Genç Muhabbet

ŞİİR SEVER NİZİPLİLER BURAYA...

Gökhan Dokuyucu Üye
Bu şiiri çok sevmiştim zamanında hep merak ederdim öyküsünü ve bu şiirle ilgili yukarıdaki öykü görünce çok sevindim ama öyküsü o kadar da üzücü.. Genç belki hata yapmış ama yine de güzel bir öykü... sevgi yürek ister sevgi fedakarlık ister tek taraftan fedarlık olmaz her iki tarafta taviz vermeli ne demiş şaiir aşk iki yanlızın ortak bir yanlızlıkta buluşmasıdr ............ Bu günlerde iyi değilim canlar beni mahsur görün hep böyle şeyler yazıyorum farkındayım ama bu günlerde gececek............. .
Gökhan Dokuyucu Üye
hehehehe senin gibiler gibi yazmam için önce müslüm gürsesi dinleyip siteye girmek gerekiyor:))))))))) İşte her zaman hayat dolu olamıyor insan bu da gerekiyor ama söz daha güzel şiirler yazaçağım...
ibrahim Üye
Kader´den değil, ***************** Başimı duvarla vurduğum, Üzüntüden değil PIŞMANLIKTAN. Ağlayıp ağlayıp durduğum Pişmanlıktan değil UTANÇTAN. ***************************** Bedenimdeki bu titreyiş, Soğuktan değil BUNALIMDAN. Bitmeyecek bu bekleyiş, Hasretten değil GURURUMDAN. *************************** Baş ucumda kuruyan çiçegim, Susuzluktan değil HÜZÜNDEN. Sızlayan paramparca Yüreğim, Kader´den değil, SENIN YÜZÜNDEN!
ibrahim Üye
Bir günüm doldu yine sensiz, ve hala bu hayatim renksiz. Bir kisi bile yok yanimda, hep hasret var etrafimda. Yine hasret kaliyorum, en cokda sana, yine düsman oluyorum sana benim gibi bakana. Yine hasret benim yasadigim, kalmadi bu dünyada zevk aldigim. Hersey sanki bos ve anlamsiz, gönlüm yine herseye hasret, yine herseyde yalniz.. Belkide bunlarin hepsi kaderim, inan ama, sen olsaydin biterdi kederim. Senin tabi ki haberin yok duygularimdan, hayalin gectiyor her gece uykularimdan. Keske bunlari sana derken ilgini ceksem, keske sen beni eskisi gibi sevebilsen. Ama hayir, bana yine hasret düsüyor, yine benim isim ters, herkesin isi ise düz gidiyor.. Halbuki sen olsan, hersey ne güzel olurdu, zor günlerde teselliyi sende bulurdu. Fakat ne hayatin tadini, nede sevgiyi tada bildim, ben yüce ALLAHtan sadece seni diledim. Olmadi, dilegim hic yerine gelmedi, senin sevdan benim basimdan gecmedi. Ben herseye sünger cekmek zorundayim gene, cok muhtac olsamda sevgine, biliyorum hic benim olmayacaksin, demek ki, hasret düsecek bana yine..
ibrahim Üye
Özledim hemde çok özledim İsmini hece hece benliğime işledim Hasretini yudum yudum içtim Ne olur gel seni çok özledim Gülen yüzüm artık yanlız ağlıyor Ellerim ellerinin sıcağını Gözlerim gözlerini arıyor Gel artık bu gönlüm seni çok özlüyor Hasret buram buram içimde yanıyor Kalbimde yaran derin derin kanıyor Hatıralar bana seni soruyor Seni çok özledim sevgin içimi yakıyor Sesini duymayı ellerini tutmayı özledim Bana bakışını sıcacık gülüşünü özledim Kahrediyorum kendime seni nasıl kaybettim Ne olur gel artık seni çok özledim Gel yine o güzel günlerimizi yaşayalım Ellerimi tut yine beraber dolaşalım Yine gül bana bakıp sevdiğini söyle Sevgilim seni çok hemde çok özledim.
Gökhan Dokuyucu Üye
Sende mi ayrılık acısı çekiyon metal kardeş... unutma eğer beklenen buna değerse ömür boyu beklemek lazım ;)
ibrahim Üye
Gökhanım gerçek sevgiyi yaşayan herkes mutlaka ayrılığı tatmıştır... zaten ayrılık olmayıncada sevginin değeri anlaşılmıyor tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-cry [Eksik eski medya kaydı]
Huzi Üye
EY AŞIK-I DİL-DANE Ey aşık-ı dil-dâne Gel nûş idelim bâde Bir bâde gerek amma Kim içile mevade. Ol came olan talip Can ile ola ragıp Nefsine ola galip Dil bağlaya üstade. İşit bu Sezai'den Ne gördü fena iden Dost vechini gösterdi Mir'at-ı mücellâde.
ibrahim Üye
YOKSUN YANIMDA,HATTA YAKINIMDA, $iMDi MUTLUMUSUN BENDEN UZAKTA? YiNE AYNI SEVDANIN KOLLARINDA, HAYALiMLE BIR BA$IMA ODAMDA. ******************************* MUTLULUK ALDIMI SENi KOLLARINA? HUZUR BULDUN´MU BENSiZ YILARDA? TESELLI BULDUN´MU i$TiGiN KADEHLERDE? YA$LAR AKACAK GÖZLERiNDEN GÜNÜN BiRiNDE! ******************************* SEVDiGiNLE MUTLUMUSUN BITANEM? BENDEN UZAKTA GECELERi RÜYANDA! GÜNDÜZÜNDE HAYALiNDE DOLA$IYORUM, BEDENiM BEDENiNDE SÖYLE BiTANEM? ******************************** BANA HAYAT VEREN O GÜZEL BEDENiN, DUDAGIN DUDAGIMDA SEViYORUM, SENi HEMDE ÖLÜMÜNE..........
akhenaton Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.828
Bir ağustos akşamındayım.. beni bırakıp gittiğin o sıcak ay'dayım.. yıldızlar yine suskun, göz kırpmaz olmuş dünya semalarına.. gidişinin üzerinden bilmemki kaç akşam gecti..... ama ben hâlâ bekliyorum seni, her akşam beklediğim gibi. ola ki ansızındönersin diye, ola ki kapıyı vurmadan içeri girersin diye.. bakma sen gözyaşlarıma, onlar yokluğundaki akşama inat kirpiklerimi ıslatıyorlar.. keşke diyorum bazen, keşke burada olsaydın da sana bir tek cümle söyleseydim, birtek cümle. '' seni seviyorum'' diyebilseydim eger belkide dönüşü olurdu bu gidişin ama diyemedim işte sevdiğim. şimdi pişmanlıklarımı yaşıyorum, sensiz ama enfazla seninle....... müsadenle sevdiğim müsadenle , ben aşkın tutsak olmadığı diyarlara gidiyorum......
Huzi Üye
Waaaaaaaaaaaaw...! Akhenaton abime bakın hele.... İçimden bir ses,bu yazdıklarının alıntı olmadığını söylüyor... Doğrumu...?
ERARENG Üye
Sanki burdaki ?iirler bir yerlerden al?nt?ym?? gibi geldi bana... Ama bak?yorum da kimse al?nt? yapt?g? yerleri yazmam??... Huzeyfe de bunlara göz yummu?... Y?k?l kar??mdan huzeyfe sende gözüm görmesin.. Korsana göz yuman Moderatör Huzeyfe....
asi ve mavi Üye
huzeyfe kardeş gönül bahçesinin başına geçtiginden beri şiirlerinin ardı arkası gelmiyo maşallah...allah devamını getirsin... ya bide gönül bahçesi aşk sevgi pişmanlık şiirleriyle dolmuş hadi hayırlısı.... bide erareng kardeşim ben kendi yazdıgım şiirlerin altına kendi baş harflerimi yazıyorum alıntı oldugu zaman da söylüyorum gözünden kaçmış herhalde...
fsoyarik Üye
SEVSEM ÖLDÜRÜRLERT SEVMEZSEM ÖLDÜM
asi ve mavi Üye
HAYAT KAR TANELERİ GİBİ ERİYORDU ÖMRÜM BİR GÜNÜMÜN DİGERLERİNDEN FARKI YOLADAN GEÇEN İNSANLARIN SAYISINDAKİ DEGİŞMEYDİ BAZEN ÖYLE OLUYORDU Kİ ONLAR BİLE AYNI İNSANLARDI ÖMÜR DENİLEN SABUN HER GEÇEN GÜN BİR YANIMI DAHA GÖTÜRÜP SAVAŞI KAZANIYORDU CEHENNEMİ YAŞIYORDUM CENNET DEDİKLERİ BU SOGUK ŞEHİRDE KAYBOLDUKÇA YILLARIM DAHA DA ÖZLEMEYE BAŞLIYORDUM UZAKLARI TERTEMİZ HAVASINDA BAHARIN SOLUK ALIP VEREMEMENİN SANCISI UYANIYORDU CİGERLERİMDE BAKIPTA GÖREMEYİNCE GÖZLERİM AY IŞIGI DALIP GİDİYORDU KALDIRIMLARINKARANLIKLARINDA ERİYORDU ÖMRÜM KAR GİBİ DUDAKLARIMDAN ÇIKMIYORDU NE OLUR GİTME SÖZÜ ANLAMINI BİLİYORDU AMA BEN ANLATAMIYORDUM A.N.T
asi ve mavi Üye
HUZEYFE VE GÖKHAN ABİLERİM BAKIN ŞİİRLERİME YORUM YAZMASSANIZ VALLA Bİ DAHA ŞİİR YAZAMAM HA HABERİNİZ OLSUN... YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ İLERDE KİTAP ÇIKARMAYI DÜŞÜNÜYOM... VALLA YORUM YAZMASSANIZ PARAYI TEK BAŞIMA YERİM HABERİNİZ OLA...
yusuf Üye
baza baza her anci baza ger kafir u gebr u butperest baza in dergahi ma, dergahi nevmidi nist sad bar eger tevbe sikesti baza MEVLANA
akhenaton Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.828
yazdığım tüm şiirsel düzyazılar bana aittir huzeyfe. Egerbir gün alıntı yaparsam altına kime ait olduğunu yazarım.. ERARENG sen canını sıkma buradaki şiirller alıntı dahi olsa yazanda okuyanda bundan birşeyler istifade ederler. gönül bahcesine girerken muhalif yanlarınızı kapının dışında bırakın lütfen..
Huzi Üye
Asiciğim çok harika şiirlerin var... Ya bende hastalık oldu senin şiirlerini okumak... PC nin başında ağaç oluyom beklemekten... Acaba asiciğim ne zaman şiir yazacak diye,sabırsızlıkla bekliyorum... Buda gökhancığım için; Kardeş yüreğine sağlık... Şiirlerin çok güzel.... Nasıııııııııl ...? Umarım sevinmişsindir.... Bak sakın kızmayasın haaa.... tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-tongue-out [Eksik eski medya kaydı]
Huzi Üye
Eveeeeeeeeeeeeet sevgili Erareng abicim... Şimdi sıra geldi sanaaaa..... Resmi aç Sence bu kuş ne anlatmak istiyor....?Neyse bir hakkın daha var....
ibrahim Üye
Eee huzeyfe bizde şiir gönderdik heralde çocuk bahçesine, aaahh pardonnn gönül bahçesine, lütfen adil bir moderatör oooooll, yoksa söylerim gökhana bak alır anahtarınıı :-))
ibrahim Üye
Olur ya bir çatışmada ölürsem, Arkamdan yas tutmayın. Bırakın toprağımda rahat içinde yatayım. Bedenimden komandomu çıkarmayın, Onlar benim kefenim olacak. Başımdan mavi beremi çıkarmayın, O benim şanım, şerefim, olacak. Ayağımdan botlarımı çıkarmayın, Onlar nice yollar aşacak. Şehit olursam sırat köprüsünden geçecek. Elimden tüfeğimi almayın, O benim mezarıma sembol olacak. Yaramın kanını silmeyin, Ahiret'te hesabı sorulacak. Göğsümden kör kurşunu çıkarmayın, O benim madalyam olacak Bu şiir, Hakkari - Çukurca - Üzümlü Jandarma Sınır Karakolu'nda görevliyken 12 Aralık 1993 günü saat 21.00 sıralarında bölücü eşkiya ile yapılan silahlı çatışmada kahramanca çarpışarak şehit düşen Mustafa oğlu, Sakarya 1972 doğumlu Jandarma Komando Onbaşı Zekeriya Gülyaman'ın (1972/4) şahsi eşyaları içerisinden çıkmıştır
ibrahim Üye
Sensizlik öğle acı veriyor ki bana Dalıp dalıp gidiyorum bak uzaklara Kalbim derinden sızlıyor ağrıyor işte Küsüyorum işte ben bu yalnızlığıma Perişan olsam da yaşadığım bu hayatta Mutlu olacağım belki öbür dünyada Senden önce yaşamadım ki ben sevdayı Sen öğrettin bana sevmeyi ve de aşkı Bense kıymetini bilemedim belki de Bilmelisin sen varsın sadece hayatımda Sensizlikten ötesi nedir ki zaten bana Ben bir kere sevdim bunu anlasana Başkasına nasıl veririm kalbimi bir daha. Onun sadece sende olduğunu anlasana Beni sevecek bir başkası olamaz hayatımda Sensizlik çok acı veriyor inan ki bana. Bir kez daha benim yanımda olsana.
asi ve mavi Üye
BÜYÜKSÜN HUZEYFE huzeyfe şiirlerimi begendiginiçin çok teşekkür ederim valla sırf senin için daha fazla şiir yazmaya çalışıcam... ayrıca metal abim senin şiirlerde çok hoş devamı gelir inşaallah....
Gökhan Dokuyucu Üye
Benim dilim Yaşadığım coğrafyanın Sınır tanımayan havasıdır suyudur. Kemal Cengiz BİR SEVDA DAVETİ . . . Senin saçların sarı-sırım. Kurdelen yeşil-beyaz. Kirpiklerin kıvrım kıvrım. Kaldır bana bak biraz. . Saçında papatyalar. Papatyalar sarı saçların okşar. Ben bir deve dikeniyim. Dokunma. Dokunma dur sevdam kanar. . Giyinme beyaz beyaz. Çağırma avaz avaz. Sonra dağlar devrilir. Sevdam delice biraz. Delice biraz. . Bela bela al beni. Özlem özlem sar beni. Günün her saatinde. Her anında. Doya doya sev beni. . Nisan 1969.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim