Genç Muhabbet

ŞİİR SEVER NİZİPLİLER BURAYA...

şair Üye
Seni And?m Daha dün ne?eli ?ark?larla, Seni and?m günboyu. ?iirler yazd?m, Sevgi sözcü?ü dolu Her ?ark?da seni buldum, Sana a??k oldum. Dudaklar?mda f?s?lt?, Gözlerimde ???lt?s?n. Yüre?imden sevdan? silsem, Ruhum seninle dolu. Engelleri y?ksanda, Bana ko?san ne olur? Dudaklar?mdan öpü?ün, Sence nas?l unutulur?
şair Üye
al?nt?: "quote" ?air demi? ki: Seni And?m Daha dün ne?eli ?ark?larla, Seni and?m günboyu. ?iirler yazd?m, Sevgi sözcü?ü dolu Her ?ark?da seni buldum, Sana a??k oldum. Dudaklar?mda f?s?lt?, Gözlerimde ???lt?s?n. Yüre?imden sevdan? silsem, Ruhum seninle dolu. Engelleri y?ksanda, Bana ko?san ne olur? Dudaklar?mdan öpü?ün, Sence nas?l unutulur? Neden yanl?? kaydetti anlam?yorum.Do?ru yazmaya çal??aca??m.
şair Üye
Gel Seni bekliyorum gözya?lar? içinde, Ha geldi, ha gelecek diye. Sensiz geçen günlerim inanki bombo?, Cefa çekiyorum, azap içinde. Sana sesleniyorum, ?ss?z odamdan, Gel art?k,gel yar....... Manal? bak??,imal? gülü?ünü özledim. Ç?lg?nlar gibiyim, gel art?k gel... Gözlerin ne renkti..unuttum.. Ya saç?n ,saç?n ne renkti Seni her?eyinle özledim..yar... Seni bekliyorum, gel art?k gel....
şair Üye
Gel. Seni bekliyorum gözya?lar? içinde, Ha geldi, ha gelecek diye. Sensiz geçen günlerim inanki bombo?, Cefa çekiyorum, azap içinde. . Sana sesleniyorum, ?ss?z odamdan, Gel art?k,gel yar....... Manal? bak??,imal? gülü?ünü özledim. Ç?lg?nlar gibiyim, gel art?k gel... . Gözlerin ne renkti..unuttum.. Ya saç?n ,saç?n ne renkti Seni her?eyinle özledim..yar... Seni bekliyorum, gel art?k gel.... .
şair Üye
Seni And?m. Daha dün ne?eli ?ark?larla, Seni and?m günboyu. ?iirler yazd?m, Sevgi sözcü?ü dolu Her ?ark?da seni buldum, Sana a??k oldum. Dudaklar?mda f?s?lt?, Gözlerimde ???lt?s?n. Yüre?imden sevdan? silsem, Ruhum seninle dolu. Engelleri y?ksanda, Bana ko?san ne olur? Dudaklar?mdan öpü?ün, Sence nas?l unutulur?.
fsoyarik Üye
mecnuna demi?ler gel sana leyladan daha güzel daha zengin daha asalet sahibi ila ahir.. bir ba?ka k?z bulal?m .mecun ise: -A?alar ben ?arap içiyorum ?arap hemde a?k ?aram? Ha billur bir kadehte ha camdan hada alt?ndan bir kadehte veya kabaktan bir kapta ne fark eder,ÖNEML? OLAN A?K DE??LM? DEM??. Hepinize selamlar
Subutay Üye
Abi a.s. Ben ?u an ?air karde?imizin ?iirlerine odaklanm?? durumday?m. Hakkaten çok güzeller. Bu aralar katk? yapam?yorum, çünkü hissiyet?mda biraz gev?eme var. ?lerleyen günlerde yeni yeni ?iirlerle bu adreste bulu?aca??z..
şair Üye
Kin . Bakma hayat?n cilvesine, Gönlüm serseri ise sana ne...? Sanma kin dir söyleten...! Serseri bilirmisin kim dir...? . Dünyada aldan?r, mutlu olanlar, Ey....?ark güzeli, sil hayalindeki eseri...! Nicelerinden üstündür, Gördü?ün bu serseri....! .
şair Üye
Sordum. Sordum sen nerelisin? Dedi ben bural?y?m . Sordum senin davan nedir.? Dedi ekmek paras? Sordum neden karal?s?n.? Dedi vatan?m vatan?m. Sordum ellerin kelepçeli.? Dedi özgürlük özgürlük. Sordum neden benzin sar?.? Dedi yokluktan yokluktan . Sordum neden ah çekersin.? Dedi k?yamet k?yamet. Sordum senin derdin nedir.? Dedi zaman?m zaman?m. Sordum y?lların nas?l geçti.? Dedi bo? çerçeve çerçeve.... .
şair Üye
Nereye....?. Gidiyorsun...! nereye...? Beni de götür, gitti?in yere..! ?ster dam olsun, ister virane, Gidiyorsun...binbir türlü bahane...! Zaten, benim gönlüm olmu?, divane. Olmaz.....olamaz....! bana ne....? B?rak?p gidemezsin.....! Ç?kmaz sokaklarda avare... Deli mi olay?m...? yoksa divane...? Gönlüm bu...! sana vurgun kime ne...? Gel.....! etme, eyleme...! .
şair Üye
Büyüme çocu?um. Büyüme sen hiç çocu?um. Vermeden almay? ö?reneceksin. Otobandan patika yollara gireceksin. Ezmeden ezilmeyi ö?reneceksin. Kasap gibi kan ak?tanlar?, Topraktaki yatanlar? göreceksin Biçare yetimi ok?ad???nda, Gözlerinde hüzünlü ?ark?lar okuyacaks?n. Dilindeki zehiri ak?tanlar?, Sevmeden sevilmeyi ö?reneceksin. Ellerdeki bo? emekleri, görüp isyan edeceksin. Gözlerdeki yoklu?u görüp, Neden geldim dünyaya diyeceksin. A?lasanda ç?rp?nsanda sesini duymazlar, Alemlere duyuramazs?n. Büyüme sen çocu?um,gelene gel, gidene git de sen..... .
Subutay Üye
ANLA?ILMAYAN ?EYLER Kolay bir hüzündür gecenin kovu?undan sarkan Ellerindeki paramparça geçmi?in s?? bir gövdesidir yolun ortas?nda Erken bir gülü?e ba?larken (tutanabildi?in yaln?zca bir gülü?) Ve sanki (kendinden korkan) bir erken ba?lanm??l?k varolu? ve tükeni?in. Bir görüntü anlat?r (sanki) bir yolun, bir yo?unlu?un ortas?nda bal rengi kan? Ve ayr?l???n ta içinde biriken küllü?üdür özlemin. Eski, hep eski anlat?lmam??l?kt?r defterlerin. Kuruyan su. Kuruyan uykusu. Ve kan yine de bal rengi derbederli?in. Murathan Mungan
Gökhan Dokuyucu Üye
sokak çocu?u... Yaln?z ya??yorsun sokaklarda yavruca??m senin karanl?k sokakların kötülükleri örtmez a?lasan da h?çk?r?kların iki sokak ötesinde duyulmaz ellinde tutup da s?cakl???n? hissedece?in olmaz sen sokak çocu?usun yavruca??m. sabah güne?iyle ellinde mendil çıkars?n yollara yolunda yolcusu oldu?un sokaklar senin sahibindir ne kadar a?lasan da bu yollarda, inand?ramazs?n kimseye göz ya?larınla masumlu?unu. sen sokak çocu?usun yavruca??m yarın?n yok. yarına götürecek bir günün de gelece?in varsa “dü?ünde,dü?ledi?in dü?ündedir gelece?in” ve o dü?lerde mahkum olmu? bu sokaklara arnavut kald?r?ml? ta? sokaklara k?ymet veren senin ad?mların her ad?m?n esrar? bak??larında gizli gören benim,sensin ve "serseri kald?r?mlar" kald?rsa da bu alem ba??n? görmez seni çünkü; sen bu sokaklarıns?n görmek istemez kimse seni "bu ?iir okuldan bir arkada??m?za ait"
Subutay Üye
Ağlama, Ağlarsan gözünden düşen yaş olurum... Üzülme, Üzülürsen seni üzene kurşun olurum... Canına can, Kalbine kan, Sonsuza dek seninle olurum... şairi belli değil...
Gökhan Dokuyucu Üye
<div align="center" <center <table style="BORDER-COLLAPSE: collapse" cellspacing="0" cellpadding="2" width="670" bgcolor="#2f466c" border="0" <tbody <tr <td width="100%" <div align="center" <center <table style="BORDER-COLLAPSE: collapse" cellspacing="0" cellpadding="0" width="660" background="Tab/006-Gidiyorum.jpg [Eksik eski medya kaydı] " border="0" <tbody <tr <td width="100%" <div align="center" <center <table style="BORDER-COLLAPSE: collapse" cellspacing="0" cellpadding="0" width="610" bgcolor="#993333" border="0" <tbody <tr <td width="100%" <div align="center" <center <table style="BORDER-COLLAPSE: collapse" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" <tbody <tr <td <p align="center" &lt;object id="Gidiyorum" codebase="https://active.macromedia.com/flash4/cabs/swflash.cab#version=4,0,0,0" height="400" width="600" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" <param value="15875" name="_cx" / <param value="10583" name="_cy" / <param value="" name="FlashVars" / <param value="https://www.turklove.com/flashsiir/xgidiyorum.swf" name="Movie" / <param value="https://www.turklove.com/flashsiir/xgidiyorum.swf" name="Src" / <param value="Window" name="WMode" / <param value="-1" name="Play" / <param value="0" name="Loop" / <param value="High" name="Quality" / <param value="" name="SAlign" / <param value="-1" name="Menu" / <param value="" name="Base" / <param value="" name="AllowScriptAccess" / <param value="ShowAll" name="Scale" / <param value="0" name="DeviceFont" / <param value="0" name="EmbedMovie" / <param value="FFFFFF" name="BGColor" / <param value="" name="SWRemote" / <param value="" name="MovieData" / <param value="1" name="SeamlessTabbing" / <param value="0" name="Profile" / <param value="" name="ProfileAddress" / <param value="0" name="ProfilePort" / <&lt;/object . </td </tr </tbody </table </center </div </td </tr </tbody </table </center </div </td </tr </tbody </table </center </div </td </tr </tbody </table </center </div <center </center <div </div . Edited by - gokhandokuyucu on 28/04/2006 18:53:46
yagız Üye
Ey saçları "alagorsan" kesik hanım kız! Gülme öyle bana bakıp sen arsız arsız! . Bacağımla alay etme pek topal diye. Bir sorsana o topallık bana nereden hediye ? . Sen Şişli'de dans ederken her gece gündüz, Biz ötede ne ovalar, çaylar, ne dümdüz . Yaylaları geçtik, karlı dağları aştık; Siz salonda dans ederken bizler savaştık . . Ey dudağı kanım gibi kıpkırmızı kız, Gülme öyle bana bakıp sen arsız arsız! . Olan işler dimağını azıcık yorsun! Biliyorum elbisemle eğleniyorsun; . Biliyorum baldırını o kadar nazla Örten bir tek ipek çorap kıymetçe fazla . Benim bütün elbisemden... Hatta kendimden... Biliyorum: Çünkü bugün şu dünyada ben . Neyim? Bir hiç... İşe güce yaramaz topal... Sen sağlamsın, senin hakkın, dünyadan zevk al: . Çünkü orda düşmanlarla boğuşurken biz Siz muhteşem salonlarda şarap içtiniz! . Ey gözünün rengi bana yabancı güzel, Her yolcunun uğradığı ey hancı güzel! . Sen yabancı kucaklarda yaşarken her gün Yapıyorduk bizde kanla, barutla düğün. . Sen o sıcak odalarda cilveli, mahmur Dolaşırken... Biz de tipi, fırtına, yağmur, . Kar altında kanlar döktük, canlar yıprattık; Aç yaşadık, susuz kaldık, taşlarda yattık. . Sen açılmış bir bahardın, biz kara kıştık; Bizden üstün ordularla böyle çarpıştık... . Gülme öyle bana bakıp pek arsız arsız Sen ey dışı güzel, fakat içi çamur kız! . Sana karşı haykıranı, mecbursun dinle; Bugün hesap göreceğiz artık seninle: . Ben cephede geberirken, geride vatan Aşkı ile bin belalı işe can atan . Anam, babam, karım, kızım, eziliyorken Dağlar kadar yük altında... gel, cevap ver, sen . Bana anlat, anlat bana, siz ne yaptınız? Köpek gibi oynaştınız, fuhşa taptınız! . Anavatan boğulurken kıpkızıl kanda Yalnız gönül verdiniz siz zevke, cazbanda... . Ey nankör kız, ey fahişe unutma şunu: Sizin için harp ederken yedim kurşunu. . Onun için topal kaldı böyle bacağım, Onun için tütmez oldu artık ocağım. . Nazlı nazlı yatıyorken sen yataklarda Sallanarak ölü kaldık biz bataklarda. . Kalbur oldu süngülerle çelik bağrımız, Bu amansız boğuşmada öldü yarımız, . Ya siz nasıl yaşadınız? Bizim kanımız Size şarap oldu sanki... Şehit canımız . Güya sizin mezenizdi! Yiyip içtiniz; Zıpladınız, kudurdunuz arsız, edepsiz!.. . Gerçi salonlarda senin "yıldız"dı adın, Hakikatte fahişesin ey alçak kadın! . Ey allıklı ve düzgünlü yosma bil şunu: Bütün millet öğrenmiştir senin fuhşunu. . Omuzun da neden seni fuzuli çeksin? ......................................... Kinimizin şiddetiyle gebereceksin!.. H.NİHAL ATSIZ.
yagız Üye
Mutlaka Seveceksin Sevda gibi bir gizli EMEL ruhuna sinmiş; Bir haz ki hayalden bile üstün ve derinmiş. Gökten gelerek gönlüne rüzgar gibi inmiş, Bir sır ki bu,ölsen bile asla açamazsın... . Anlatması imkansız olan öyle bir an ki, Hülyadaki ses varlığının gayesi sanki... Bak emrediyor:Daldığın alemden uyan ki, Mutlak seveceksin beni,bundan kaçamazsın.
yagız Üye
Reis . "solmenusyah" . . "solmenu" . "unnamed2" Romantik serseri düşler kurardın Çaresiz dertlere derman arardın Yaş otuz demeden soldun sarardın Saçlarına aklar düşmüş be Reis Yaşananlar rüya , düşmüş be Reis Düzen itlerini üstüne saldı Yıllarca uğraştın sonuç ne oldu Kimlerle dalaştın elde ne kaldı Saçlarına aklar düşmüş be Reis Yaşananlar rüya , düşmüş be Reis Boşa akıl verdi sahte hocalar Atıldık satıldık günler geceler Bizden önce geçmiş gitmiş niceler Saçlarına aklar düşmüş be Reis Yaşananlar rüya , düşmüş be Reis Ahde vefa denen yalanmış meğer Koynunda beslenen yılanmış meğer Yüzüne gülmeler pilanmış meğer Saçlarına aklar düşmüş be Reis Yaşananlar rüya , düşmüş be Reis Dağ demedin taş demedin dolaştın Herkes çekti gitti bir sen savaştın Saçların siyahken kaç kez seviştin Saçlarına aklar düşmüş be Reis Yaşananlar rüya , düşmüş be Reis . .
yagız Üye
Yerde Kalmasın Seksendört yılında Siirt ilinde İlk pusuyu kurdular Eruh yolunda Mehmedim'in türküsü alem dilinde Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Okullar camiler yanmış yıkılmış Üç günlük bebeğe kurşun sıkılmış Analar hep yasta boynu bükülmüş Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Yakılan köyleri anlatır biri Dili dolaşıyor benzi sapsarı Gidenler bir daha dönmüyor geri Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Suriye Bekaa dolaşıp durdun Çoluğu çocuğu ölüme sürdün Birinci dersini Kenya'da gördün Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Gözün aydın olsun ‘'yurda hoş geldin'' Onbeş yıl bekledik niye geç kaldın Sürdüğün saltanat bitmezmi bildin Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Fırsat verilirse hizmet edecek Çoban olup dağda davar güdecek Bir yolunu bulsa Şam'a gidecek Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Bu rezil yüzünden ne canlar yandı Otuzbin can gitti ocaklar söndü ‘'Annem de Türk'' dedi Kıble'ye döndü Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Suriye İran Irak destek olmasın Avrupa bu işe köstek olmasın Gerek yok gözlemci filan gelmesin Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Pişmanlık yasası çıksın ! ne demek Bunun Türkçesi ‘katile af' demek Abesle iştigal resmen halt yemek Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Yetim yavruların yükselen sesi Hakim bey savcı bey dinleyin bizi Kırılsın o kalem yazmasın yazı Asın bu katili nefes almasın, Şehidimin kanı yerde kalmasın Ağlayan sızlayan analar gördüm Düşündüm taşındım kararı verdim İlmeği yağladım urganı gerdim Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Şehit Hüseyin'in oğlu büyümüş Mahkemede bir bak yiğit ne imiş Biz kararı verdik yok artık dönüş Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Yerin yurdun belli rahat olsunlar Adresin İmralı böyle bilsinler Dağdaki itlerin gelip alsınlar Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Avukatlar gelip gelip gitsinler İmralı havası alıp gitsinler Savunmana delil bulup gitsinler Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Yetmiş avukata ne gerek vardı Dangalos Dallama gelse yeterdi Üçü bir arada olup biterdi Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Şehidin geride oğlu kızı var Yanmış yüreklerde dinmez sızı var Bir bilsen kellende kimin gözü var Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Şehitlikte açık görüş olmuyor Feribotla bacı kardeş gelmiyor Olanları aklım fikrim almıyor Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Cümle şehitlerin adı sorulsun Kıssadan hisse hesap görülsün Fazla uzatmayın kalem kırılsın Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın
yagız Üye
Adını penceremin buğusuna yazdım öğretmenim Resmine baktım bir süre Elimden tabancamı bıraktım öğretmenim Çiçeklere güllere su verdim... Üzerime geldi katil rüzgar güllerimi kopardı O gün bu gün çarpışmaktayım Zemheri ile yoğrulmuşum yorulmuş vurgun yemişim Kapındayım yarıcan bak ölmemişim Yorulmuşum vurgun yemişim... Vuracaklar biliyorum vuracaklar öğretmenim Penceremin buğusunda gözyaşları var Cigaramın dumanında nefes nefes... Kaçıyorum alabildiğine yağmurdan Yolumu kesiyor katil rüzgar, Yaralı bir ceylan gibi düştüm kapına, Sığınmak için sana korunmak için Her gün bin kere ölürüm yaşamak için...
yagız Üye
Neden suratın asık neden gül benzin soldu Yine neler neler düşündün adamım Neden öyle irkildin neden yüzünü döndün Bilirsin o sebepten hala kafam çok bozuk Nasıl da çıldırmıştım ben o gün devdim Nasılda parlamıştım alevlenmiştim Öldürdüm inan öldürdüm inan Öldürdüm kahrolayım. Arkamda kapkara çarpık gölgeler Depremler İhtilaller çökük damlar Ağlıyorsun adamım ağlıyorsun adamım Ağlama gül ki kendimi bulayım Dışarıda kar yağıyor sokaklar boş değilmiş Ciğaram var sen çay demle adamım Unutmadan bakıver gece gözüyle gördüm Kıvrılmış penceresi şu bizim yan odanın Nasıl da bozulmuştum nasıl haykırdım Nasılda sinirlendim biliyorsun ya Geliyordum ansızın karşıma çıkıverdi Şu bizim evin penceresi Arkamda kapkara çarpık gölgeler Depremler İhtilaller çökük damlar Ağlıyorsun adamım ağlıyorsun adamım Ağlama gül ki kendimi bulayım..
yagız Üye
Seni İster Deli Gönül . "solmenusyah" . . "solmenu" . "unnamed2" Verselerde dünya malı istemem Seni ister deli gönül hep seni Köşkü saray neki çalı istemem Seni ister deli gönül hep seni Lokma lokma yutkunduğum aşımda Gündüz hayalimde gece düşümde Bir garip sevdadır döner başimda Seni ister deli gönül hep seni Senin için dağlar aşar türküler Senin için yara deşer türküler Senin için tutsak düşer türküler Seni ister deli gönül hep seni Yunus'un denizde yüzdüğü gibi Koyun kuzusuna gezdiği gibi Aşığın aşkına yazdığı gibi Seni ister deli gönül hep seni Yağmur bulutları döktüğü anda Dağların dumanı çöktüğü anda Sabahın güneşi söktüğü anda Seni ister deli gönül hep seni Dağlara yürürken yörük kervanı Varlığın yokluğun sensin devranı Ne istersin diye gelse fermanı Seni ister deli gönül hep seni Rüzgar vursa sarı aliç sallansa Elmaların yanakları allansa Ala çördük tadın alıp ballansa Seni ister deli gönül hep seni Kıyamet mi kopar murada ersem Bağban olup goncalarını dersem Nerde el örmesi bir kilim görsem Seni ister deli gönül hep seni Garip Sefai'yem gam kapısında Muhabbetim haktır dem kapısında Elif dergahında mim kapısında Seni ister deli gönül hep seni .
yagız Üye
Bir Savaşçı Vedası
Resim kaynağı
Bir Savaşçı Vedası Bilin ki, kaybetsem de, hep devlerle savaştım Ölmeden son bir defa saldırıp gideceğim Benim silahım yoktu, ellerimle dövüştüm Bu yalnız savaşlarda çıldırıp gideceğim Bu dünya baştan yalan, bir alem var, gerçektir Ben kime eğileyim, Tanrı bir, Tanrı tektir Bilirim ki, amenna, kefenin cebi yoktur Ceplerimi kanımla doldurup gideceğim . Bir sen kal bu meydanda, bu nasıl bir savaştır Bir sen gerçeği unut, ya bu nasıl bir düştür Gelen bir akıl versin , bu ne garip bir iştir Elalemi kendime güldürüp gideceğim . Kalbimde bir bayrak var, asırlarca yası var Kırk parçaya bölünmüş bir milletin düşü var Gökyüzünün mavisi, bir bozkurtun başı var Ben o bayrağı göğe kaldırıp gideceğim . Ben kar olup yağayım, bu dağ sevmesin beni İmanlı bir Türk'üm ya, sol-sağ sevmesin beni Ben bu çağı sevmedim, bu çağ sevmesin beni Hayallerimi en son öldürüp gideceğim.
Gökhan Dokuyucu Üye
paylaşımın için çok sağol şiirlerinibir kaç satırla yorumlar mısın? Genel şiirlere yorum yapmayı ve duyguları paylaşmayı severiz. Tekrar sağol ve aramıza hoş geldin.;)
ardacan Üye
Itiraflara soyundum. Evet seni gerçekten çok ama çok seviyorum. Gözlerine dalip gittigimde beni benden alip götüren masumiyetin, Saf ve kendine has güzelligin. Ask sarkilarini severek dinleten sihrin ve gözlerimin içini güldüren sevecen marifetin. Hosnutum. Hatta mutlu. Ama buruk. Ben içten ve inanabilecegin kadar hos sevebilirim seni. Su anda yakin oldugum kadar hiç sana yakin olmadim belki de. Gün geçtikçe daha da yakinlasiyorum uzaktan da olsa. Sende kesfettigim her bir tepenin zirvesinde bir sonraki tepeyi görüyorum. Ve onunda zirvesine varmak üzere tekrar yola çikiyorum. Her yolculukta bugüne kadar ne kadar uzak ve yanlis yönlere gittigimi görüyorum. Sende dogruyu buldugumu hissettikçe ve sinirsizligini kesfettikçe bir kere daha tamamen sende olmanin keyfine variyorum. Dogru olan her tarifle ve anlatamadigim bir tabirle seni seviyorum. Ask demiyorum. Ölümlü olmasi korkutur beni. Sana gelene kadar askti. Artik sinirsiz ve gerçek sevgi. Doyumsuz sevgi. Gözlerimi yasartabilecek kadar aci olan ne olabilir sende? Aci mutluluk yada baska birsey? Ne dersen de! Tarifsiz o kadar çok duygu varmis ki sende... Deli düsüncelerimi saptiran, sinir düsmanimi yaktiran, tek bir resme saatlerce baktiran, Bir damlayla aglatmaktan öte bir hissi tattiran, yok canimdan sönmüs küllerimle beni tekrar yaktiran, Uykumda sayiklattiran, hep benden öte inanmaya korktugum herseyi bana inandırarak yasatan ilk ve tek kisisin. Sensin! Zayifliklarim ve hatalarimdan korkma. Içtenligimi yansıtamamamın suçluluk duygusunu bana yasattirma. Unutma ki sen bir yikinti aldin. Yillarca kalbini emanet ettikleri tarafindan satilmis birini aldin. Insanlik sevgisine ve hayata güvenini yitirmis zor bir insani aldin. Gelgitlerden yorgun bir dalgaya kucak açtin! Uçsuz bucaksiz denize son umutla bakip ta gözlerini yummus ve zifiri karanliktan ayrim yapamadan kapattigim gözlerime yansiyan bir isiksin sen. Kaybetmeme arzusuna ve hirçinligina bulandigim los tebesümlerimin aynasisin sen. Daralmis umutlarimin içinde kivranirken bulabildigim tek çikis noktamsin sen. Sona ermeyen izdirabimla çöllerden çikamazken tek bir damla halinde dudagima damlayan yandigim o tesadüfsün sen! Varligim ve yoklugumsun! Kokuna bulanip ta uykusuz kalmak. Benden artan o güzel uykuya dalmisken sana bakmak. Sana kizmak... Seni kizdirmak... Görmüyormus gibi yaparak aslinda her an seni gözlemek. Farkini her hareketinde bir kere daha çözmek. Senden ileri gidememek. Beni dize getiren bir tutku oldugunu görmek. Sana sarilmak. Seni simsiki sarmak. Sevinçli hayallerimde haber verecegim ilk kisi olarak seni düsünmek. Senin için dua etmek. Aglamak... Öylesine güzel ve tarifsiz hos... Oynamaktan deli zevk aldigim deli arkadasim. Içkisiz masalarda kendimi kurtardigim anlayisli ve hararetli dostum. Evcilligimi hos bulan biricik evcilim. Sorumsuzlugumda bana kaslarini çatan çekindigim. Sevginden simariyorsam eksik kalan yanlarimin farkli taskinligindandir. Beni kaybetme! Seni kaybetmeyecegim! Korkuyorum ve korkumun hep bu sekilde tazelenmesini diliyorum. SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM saygılaR_sweet_boy_1634@hotmail.com MEMOLİ

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim