Bilen biri olayın gelişimi yazarsa memnun oluruz. En azından varsa peşini bırakmayalaım di mi?
Tarım ve Sanayi Konuları
Salkım'da petrol bulundu iddiası!!!
bu haber de unutulur ve mazide nizip de de petrol bulunmuş demeyiz inşallah.yıllar önce karadeniz de bir yerde doğalgaz bulunmuş yetkililer gelip üzerini kapatmış az diye sonra bu vataşdaş haber bültenlerinde yılardır evin de sobasında, mutfak tüpüne para vermeden yaktığını söylüyor öyle borularla evine getirmiş oda bize özgü bir usulle hortumlarla evine getirmiş.yıllar sonrada biri bu nizip petrolü için de bu yazıları başka sitelere yazmaz inşallah.
arkadaşlar ben salkım kasabalıyım yanlız böyle bişey üzerinde ne bir çalışma var nede yapılmış bişey ...
suyun düşmanı da civadır su kuyusuna bir damla düşsün o kuyuyu kurudurMustafa Bilici;141528 wrote:evet katılıyorum yeteri kadar rezerv yok vs gibi nedenler hep söylendi muhtemelen yine söylenecek oysa yıllar önce Araban'da petrol kendi kendine çıkmış ama ingilizler gelip bi sürü bahane saymışlar, köylülerden arpa buğday satın alıp basmışlar yinede kaybolmamış ne var ki tonlarca civayı dökünce petrol diye bir şey kalmamış.. petrolün düşmanı civa imiş...
Petrolden ses çıkmıyor?Son durum ne?
son durum bu.hayrikılınç;153723 wrote:arkadaşlar ben salkım kasabalıyım yanlız böyle bişey üzerinde ne bir çalışma var nede yapılmış bişey ...
Petrol işi ne oldu?
Hayal oldu
Evet yalan olmuş ,dedim ya mıştım miştim eklerini sevmem hemde hiç ama hep kullanmak durumunda kalıyorum,ben söylemiştim
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.