum ictim oglum Hadi ol eskisi gibi olabilirsen Uzak benden ask uzak artik Kanun mudur bu yasaklik Uzak benden ask uzak artik Kanun mudur bu yasaklik Inan icimde yok fesatlik Alirim basimi giderim efeler gibi hey efeler gibi hey Ben senin hayatindan gittim oglum Hadi yerime koy birini koyabilirsen Ben senin hayatindan gittim oglum Hadi dur o sari odalarda durabilirsen Ben sen sen diye bittim oglum Hadi bakalim unut unutabilirsen Ben seni yudum yudum ictim oglum Hadi ol eskisi gibi olabilirsen Uzak benden ask uzak artik Kanun mudur bu yasaklik Uzak benden ask uzak artik Kanun mudur bu yasaklik Inan icimde yok fesatlik Alirim basimi giderim efeler gibi hey efeler gibi hey Uzak benden ask uzak artik Kanun mudur bu yasaklik Uzak benden ask uzak artik Kanun mudur bu yasaklik
Huzi Üye
ZERAFETİN DİLLERE DESTAN OLUNCAAAAAAA. UYKULARIM KAÇTI,Bİ TÜRLÜ YAKALAYAMIYOM. HAYATIN UÇSUZ BUCAKSIZ DERYALARINDAAAAAAA. ARIYORUM KAYBOLAN BENLİĞİMİİİİİİİİİİ. LEEEYYNNN HUZİİİ....!! YİNE UYDURAMADIN SONUNUUUU.... Resmi aç .
Zuhal Üye
...Vaaaavvv, ne güzel tutturuksun be huzocukk... Senin benligin kaybolmus degil, senin benligin kesfedilmeyi bekliyor, tipki benim gibi, kesfedilmesi gereken olan bir sarki sözü gibi...
demet Üye
Valla bravo,döktürmüssün Huzi Resmi aç ,kiz Zuhallllll Huzinin kiymetini bil emi?
Zuhal Üye
Ben bilmezmiyim huzocukkun kiymetini yaaauuuvvv Resmi aç Resmi aç
Zuhal Üye
Haykiramadim en basta ama, Uyanamamistim ben daha sana. Zevk-ü sefaya bizde yer yok, Okeymi cici Huzocukk? Celiskiye hic bir zaman kalmayalim, Uzaklardan birbirimize bakalim. Kirilmayalim hic bir zaman birbirimize, Kacmayalim siteden, kizarlar ikimze... Resmi aç Resmi aç Resmi aç Resmi aç Resmi aç Resmi aç Resmi aç Resmi aç Resmi aç Resmi aç Resmi aç Resmi aç Ben neymisim beee, biraz tutmadi gibi sanki ama.
asi ve mavi Üye
zuhal valla çok güzel olmuş...huzeyfe abi valla yaktın zuhali......neyse allah sonunu hayır etsin ne diyelim...
nizipli_mehmet Üye
walla ası haklı sonun artık ALLAH bılır
KONT Üye
???????????????????????????????
Huzi Üye
alıntı: "quote" Zuhal demişki: Haykiramadim en basta ama, Uyanamamistim ben daha sana. Zevk-ü sefaya bizde yer yok, Okeymi cici Huzocukk? Celiskiye hic bir zaman kalmayalim, Uzaklardan birbirimize bakalim. Kirilmayalim hic bir zaman birbirimize, Kacmayalim siteden, kizarlar ikimze... Resmi aç Resmi aç Resmi aç Resmi aç Resmi aç Resmi aç Resmi aç Resmi aç Resmi aç Resmi aç Resmi aç Resmi aç Ben neymisim beee, biraz tutmadi gibi sanki ama. . "quote" . "quote" Helal sanaaaaaaaaaaaaaaaa....... . .

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim