Genç Muhabbet

ŞİİR SEVER NİZİPLİLER BURAYA...

Subutay Üye
Hepsi çılgın olmuş. Evet arkadaşlar devam edelim. Ellerinize sağlık...
Gökhan Dokuyucu Üye
Şair olmak için çılgın olmak gerek değil mi subutoycuğum :))
Subutay Üye
Subutoy değil, Subutay. Aynı yanlışı iki defa yaptın. Dikkat etmeni rica ediyorum. alıntı: "quote" Gökhan Dokuyucu demişki: Şair olmak için çılgın olmak gerek değil mi subutoycuğum :))
Gökhan Dokuyucu Üye
Ok kardeş işte yaşlılık ben akhenotonu da karşıtırıyordum bir ara ama alıştım kusura bakma:)). . Aşık kardeşler hadin gayri şiirlerinizi bekliyoruz...:).
Huzi Üye
Sen zaten bir şarkısın Zuhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal.....
Zuhal Üye
Sarkiyim, yazilmamis bir sarki, sözleri kaybolmus bir sarki, kendini arayan sarki sözüyüm belkide...
ibrahim Üye
zuhal sen kendini arayan bir şarkı sözü değil keşfedilmeyi bekleyen bir şarkı sözüsün, ee huzeyfe uçmaktan başka işlerde yapsaydı belkide keşfedilirdin :-)).
Huzi Üye
Hayır öyle deme...Kendine niye haksızlık ediyonki...? Sen dillerden düşmeyen,dua gibi bir şarkısın zuhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal....
Huzi Üye
Bu arada Metooooş...!!! Senin ne işin var burdaaa.... Resmi aç
ibrahim Üye
alıntı: "quote" Huzeyfe demişki: Bu arada Metooooş...!!! Senin ne işin var burdaaa.... Resmi aç huziiiiiiiiiii senin sağdıçlığını kim yapacak, tabiiki burda olmam gerekiyor şimdi bırak sen konuyu dağıtmayı da keşfedilmeyi bekleyen şarkı sözlerini keşfet hadiiiiii
asi ve mavi Üye
ALLAH NE OLUYO BURDA YA DÜGÜN DERNEK KURULACAKSA HABER EDİN DA:))). ZUHAL HUZEYFENİN KIYMETİNİ BİL:))). KEŞFEDİLDİGİ ZAMAN HABERİMİZ OLSUN:)))).
KONT Üye
Bende Unuturum . Bir gün unutursa dogmayi günes Unutursa zamaninda batmayi Yoklugunun acisina Yanip yanip kavrulan yüregim Unutursa zaman geçmeyi Unutursa mevsimler degismeyi Ben de unuturum… Yildiz yildiz parlayan saçlarini Ben de unuturum… Senin gibi yalnizligin acisini Ben de unuturum… Isil isil parlayan gözlerini Ben de unuturum… Alev alev geceleri Bir gün unutursa esmeyi rüzgar Unutursa zamaninda dinmeyi Sensizligin rüzgarina Esip esip savrulan yüregim Unutursa gündüz geceyi Unutursa mevsimler degismeyi Ister yagmur yagsin Ister firtinalar kopsun Yüregimin her kösesi Paramparça olsun isterse Ben de unuturum… Ben de unuturum seni ben de
KONT Üye
Cocuk Olsaydim Ah bir çocuk olsaydım parklarda oynasaydım Dertten kederden uzak arkadaşlar bulsaydım Büyüdüm de ne oldu ömrüm kederle doldu Çocukluk günlerimi gönlüm hep arar oldu Seller gibi çoşardım kanatlanır uçardım Bu duygular içinde ah bir çocuk olsaydım Umutlarım yel oldu gözyaşlarım sel oldu Yaşamak azap oldu ah bir çocuk olsaydım Nerede o saf dostluklar nereye kayboldular O çocukluk günlerim mazide mi kaldılar
KONT Üye
Gonul Yorgunu Sebepsiz bu dargınlığımız Günah değil mi ayrı kalmamız Mümkün değil sevgilim Aşkımızı unutmamız sevgimizi unutmamız Önce beni sevip de Sonra bir başka oldun Sanki kimse kalmamış gibi Geldin de beni buldun Sen hayatta sevilmiş Ya sevilmemiş birisin Ya çok gün görmüş Ya görmemiş birisin Sen açtın kalbime bu kapanmaz yarayı Tanıtamadım sana beyaz ile karayı Ne aradın sevgilim ne sordun halimi Anlamadın sevgimi acı doluyum Tanrım sana da versin Karşılıksız sevgiyi Sende çek bu çileyi Dermansız derde tutul Sev de sende unutul Gel bende bul çareyi Umutlara sarılmış Sevmişte terk edilmiş Bir gönül yorgunuyum Aşk yolunda ezilmiş Üzülenle üzülmüş Yüreğinden vurulmuş Zalimin mahkumuyum
KONT Üye
Sanma Sana Donerim Düştüm yine çaresiz gurbetin yollarına Ne o resmini isterim ne selam gönder bana Alıştım yokluğuna hasret nedir bilirim Eğer yolum düşerse sanma sana gelirim Geçti artık sevgilim bir daha dönmem geri Güldürmedin gözlerimi sevdiğim günden beri Alıştım yokluğuna hasret nedir bilirim Eğer yolum düşerse sanma sana gelirim
KONT Üye
Umarım benim yanımda cok degerli olan bu Ferdi Tayfurmısralarını begenirsiniz......
Zuhal Üye
Tesekkürler arkadaslar, Huzocugun kiymetini de bilirim elbeeettt Resmi aç ... Evet, belkide kesfedilmeyi bekleyen bir sarkiyim...
alibey2727 Üye
. Zamansadecebirazcıkzaman Geçicibuöfke,buhırs,buintikam Acılarımıztarihkadareski Nefesalıpvermekmisaliolağan Zamansadecebirazcıkzaman Sonbulduğuyerdesevgilerbirtekan Böylebenzerizleretrafında Alışkanlıklarımızbilesıradan Gidiyorumbütünaşklaryüreğimde Gidiyorumkokunhalaüzerimde Sanakorkularbıraktımbirdeyenibaşlangıçlar Birkendimbirbengidiyorum Gidiyorumbütünaşklaryüreğimde Gidiyorumkokunhalaüzerimde Sanakorkularbıraktımbirdeyenibaşlangıçlar Birkendimbirbengidiyorum Zamansadecebirazcıkzaman Kızgınlığımyalnızlıktankorktuğumdan Bilirsinkaranlıktandaürkerimçocuklargibi Işıklarıhepyakarımbukorkudan Gidiyorumbütünaşklaryüreğimde Gidiyorumkokunhalaüzerimde Sanakorkularbıraktımbirdeyenibaşlangıçlar Birkendimbirbengidiyorum Gidiyorumbütünaşklaryüreğimde Gidiyorumkokunhalaüzerimde Sanakorkularbıraktımbirdeyenibaşlangıçlar Birkendimbirbengidiyorum Gidiyorumbütünaşklaryüreğimde Gidiyorumkokunhalaüzerimde Sanakorkularbıraktımbirdeyenibaşlangıçlar Birkendimbirbengidiyorum.
Sonbahar Üye
Gün benim günüm hiç bi engelim yok Bu kez önümde Az düşünmedim çok üzülmedim Yaş da yok gözümde Ayrılık ya bu zor biraz Ama geçer günün birinde Sensiz olmaya razıyım Bırak bitsin bittiyse kalamam seninle Karar verdim gitmeye. (Nakarat) Bundan böyle hep yek hep tek başıma Dere tepe dümdüz kendi yoluma Yalnız kaldım sanma koca dünya yanımda Bundan böyle aşkım mevlamdır Kanmam yalana Dizginsiz aklım belalımdır(düşmandır) almam yanıma Gün gelir geçer ay biraz durur Yılların cebinde Az direnmedim çok gücenmedim Hırs da yok içimde Hürriyet ya bu zor biraz ama güzel Yeri gelince Yardan olmaya razıyım Bırak bitsin bittiyse Durmam yerimde Karar verdim gitmeye.
Sonbahar Üye
Parçalandım Ve her bir parçam ayrı yere bıraktım Birini açık denizlerin en derin yerine attım Kürek çektim, uzaklaştım, dönüp arkama bakmadım bile Birini yüksek dağların zirvesine çıkardım Hiç kimse kurtarmasın, kurda kuşa yem olsun diye Birini hiç unutmadığım o küçük şehirde bıraktım Dönemedim, kimbilir, belki dönsem de bulamazdım Önce savruldum yok oldum Sonra dinlendim duruldum Ve her giden parçam yerine Yenisini doğurdum Daha güçlü, daha sakin Daha mutlu, daha suskun Daha olgun, daha kırgın Daha yalnız, daha yorgun Birini tandık bir vişne ağacının dibine ektim Soramadım filizlendi mi, sürgün verdi mi Birini çok sevdiğim bir dostta unuttum istedim, geri vermedi, meğer benden pek haz etmezmiş Birini büyük bir aşk uğruna ateşlere attım Bilerek, isteyerek, ama asla pişman olmadım Söz Candan Erçetin Müzik Alper Erinç Candan Erçetin
Zuhal Üye
Bende zincirlere sığmayan o deli sevdalardan, Kızgın çöllerde rastlanmayan büyülü rüyalardan. Kolay kolay taşınmayan dolu dizgin duygulardan Yalanlardan dolanlardan daha güçlü bir yürek var. Haydi gel benimle ol, Oturup yıldızlardan bakalım dünyadaki neslimize. Ordaki sevgililer özenip birer birer, Gün olur erişirler ikimize. Haydi gel benimle ol, Oturup yıldızlardan bakalım dünyadaki neslimize. Ordaki sevgililer özenip birer birer, Gün olur erişirler ikimize. Uzanıp yüreğimin ateşiyle yeniden Yıldızları tek tek yakacağım. Sarılıp güneşlere, sevgimize göklerden Mavi mavi taçlar takacağım, ne olursun Haydi gel benimle ol, Oturup yıldızlardan bakalım dünyadaki neslimize. Ordaki sevgililer özenip birer birer, Gün olur erişirler ikimize...
alibey2727 Üye
Sezen Aksu- Haydi gel benimle ol Resmi aç . Sezen Aksunun hayranıyımdır.. Zuhal bu şarkının encok bu;. Bende zincirlere sığmayan o deli sevdalardan, Kızgın çöllerde rastlanmayan büyülü rüyalardan. Kolay kolay taşınmayan dolu dizgin duygulardan Yalanlardan dolanlardan daha güçlü bir yürek var. kıtasını seviyorum....
alibey2727 Üye
sonbahar, yazdıgın şarkı Funda Arar’ınmı ? Güzel bi şarkı. ya galiba sitedekilerin hemen hemen zevkleri örtüşüyormu ne yoksa yazılan şarkılara karşılık olarakmı aynı sanatcıların şarkıları yazılıyo?

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim