Genç Muhabbet

ŞİİR SEVER NİZİPLİLER BURAYA...

asi ve mavi Üye
Öpüyorsam ayrılığı gözünden Geçiyorsam bir çiçeğin özünden Görüyorsam gözlerinin içinden Sana olan sevdamdandır bilesin Meğer ne yalnızız insan olmuşsak Yaprak gibi dalda sessiz solmuşsak Yeri gelmiş acıyada gülmüşsek Sana olan sevdamdandır bilesin Karşılıksız sevebilmekse sevda Gerçek seven küle dönmüş her çağda Elim kolum bağlanmışsa kıyında Sana olan sevdamdandır bilesin Seydunayım gebermişse kıyında Sana olan sevdamdandır bilesin
Gökhan Dokuyucu Üye
soner arıca - deniz gözlüm ilk değilsen bile son aşkım olup kal senden öncesini yaşamadım sayarım böyle bir aşka ömür vermeye değer dillenir de nazara gelir diye korkarım deniz gözlüm benim senin için hazırım eğer ölüm gerekse ölmeye giderim yemin olsun seninim çocuklar gibi şenim deniz gözlerinde hayat bulur gözlerim yüreğim acır inan senden uzak kalmasın o deniz gözler benim başkası hiç bakmasın son arzum nedir diye gelip te bir sorsalar haykırış olur sesim sen yine sen der canım seni ister, seni diler, özler beni bırakma ele ateşlerim söner . Bir şarkı daha var ama şimdi sözlerini hatırlayamıyorum:).
coskun Üye
Huzeyfe’ye ......... . "menu" ATEM TUTEM MEN SENİ Atem tutem men seni, Şekere katem men seni, Akşama baban gelende, Önüne atem men seni. . Hop hopun olsun oğlum, Nur topun olsun oğlum, Kınalı kavak dibinde, Toyluğun olsun oğlum..
slymnckr27 Üye
MEDİNENİN GÜLÜ. ANDIM YİNE SENİ HERSEY YADIMDAN SİLİNDİ. .
slymnckr27 Üye
. . HAYALİN GÖNLÜMÜN TEPELERİNDE GEZİNDİ.
slymnckr27 Üye
. . BU BİR SERAP OLSADA HAFAKANLARIM DİNDİ.
slymnckr27 Üye
. . ANDIM YİNE SENİ HERSEY YADIMDAN SİLİNDİ.
cengizkrbck Üye
çevreci gözlerim yaşardı yav... bak şimdi ağlıyorum.....
müjgan kızılcakent Üye
AŞKIMDAN KAHILA HER GECE DELİ. BANA AŞKIN MATEMİNDEN ELLER DEĞMELİ. DÖNÜPDE AŞİYANA KANLI YÜZÜMÜ . AŞKIMIN EN TATLI VECİZ SOZUNU. bu şiir çok güzel demi valla.
Subutay Üye
Öyle hemen cevap beklemek olmaz değil mi? Öncelikle siteye hoş geldiniz diyorum. Aktardığınız şiir sanki eksik gibi görünüyor. Tümünü müaktardınız?
Zuhal Üye
Alibey, bende nakaratini cok seviyorum o sarkinin. Ama sonbaharin yazdigi sarkinin birisi Candan Ercetin’in, ilki de Özlem Tekiiinnnnn...
Gökhan Dokuyucu Üye
Müjgan şiirin felsefi bir şiir sanırsam . bak bu şiir senin şiire biraz benziyor galiba.... . şiir-i azap kaç yıl geçti aradan sayamadım kaç kadeh kırdım anımsayamadım kaç kere seni unutacağım dedim unutamadım söyle;bana neden azabının içkisini içtirdin şu an satırlarımda ağlıyorsam senin yokluğunda her gece deli gibi çıldırıyorsam deli gibi sokaklarda koşup senin ismini haykırıyorsam ve yılların geçmesine rağmen hala seni karşılıksız seviyorsam bilki seni unutamadım sevdam imkansız olmasına rağmen ha neden sana tutkunum ha söyle; . bana neden azabının içkisini içtirdin .
Sonbahar Üye
Evet Zuhal benim cevap vermeme gerek kalmamış:) o şarkı özlem tekinin en sevdiğim şarkısıdır.hatta en çok sevdiğim şarkı odur.
Sonbahar Üye
Puslu soguk hava Dökülen yapraklar En sevdigim mevsimdi Sarı sonbahar Artık degil Kalbimde hüzün Aynada üzgün yüzüm Beni tanıyanlar Buna bir isim sebep diyor Susuyorum Yaptıgım bir çok seyin Hiç bir amacı yok Fotograflar çekmecede Anılarım direniyor Arkadaslar nefretle Buna o sebep diyor Bir ben gerçegi biliyorum ve Gizlice aglıyorum Onlar yanlıs biliyor Kimsenin suçu degil bu Onun suçu degil bu Kader oyunu degil bu Bu benim suçum Evet onlar yanlıs biliyor...
Sonbahar Üye
Beni derde koyup kaçtın Gözün aydın sevin gayrı Yüreğime yara açtın Gözün aydın sevin gayrı Bir zamanlar benim oldun Ömür fidanımı yoldun Yeni bir sevgili buldun Gözün aydın sevin gayrı Verdiğin sözleri nettin Beni yakıp yıkıp gittin Harabeydim viran ettin Gözün aydın sevin gayrı
fecrisadık Üye
Hepsi birer umuttular Birer birer uyuttular Bizi burda unuttular Gidenlere selam olsun Bu acıyı çekeriz biz Dağı taşı deleriz biz Yanmasını biliriz biz Yakanlara selam olsun Selam olsun selam olsun Gidenlere selam olsun Acımadan sırtımızdan Vuranlara selam olsun Su boğarmış ateş yakar Zalimler de bir gün yanar Dağ gibiydi tüm umutlar Yıkanlara selam olsun Söz: Ahmet Selçuk İlkan Müzik: Selami Şahin
Zuhal Üye
Ölsem, ölsem, ölsem hemen şimdi Kaçsam, gitsem, kaçsam tam da şimdi... Bu kez pek bi afili yalnızlık, Aldatan bir kadın kadar düşman. Ağzı bozuk üstelik, Bırakmıyor acıtmadan. Bitiyorum her nefeste, Be halim varsa gördüm, Cok koştum, çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm. Sözdüm, sövdüm, sövdüm ben dünyaya Acılara sokaklara ait olmayan insanlara... Bitiyorum her nefeste, Ne halim varsa gördüm, Cok koştum, çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm. Değmezmiş hiç uğraşmaya, Bu kez mecalim yok hiç dayanmaya Dayanmaya...
fecrisadık Üye
Ben hayat yumagini sustum sabirla ördüm; Oysa kisa ömrümde ben ne insanlar gördüm Gördüm ahlar cekeni gördüm boyun bükeni; Bir yandanda heryeri cennet sayanlar gördüm Gördüm ahlar cekeni gördüm boyun bükeni; Bir yandanda heryeri cennet sayanlar gördüm İsyanlarim sahipsiz acilarim tarifsiz; Serefini serefsize ben ne satanlar gördüm Gördüm sevgiye muhtac gördüm sefkate muhtac; Gözü doymaz gönlü ac ben ne yamyamlar gördüm Gördüm sevgiye muhtac gördüm sefkate muhtac; Gözü doymaz gönlü ac ben ne yamyamlar gördüm Hayat bir cark disinde herkes umut pesinde; İhtiras atesinde ben ne yananlar gördüm Oh cekilmez yaraya kursun düsmüs araya; Tanri diye paraya ben ne tapanlar gördüm Oh cekilmez yaraya kursun düsmüs araya; Tanri diye paraya ben ne tapanlar gördüm İsyanlarim sahipsiz acilarim tarifsiz; Serefini serefsize ben ne satanlar gördüm İsyanlarim sahipsiz acilarim tarifsiz; Serefini serefsize ben ne satanlar gördüm Gördüm sevgiye muhtac gördüm sefkate muhtac; Gözü doymaz gönlü ac ben ne yamyamlar gördüm Edited by - fecrisadık on 28.12.2006 15:30:58 Edited by - fecrisadık on 28.12.2006 15:43:09
asi ve mavi Üye
Karla karışık yağar hüzün Üstüm başım hep uzun kollu Benden iyi bilirsin Anlatmama lüzum var mı ? Gözlerim senden sonra Hep parçalı bulutlu Sen de baksan görürsün Bakmaya yüzün var mı ? Mutlu muyduk ki ? Sade nefes aldık Bıktım artık uzatma, yaslan bana ağla Kal yanımda böyle sonbahar gelince Soysuzlar içinde kalma yalnızlığım Bak yenildik işte Zamanı gelince kalkarız belki de Dayan yalnızlığım Uzun yola gitmeden İki koltuk ayırttım Seninkisi cam kenarı Sormana lüzum var mı ? Farkı yok ki geçmişten İlk kez görmüş değilsin Hiç kuraya girmeden Hep kısa çöpü çekmişsin Mutlu muyduk ki ? Sade nefes aldık Bıktım artık uzatma, yaslan bana ağla Kal yanımda böyle sonbahar gelince Soysuzlar içinde kalma yalnızlığım Bak yenildik işte Zamanı gelince kalkarız belki de Dayan yalnızlığım <SCRIPT type=text/javascript <!-- google_ad_client = "pub-1067686436263700"; google_ad_width = 336; google_ad_height = 280; google_ad_format = "336x280_as"; google_ad_type = "text_image"; google_ad_channel =""; //-- </SCRIPT <SCRIPT src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js" type=text/javascript </SCRIPT
asi ve mavi Üye
Alnını dağ ateşiyle ısıtan dostum Yüzünü kan ile yıkayan dostum Senin uyurken dudağında gülümseyen bordo gül Benim yüreğimi harmanlayan isyan olsun. Şimdi dingin gövdende büyüyen sessizlik Ellerimde patlamaya sabırsız mavzer olsun Başını omuzuma yasla Göğsümde taşıyayım seni Gövdem gövdene Gövden gövdeme can olsun. . ahmet kaya:alnında dağ ateşi .
asi ve mavi Üye
Artık dayanacak gücüm kalmadı Ne olur tükenip bitin acılar Söndürün içimde yanan ateşi Dertlerime bir son verin acılar Yıkmayın dünyamı hayallerimi Kırmayın kalbimi ümitlerimi Yok edin kahrımı kederlerimi Haksızlığa bir son verin acılar Yeter artık bitsin bu yanlızlığım Terkedin dünyamı gidin acılar Bu kadar insafsız zalim olmayın Zulmetmeye bir son verin acılar Yıkmayın dünyamı hayallerimi Kırmayın kalbimi ümitlerimi Yok edin kahrımı kederlerimi Haksızlığa bir son verin acılar ferdi tayfur:acılar
asi ve mavi Üye
Karanlık gecelerin yıldızı sensin Hep beni bekletip hep söyletirsin Hep yalan yeminler Hep yalan sözler Bir gün gerçek olup gelemez misin Ooofff Yıldızlar da kayar durmaz yerinde Solar güzelliğin kalmaz yüzünde Sensiz can verirken Son nefesimde Bir yudum su vermeye gelemez misin Aydınlık dünyamı karartmadan gel Simsiyah saçımı ağartmadan gel Şimdilik güzelsin herşey seninle Seni son bir defa görmem belkide Yıldızlar da kayar durmaz yerinde Solar güzelliğin kalmaz yüzünde Sensiz can verirken Son nefesimde Bir yudum su vermeye gelemez misin Gelemez misin .

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim