Genç Muhabbet

ŞİİR SEVER NİZİPLİLER BURAYA...

Muttaba Üye
BENDE ŞİİR YAZIYORUM İŞTE SON ŞİİRİM NİZİP' E SIĞAMIYORUZ Ben sevdan ve yokluğun Sığamıyoruz artık Nizip� e Öyle büyüdük ki Bir ucumuz taşbaş dağında, Bir ucumuz fıratın mavisinde Omuzlarım duvarlara sürtünüyor sanki Şehrin caddelerinde gezinince Nefes almak işkence gibi Hele ne zaman önünden geçsem Bir neşter atıyor bedenime Örnek Pastanesi İlk buluştuğumuz İlk göz göze geldiğimiz Sana sevdalandığım yerdi Sensizlik öyle ağır ki Başımın ağrısına İçimin sancısına Gözlerimin sızısına Bir çare bulamadı Kızılaslan Tıp Merkezi Hep aynı şarkıyı istiyorum NRT� den Samime Senay� dan Unutmam Seni Aynur fazla kale almasa da Hiç kırmıyor sağolsun Şule Hem çalıyor şarkımı Hem de okuyor sana yazdığım şiirleri Uykuyu unuttum yokluğunda Sabahları güneşi ben selamlıyorum İşe giderken gözlerim takılıyor okul servislerine Hepsine içinde sen varmışsın gibi bakıyorum Her lokmasında aklıma sen geldiğinden Her lokması boğazıma düğümlendiğinden Kahvaltıda poğaça yemiyorum Yarım ekmek Biraz nohut Bir bardak çayla idare ediyorum Sen gittin gideli Yüreğim saldıraya uğramış harabe bir mekân Hizmete geldi geleli Şehrime nefes aldırıp Güzelleştirse de Hacı Fevzi Akdoğan Toparlayamadı yıkık kentimi Bozuyorum şehrin görünüşünü Terk edişinin ardından Lastikçi Hanifi Çıkaramadı tekerime soktuğun çomağı Öyle yıkıldım ki Saymıyorum üzerimden geçenleri Foto Saraydaki Mahey Yapıp bir photoshop oyunu Bari fotoğraflarda bizi yan yana getirse Mutluluğu çok gördü hayat Nasip değilmiş vuslat ikimize Berber Mustafa Saatlerce uğraşıyor iki tel saçımla Bilmiyor ki aylardır Ne senin beni gördüğün var ne de benim seni Bunca allanma pullanma boşuna Büfeci karga Habeş� in Sattığı içkiler değil bu fena halimin sebebi Ben hasretini yudumlayıp aşkınla sarhoş olmuşum Bira rakı viski bunlar ne ki Hiç heveslenme Unutturamazsın kendini Susman Kaçman Sevmiyorum deyişlerin boşuna Yalanda olsa bir kere girdin yüreğime Ben kalbime dokunanları unutamam ki Dediğim gibi sevgili Ben sevdam ve yokluğun sığamıyoruz artık Nizip� e Öyle büyüdük ki Gözlerim Altınbaşta kaldı Ayaklarım Hafız paşada Yüreğimse sende Şimdilik susuyorum Nizib' in güzeli Hakkımda Aşkımda helaldir Sende helal et emi� Mustafa Özoğlu 21/10/09
mahsuni63 Üye
SENSİZ Sensiz... Alacakaranlık gündüzlerin beşiğindeyim Geceleri demeye yok ki mecalim Titrek bir yaprak kadar sefilim Üşüyorum, üşüyorum ateşin ortasında... Eski bir plakta unutulmuş bir besteyim Ayrılıklarda can buluyorken melodilerim Öne düşmüş yüzüm, tebessüme hasretim Yanık yanık söyleniyorum gramofonlarda... Kara kaplı defterde unutulmuş bir şiirim Tozlu raflarda yıllarca bırakılmış misafirim Alfabem kullanılmıyor, okunmuyor dizelerim Kelam kelam oluyorum arsızlaşmış dillerde... Boğazlarda düğümlenmiş bir çift sözüm Kaldı kelimelerim, kızardı hayalı yüzüm Belki dile gelirim kaybedersem özüm Kokmuş, çürümüş beklerim gelmeyenlerde... Sazın mızrabında unutulmuş bir notayım Es geçilmiş ozan tarafından bir yanım Kendi kendine söylenen derin bir sızıyım Tel tel olmuşum ben söylenmeyenlerde... Sevda kentinde yeri bilinmeyen bir adresim Bulunmuyor sokağım, yaşanmıyor hislerim Bir aşığın ağzıyla terkedilmiş kaderim Avaz avaz oluyorum kentimin duyulmayanlarında... Zamanın girdabında vakitli vakitsizim Bir yanda gündüz diğer yanda geceyim Ölümlü bir saatte hüzünlü bir akrebim An an ölüyorum zamanın sezilmeyenlerinde... Hülasa, sensiz her daim hazır benim kefenim Ölmüş bir meftanın yana düşmüş sêriyim Sevgilim, artık sana değildir kelimelerim Şair şair oluyorum sayfaların beyazlarında... MEVLÜT KARA 24 Ekim 2009 ŞANLIURFA
nizipli_mehmet Üye
mahsuni63;207217 wrote:Mehmet, çok teşekkür ederim. Siteyi elimden geldiğince takip ediyorum, ama yazmaya pek vakit bulamıyorum. Aslına bakarsan ben de seni çoktandır göremiyordum sitede. Sen de benim gibi bu sayfayı özellikle takip edenlerdensin, farkındayım. İnşallah en güzel şiirlerimizi başka sitelerden önce her daim buralarda yayınlarız.
hocam bende takıp etmeye çalısıyorum bu aralar pek yazmıyorum yazıp sıteye attıgımda yanlıs anlasılıyorda ondan dolayı... zaten ben kendı adıma sölım bu site benim için bi vazgeçilmez...
mahsuni63 Üye
BENİMSİN Ne zaman yağmur yağsa bastığın yere Perçem perçem düşsem gözlerinin önüne Ve ne zaman konsam kuş misali pencerene Yalnızlık seni yazar en koyu mürekkeple İşte o zaman en derinden bir ses alırsın Benimsin ve bana gittiğin gün kadar yakın... ...Bilmeden götürdün beni gittiğin diyarlara Şimdi aşinayım hep dipsiz uçurumlara... Zülüf saçlarını kulak arkasına atarken Gamzelerin bir kördüğüm çözerken Dudakların bize bir ses kadar yakınken Ve kulakların bizim şarkımızı dinlerken En hüzzam melodiler söylenen bir sesten Benimsin ve çıkana kadar son nefesimsin... ... Halbuki bir nefes kadar yakındın bana Şimdi şiirler yakıyorum nefesinin yokluğuna... Bir nehir misali uzayıp giderken düşünceler Sana ram olmuş en içten bütün hisler Hep yalnızlık yazar oldu elimdeki kalemler Nedense hep uçurum kıyısında kelimeler Ve dakika dakika tükenirken saatler Biraz daha yakınsın, biraz daha benim... ... Sözlerim ve anılarım varken bize dair Şimdi hoş bir sada oldun dilimde ahir... Duvarlar çizgilerle doldu sen gittin gideli Her günüm hazan, her günüm şiirlerle belgeli İçim bir cehennem, içimde hep ateş seli Her daim çalarken hüzzam gönlümün teli Titrerken çarmıha gerilmiş İsa’nın çivili eli Ne kadar acı çekersem, o kadar benimsin... 19 Ekim 2009 MEVLÜT KARA
adana çiçekçi Üye
perfect gerçekten çok hoşşş
bulut.tr Üye
akşam üstüne doğru,kış vakti;Bir hasta odasının penceresinde;Yanlız bende değil yanlızlıkhali;Denizde karanlık,gök yüzüde;Bir acayip,kuşların hali.
mahsuni63 Üye
Bu Şehir Dipnot düşer gibi düştüm asra bir nokta Tarih kitapları yazmaz ama Bu şehir, bu şehir vefasız değil Sahipsiz ve garip bir gözyaşının sıcaklığını Söylemese de; ben zaten söylensin diye… Bırakın sokaklar, sokaklar benim Sokaklara ayak izlerimden Büyükçe bir resim çizdim Gözlerimin karasından, fikrimin yarasından Büyükçe bir resim çizdim Durgun, durağan, biçare; sensiz… Durup durup ağlama kırk yıllık çınar Ağlama, ağlarsan ağlarım Ben bu yollardan gelip geçen Vakitsiz bir katarım Ağlama, ağlarsan ağlarım… Bu evler, bu evler viranedir şimdi gözümde Balkonlarında, gül atan gül yüzlü kızlar yok Şimdi demirlerin boynu bükük Duvarlar kasvetli; sen gizlice bakmazsın Ah bu duvarlar Her yanı hicran, her yanı hicran duvarlar… Bu şehir, bu şehir ki uzaklarda şimdi Bir gülün sarısında, bir gurbet kelamında Bir asrın vefasında, bir gönül yarasında Bu şehir, bu şehir… Mevlüt Kara 25 Mart 2010 Şanlıurfa www.sendeyaz.biz Arkadaşlar, bu linkten benim şiirlerimi takip edebilirsiniz...
Subutay Üye
Ya râb belayı aşk ile kıl aşina beni Bir dem belâ-yı aşktan etme cüdâ beni Az eyleme inâyetini ehli derdden Yani ki çok belâlara kıl mübtelâ beni Oldukça ben götürme belâdan iradetim Ben isterim belâyı çü ister belâ beni Gittikçe hüsnün eyle ziyâde nigarımın Geldikçe derdine beter et müptelâ beni Öyle zaîf kıl tenimi firkatinde kim Vaslına mümkün ola getürmek saba beni Nahvet kılıp nasib fûzûlî gibi bana Ya râb mukayyed eyleme mutlak bana beni Fuzuli (Teşekkürler Kemal...)
nizipli01 Üye
bizde siiir yazaraz nede olsa dedemiz ahmet şahin
aslanbey Üye
DOST Bakıp cemal-i yare çağırırım dost dost Dil oldu pare pare çağırırım dost dost Aşkın ile dolmuşum zühdümü yanılmışım Mest-i müdam olmuşum çağırırım dost dost Mescid ü meyhanede, hanede viyranede Ka'be'de büthanede çağırırım dost dost Sular gibi çağ çağ dolaşırım dağ dağ Hayran bana sol u sağ çağırırım dost dost Geldim cihane garib, oldum güle andelib Herdem ciğerler delip çağırırım dost dost Dünya gamından geçip, yokluğa kanat açıp Aşk ile daim uçup çağırırım dost dost
mahsuni63 Üye
Gözlerin düşer göğün mavisinden Soğuktur zifiri karanlıklar ülkesi Ben, düşler şehrinin mütevazı sakini Sen Güneş’in kızı avucumu ısıtan Gözlerinle...
Zaman geçiyor Güneş’in kızı Düşlerim ısınıyor karanlıklar ülkesinde Aşk mühürleri vuruluyor gecenin ortasına Ben kanlı evraklarda mürekkep kanatıyorum Oysa çocuklar masum, çiçekler suskun Ve geçiyor zaman, anlamıyorsun…
Gel gör ki Güneş’in kızı Oturan bir sevdasın yüreğimin kıyısına Seni ulu orta sevmek haddim değil Ben seni göz yaşartan bir melodinin Beni çağıran sızısında sevmeliyim Güneş kadar yakıcı, güneş kadar sessiz Olmalı gözlerde esaretimiz...
Gel gör ki Güneş’in kızı Bir şiir dillenir dudaklarımda Sevda sözcükleri dizerim yarım ağız Kimse okumayacak, kimse bilmeyecek Kimse bir daha sana Güneş’in kızı Diyemeyecek…
Şimdi gidiyorsun Ve yumuyorsun gözlerini hepten İzi kalmalıyken yüreğinde sevdanın Gidiyorsun, avuçlarını yakmadan Düşler şehrinin mütevazı sakininin Gidiyorsun, yağmura dokunmadan Gidiyorsun...
Ve gittin Güneş'in kızı Yağmurlar yağdı düşler şehrine Bir şiir geçti sanki caddelerinden Bir şiir geçti; yazılmayacak Ve ben de yazmadım bu şiiri Sadece yağmur geçti sayfanın beyazından...
Mevlüt Kara 16 Temmuz 2010 Nizip
NOT: Göğün mavisinden sayfanın beyazına...
YakisikliAntika Üye
Bende lise yillarimda yazardim.
blackcat Üye
Gün oldu daldık uzaklara Gün oldu yok oldu mesafeler İzi tozu kaybolan sevgiliyi getirdik Gün oldu gerçekleşti yiten hayaller En abartılısından çekip çıkarttık Masalların vazgeçilmezi sihirli değneği Ve dokundurduk ucunu Ufkumuzun gördüğü her şeye... Saçtık gülücükleri pervazsızca Mutlu olduk,daha mutlu ve en mutlu Sadaka yerine mutluluk verdik Sokaktaki o yaşlı dilenciye Öyle boldu gülücük ve cömerttik biz Her yer şen şakrak seslerle doldu Daha ne olsun ki böyle bir yol tuttuk mutluluktan başka herşeyi unuttuk...
tytyhgtyhgh Üye
Şopen’ler Salyasını akıtıp haykırıyor çakallar, Al bayrağın altında paçavralar açıyor. İhanete açılım hazırlarken akıllar, Şehitlerin mezarda huzurları kaçıyor. Ankara’lı kediye Diyarbakır faresi, Ciyak ciyak öterken tükenmiyor nefesi. Aslanları bağlamış demokrasi kafesi, Özgür elde bombalar havalarda uçuyor. Padişahın tahtında dayılanıp oturan, Deve ile hamutu bir arada götüren, Yan gelip yatma yeri zannettiği bu tren, Nice körpe fidanı raylarında biçiyor. Yüce Allah adına sahtekârlık yapanlar, Avrupa Birliği’nin haçlarını öpenler, İlahiler okuyan Amadös’ler, Şopen’ler, Zemzem suyu diyerek ihaneti içiyor. Dolarların kölesi pazarlıyor imanı, Gördüğünüz sis değil, yangınların dumanı. Vatan elden gidiyor, uyanmanın zamanı, Şehitlerin hızıyla çoktan geldi, geçiyor. Mehmet Nacar Gaziantep
tytyhgtyhgh Üye
Bu gecenin Kadrini bilenlerin Kadri bilinir! Kandil Gecesi Gündüzün bolca tebrik, kandil simidini al; Lokma ve irmik helva,dağıtırsan olur bal.. Mağfiret melekleri semavata doluşur; Bu kutlu gecelerde, rahmet bolca oluşur! Bu geceyi eda et, sakın ha gafil durma; Günaha götürecek, başka hayaller kurma! Elinden geldiğince, bu gece tövbekar ol; Yaradanın vaadi, sonsuz ihsanıyla dol! Ellerini havaya, gönlünü Rab'bine aç; Kurtuluşunu dile: iyi dileklerin saç! Ağzınızdan dökülsün; Rab'bi an'an kelamlar; Mağfiret melekleri, zikredeni selamlar... Yürekten tövbekar ol, O'da seni bekliyor; Rab'bine dönmek için, kalbin neden tekliyor? Ölümlü'den umut yok, senden bıkınca kaçar; Asıl hesap gününde, kalırsın bil ki, naçar! O ruhani havayı, sabahına beş kala; Yeterki bul kendince, kurtuluşu yakala! ... Mahmut Küçük Sadece Rab'bin rızası ve Muhammed (S.A.V.) ümmetliği adına Bu geceyi değerlendiren mümin kullara ne mutlu ! Kandiliniz mübarek olsun...
fsoyarik Üye
Resim kaynağı
Tarih: Sal Eyl 04, 2007 3:58 am Mesaj konusu: Tek Hece (Aşk)
Resim kaynağı
Tek Hece (Aşk) Var mı beni içinizde tanıyan? Yaşanmadan çözülmeyen sır benim. Kalmasa da şöhretimi duymayan, Kimliğimi tarif etmek zor benim... Bülbül benim lisanımla ötüştü. Bir gül için can evinden tutuştu. Yüreğine Toroslar'dan çığ düştü. Yangınımı söndürmedi kar benim... Niceler sultandı, kraldı, şahtı. Benimle değişti talihi bahtı, Yerle bir eylerim taç ile tahtı, Akıl almaz hünerlerim var benim... Kamil iken cahil ettim alimi, Vahşi iken yahşi ettim zalimi, Yavuz iken zebun ettim Selim'i, Her oyunu bozan gizli zor benim... Yeryüzünde ben ürettim veremi. Lokman Hekim bulamadı çaremi. Aslı için kül eyledim Kerem'i. İbrahim'in atıldığı kor benim... Sebep bazı Leyla, bazı Şirin'di. Hat'rım için yüce dağlar delindi. Bilek gücüm Ferhat ile bilindi. Kuvvet benim, kudret benim, fer benim... İlahimle Mevlana'yı döndürdüm. Yunus'umla öfkeleri dindirdim. Günahımla çok ocaklar söndürdüm. Mevla'danım, hayır benim, şer benim... Benim için yaratıldı Muhammet! Benim için yağdırıldı o rahmet! Evliyanın sözündeki muhabbet, Enbiyanın yüzündeki nur benim... Kimsesizim hısmım da yok, hasmım da Görünmezim cismim de yok, resmim de Dil üzmezim, tek hece var ismimde Barınağım gönül denen yer benim... Cemal Safi
blackcat Üye
Gün akar, yıl geçer ve akmaya devam eder Fırat Ve en yalçın kayalığında ot biter gene Uçurum kenarında güvendedir güvercinler Her yeni gün yeni bir yaşamaktır gene Gün doğarken pus çöker çatıların üstüne Ve hüzünlü bir gelinlik giyinir şehir… Sen uyursun bi haber bir sevdanın beşiğinde Fırat uyumaz, ben uyumam, uyuyamam Ve şehir sessiz çığlıklarımı duyar, uyumaz Ne mümkündür seni bu gafil uykudan uyandırmak Mümkün olsaydı keşke kandırmak Mümkün değilken artık tek kelime etmek sana Susmak, ümit etmek faslıyken dua diliyle Gizli bir günahın açığa çıkması gibi En utangaç halinde dökülür gözyaşlarım… Mevsimi değildir ayrılığın Hayır, şimdi değil, asladır vakti Ela aynalarda seyrederken kendimi ‘olmazın’ anlamsız hançerini görmek niye? Sebebi olması gerekmez ki sevmenin Görmüyor musun güneşin ela doğduğunu Gün mutluluk elası gün hüzün elası Yüzüstü bırakmak değil mi bu ela renginde ümitleri… Sonsuz değil, bilesin Devam edeceği doğru hayatın Fırat akmaya devam edecekse eğer Elanın tüm tonlarını taşıyacaksa okyanuslara Gül yüzlü ela gözlü, ürkmüş küçük kız Saklambaç oynamaya devam edecekse kıyısında Ve hüzün elası sonsuza dek bakmayacaksa buğulu Kara gözlü çocuğun ela gözyaşlarını da silecektir Fırat…
felsefefe Üye
Bu şiir kim tarafından söylenmiştir. "Fazladan oruç tutar Halklara şeyhlik satar İlmi yok görmesi yok Ahir zaman şeyhleri Beline kuşak bağlar Özünü kişi sanır Yarı yolda bırakır Ahir zaman şeyhleri Başına sarık sarar İlmi yok neye yarar Oku yok yayı kurar Ahir zaman şeyhleri Alayından al eyler, Malı alır mal eyler Sahipsiz ömrünü yel eyler Ahir zaman şeyhleri Şeyhlik ulu işler, Hazrete eriştirir Aş vermez bağrı taştır Ahir zaman şeyhleri Miskin Ahmet nerdesin Hak yolda ne edersin İlmin yok ne haldesin, Ahir zaman şeyhleri."
şükrü çiftçi Üye
ÖYLE YIKMA KENDİNİ öyle yıkma kendini öyle mahsun, öyle garip... nerede olursan ol içerde, dışarda, derste, sırada, yürü üstüne üstüne tükür yüzüne celladın fırsatçının, fesatçının, hayının... dayan kitap ile dayan iş ile tırnak ile, diş ile umut ile, sevda ile, düş ile dayan rüsva etme beni! Yazar : AHMED ARİF
mahsuni63 Üye
Yalnız Resim
Çık düşümden ne olur; gecemden ve günümden
Beni sensiz, beni sessiz bırak…
Çelişkili bilgilerin vaveylasıydı aşk sözlüklerde
Bense bir kütüphanede bir sözcüktüm
Adım “aşk”tı kullanılmayan bir dilde
Bu yüzden kimseler bilmiyordu baş harfimin “sen” olduğunu…
Kutsal bir kitabede bir defa yazılmıştın
Bu yüzden bir defa yaşadım seni
Bu yüzden girme rüyalarıma
Bu yüzden hesap sorma bana
Seninle gömdüm aşkı bir lahidin kenarına…
Alışkın değilim kalabalık rüyalara
Kalabalık bir yalan yağmurudur
Konuşmasa da kimse rüya denen resimde
Yalan konuşur gözler, buğday sarısı ve narçiçeği
Bu yüzden bırak beni o gittiğin mevsimde
İçimdeki sıcacık bir hüzünle…
Anlıyorsun ya!
Bana göre değil kalabalıklar
Ben kalabalıkların sükût düşlü nidası
Sen gözlerimin hüzün yüklü siması
Bu yüzden yalancı kalabalıklar…
Çık düşümden ne olur; gecemden ve günümden
Beni sensiz, beni sessiz bırak…
Mevlüt KARA
20 Temmuz 2011
Nizip
mahsuni63 Üye
Muhacir Önce göç etti bulutlar Sus pus oldu omzumdaki mavi küfe Saçaklarda, Nisanlarda ve gözlerimde Kalmış olan ilkbahar yanıkları Dudağımda yarım kaldı sigara Önce göç etti bulutlar Bulutlar meğer gözlerinde yuvalanmışlar... Akşam olacaktı görmeseydik güneşi Belli ki güneş de türküsünü söyleyecekti -Öyle ya! Ülkemde bir türküsü var herkesin- Güneş gözlerine baharı serecekti Görmeseydik güneşi Hepimiz inanacaktık bir bahara daha Güneş, gözlerimizden yağmurları götürmeyecekti... Gitti güneş ve yağmur Siyah tülbentli ve sıcacık esmer tenli Bir kadındır bu şehir Sense içimdeki hüzün süslü muhacir Gözlerin içimde Meryem kadar temiz durur Gözlerin almasaydı güneşi gözlerimden Ben de ağlayacaktım bir şehir kadar... Sustu şehir, sustu zaman ve sustu bahar Gittiler ve sustular; unutuldular Unutulacaklarını bile bile bir karanlıkta Hepsi bir gecenin ardına saklandılar Gözlerin almasaydı güneşi gözlerimden Ben de gidecektim bu şehir kadar... Gitmek unutulmak değil sevdiğim Öyle olsaydı, seni unutmak için Ben de kendimden gidecektim… Mevlüt KARA 22 Haziran 2011 Nizip not: şiirlerimi aşağıdaki iki adresten takip edebilirsiniz.. https://www.mevlutkara27.blogspot.com/ https://www.sendeyaz.biz/Yazar/1704/mevlut-kara.html Baki selam ve dua ile...
columbarium Üye
BU ŞİİR BU KONUDA PAYLAŞILMIŞ MI DİYE BAKMIYORUM ÇÜNKÜ BEN YAZDIM :) Bugün seni biraz daha fazla seviyorum, geçen günlerin yoğunluğuna uyum sağlayarak büyüyen aşkımla, sevgimle, beynime de yüreğime sığmıyorsun artık. yapmam gereken her şeyin başında sen varsın. mesela; önce sen sonra iş, örneğin; önce sen sonra ders, misal; önce sen sonra yemek, önce sen sonra uyku gibi, önce sen, sonra sen, sonra yine sen gibi... Sen yetiyorsun bana ama.. adın yetiyor.. ya o gülüşün, o gülüşün yok mu ahh, yok yok gözlüklerinin altındaki gözlerin en güzeli, böyle misket gibi, iri iri.. böyle yeşil bozması ela olan. yok yine vazgeçtim bence kırmızı dudakların, gülünce daha da güzelleşen.. yok ama anlatamıyorum ki, olmuyor böyle... bir yerini anlatsam diğeri darılacak sanki.. ayırt edemiyorum bende zaten, birini diğerlerinden.. sen hep olmalısın aslında hayatımın arda kalanında, yanımda yöremde, sağımda solumda, önümde ardımda.. hayatımın orta yerinde mesela.. varlığını hissetmeliyim. hem zaten biz iyi de anlaşıyoruz.. uyumumuz var, eğleniyor gülüyoruz.. ağlıyoruz da hem birlikte. Tüm bunlara rağmen, hala engelleyen bir şeyler var bizi, böyle boğazımızda kalan, aklımızda ve içimizde kalan şeyler gibi.. olmayacak olmasının kesinliğinden kaynaklanan bir şeyler bunlar, acı şeyler sanki. bu kadar acı olmasa canım yanmazdı çünkü. ve sevgim, ve dilim, ve bedenim, ve yüreğim.. ve tümüyle ben yanmazdım alev alev.. ama garip olan ne biliyor musun? bunlara rağmen yüreğime yapışıp kalman garip, senden vazgeçemeyişim garip olan, kopamayışım.. garip olan seni deliler gibi sevişim bildiklerime rağmen... bana olan imkansızlığına rağmen, sana olan imkansızlığıma rağmen.. SENİ SEVİYORUM.. COLUMBARİUM
bulut.tr Üye
SENİ DÜŞÜNÜRÜM - NAZIM HİKMET Seni düşünürüm Anamın kokusu gelir burnuma Dünya güzeli anamın Binmişsin atlıkarıncasına içimdeki bayramın Fırdönersin eteklerinle saçların uçuşur Bir yitirip bir bulurum al al olmuş yüzünü Sebebi ne Seni bir bıçak yarası gibi hatırlamamın Sen böyle uzakken senin sesini duyup Yerimden fırlamamın sebebi ne? Diz çöküp bakarım ellerine Ellerine dokunmak isterim Dokunamam Arkasından camın Ben bir şaşkın seyircisiyim gülüm Alaca karanlığımda oynadığım dramın
bulut.tr Üye
ÖZLEDİM SENİ.. - CAN YÜCEL özledim seni... ayrılık yüreğimi uyuşturuyor karıncalandırıyor nicedir. beynimi uyuşturuyor özlemin... çok sık birlikte olmasak bile benimle olduğunu bilmenin bunca zamandır içimi ısıttığını yeni yeni anlıyorum Yokluğun, Hatırladıkça yüreğime saplanan bir sizi olmaktan çıkıp mütemadiyen bir boşluğa Sabahları seni okşayarak başlamaları aksamları her isi bir kenara koyup seninle baş başa konuşmaları özlüyorum; oynaşmalarımızı, yürüyüşlerimizi, sevimli haşarılığını, çocuksu küskünlüğünü... Nasılda serttin başkalarına karşı beni savunurken; ve ne kadar yumuşak bir çift kısık gözle kendini ellerimin okşayışına bırakırken Gitmeni asla istemediğim halde buna mecbur olduğunu görmek ve sana bunları söylemeden 'git artık' demek 'beni ne kadar çabuk unutursan, o kadar çabuk kavuşacaksın mutluluğa' demek sana nede zor seni görmemek ve belki yıllar sonra karsılaştığımızda bana bir yabancı gibi bakmanı istemek senden... yeni bir sevdayı yasakladığım kalbime söz geçirmek....

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim