Bugün siz değerli Nizip.com ailesiyle benim için çok önemli bir konuyu paylaşmak istiyorum ayrıca bu hususta bana belediyeden destek geleceğini temenni ederek sözlerime başlıyorum. Geçen yıl Nizip de HİLAL TV yayın yapıyordu bu kanal aslında uydu üzerinden yayın yapmaktadır.Tam bir kültür kanalı olmasının yanı sıra hem Türk aile yaşantısına uygun yayın yapıyor hem de muhafazakar insanlara hitap eden bir kanaldı.Lakin gel gör ki bir gün bu kanal kapatılmış yerine yine çok faydalı yayınlar yapan MEHTAP TV yayın yapmaya başlamıştı.Araştırmalarım sonucu bunun RTÜK ten değil Nizip belediyesinden kaynaklandığını anlamış bulunmaktayım bu uydu kanallarını aslında TAŞBAŞ dağından belediye yönlendiriyormuş…Bu hususta kendilerine gerçekten çok teşekkür ediyorum.Lakin bir isteğim var mümkünse HİLAL TV gibi muhafazakar insanlara hitap eden bir kanalın Nizip de yayın yapmasına olanak sağlarsanız çok mutlu olurum umarım bu hususu değerlendirir ve en azından bunun mümkün olup olmadığı hususunda cevap yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkür eder Nizip adına yaptığınız bunca hizmetten ötürü tebriklerimi arz ederim…
mavi_hilal27;141099 wrote:arkadaş kim kafaya takıyor bunları....
ben bu yazınıza hiç bir cevap yazmayacağım çünkü sizi Allaha havale ediyorum.ben size olabildiğince kalbinizi kıracak laf yazmamaya çalışıyorum ama siz...
düşüncesinin söylemeyi kınanamak lazım.saki sizler tam o tv lerdeki gibimi yasiyorsunuz.tribüne oynamyı bırakalım.bana göre en güzel kanal ntv (sahibi yahudi fakat haberleri objektij)adam fikrini beyan etmiş diye Allaha havale etmeler falanlarda ne oluyor.o tv yi izleyince cennetlikmi olucagiz.
orhan çelik;141194 wrote:sevgili mehmet kardeşim öncelikle senden özür diliyorum , ben bu konuyu daha yeni gördüm malum şuan şehir dışındayım,nizip'e geldiğimde görüşelim inş.
orhan abi ne özürü estağfurullah ama sizi her seferinde tebrik ediyorum çünkü siz ne olursa olsun sizi tanıdığım günden beri mütevaziliğinizdenizden hiçbirşey kaybetmediniz.bu özür bile sizin ne kadar mütevazi bir insan olduğunuzun göstergesidir bence
Gercekten tribüne oynayan insan sayisi o kadar cogalmiski kimin dürüst kimin yapmacik davrandigini kestirmek zor..
Eger mehtap tv izlemek istiyorsaniz bir uydu alirsiniz (artik bircok evde var) ve istediginiz kadar izlersiniz.. haa toplumun ekonomik durumu müsait olmayan kesimi icin dile getiriyorsaniz bundan emin olun onlar mehtap tv olmadanda yasayabilirler, tipki mehtap tv nin olmadigi yillardaki gibi.. hatta varligindan bile haberdar degillerdir. sunii ve show amacli gündem yaratmayi birakmak lazim..
Shark27;141448 wrote:Gercekten tribüne oynayan insan sayisi o kadar cogalmiski kimin dürüst kimin yapmacik davrandigini kestirmek zor..
Eger mehtap tv izlemek istiyorsaniz bir uydu alirsiniz (artik bircok evde var) ve istediginiz kadar izlersiniz.. haa toplumun ekonomik durumu müsait olmayan kesimi icin dile getiriyorsaniz bundan emin olun onlar mehtap tv olmadanda yasayabilirler, tipki mehtap tv nin olmadigi yillardaki gibi.. hatta varligindan bile haberdar degillerdir. sunii ve show amacli gündem yaratmayi birakmak lazim..
shark27;141448 wrote:gercekten tribüne oynayan insan sayisi o kadar cogalmiski kimin dürüst kimin yapmacik davrandigini kestirmek zor..
Eger mehtap tv izlemek istiyorsaniz bir uydu alirsiniz (artik bircok evde var) ve istediginiz kadar izlersiniz.. Haa toplumun ekonomik durumu müsait olmayan kesimi icin dile getiriyorsaniz bundan emin olun onlar mehtap tv olmadanda yasayabilirler, tipki mehtap tv nin olmadigi yillardaki gibi.. Hatta varligindan bile haberdar degillerdir. Sunii ve show amacli gündem yaratmayi birakmak lazim..
benim azımı açtırmayın bu mesajla ne kadar nezaketli bir insan olduğunuzu ortaya koydunuz zaten kardeşim ben zaten izliyorum bu kanalları sorun o değil ki yalnız nizip halkı genel olarak uydu kullanmıyor.hem sizi ne alakadar eder ki ben bir istekte bulundum beğenmediysen cevap yazmassın olur biter nedense bu sitede bazı üyeler benim konularıma kıcık kıcık mesaj yazıyor haddinizi bilin.
Herkes istedigini izleyebilir.kim ne diyebilirki buna devlet karısmıo,laf etmio vatandasa hiç söz düşmez o zaman.Arkadasımız bir şey söylemiş siz ortalığı çorba etmişsiniz.Ne var bunda.Tribünleremi oynuo arkadas.Bence alakasız bir forum ortamı olusmus.Abi bende NRT'nin uydu yayını yapmasını istiyorum he nolcak şimdi.Herkese bol bol neşeler dilerim.Yüzünüzden gülücükler eksilmesin Nizip.com'cular...:D
Ben eminim ki burada hergün dansöz oynatılan bir kanalın uydudan nizip'e verilmesini isteseydim bu kadar tepki almazdı. Kardeşim ben tüm nizip için hayırlı olacak bir kanaldan bahsediyorum.nedenini anlamadım ama bazı üyeler (ergenekon depremi) konusunu açtığımdan beri benim yazılarıma gayri ciddi cevaplar yazıyorlar acaba birileri bu durumdan rahatsız mı oluyor anlamış değilim.
mehmetoguz
Üye
Resim kaynağı
ben bu yazınıza hiç bir cevap yazmayacağım çünkü sizi Allaha havale ediyorum.ben size olabildiğince kalbinizi kıracak laf yazmamaya çalışıyorum ama siz...
mehmetoguz
Üye
Resim kaynağı
Alıntı:
shark27´isimli üyeden Alıntı gercekten tribüne oynayan insan sayisi o kadar cogalmiski kimin dürüst kimin yapmacik davrandigini kestirmek zor.. Eger mehtap tv izlemek istiyorsaniz bir uydu alirsiniz (artik bircok evde var) ve istediginiz kadar izlersiniz.. Haa toplumun ekonomik durumu müsait olmayan kesimi icin dile getiriyorsaniz bundan emin olun onlar mehtap tv olmadanda yasayabilirler, tipki mehtap tv nin olmadigi yillardaki gibi.. Hatta varligindan bile haberdar degillerdir. Sunii ve show amacli gündem yaratmayi birakmak lazim..benim azımı açtırmayın bu mesajla ne kadar nezaketli bir insan olduğunuzu ortaya koydunuz zaten kardeşim ben zaten izliyorum bu kanalları sorun o değil ki yalnız nizip halkı genel olarak uydu kullanmıyor.hem sizi ne alakadar eder ki ben bir istekte bulundum beğenmediysen cevap yazmassın olur biter nedense bu sitede bazı üyeler benim konularıma kıcık kıcık mesaj yazıyor haddinizi bilin.Mehmetoğuz kardeşim, mavi yazılarınızı lütfen düzeltiniz. Ağzınızıda açacaksanız eleştri için açın. Unutma hiçbir kanal halka hizmet olsun diye açılmamıştır.Fazla heyecana gerek yok..!!! Gençsin heyecanını anlıyoruz ama yinede sakin ol .....
mehmetoguz;141680 wrote:benim azımı açtırmayın bu mesajla ne kadar nezaketli bir insan olduğunuzu ortaya koydunuz zaten kardeşim ben zaten izliyorum bu kanalları sorun o değil ki yalnız nizip halkı genel olarak uydu kullanmıyor.hem sizi ne alakadar eder ki ben bir istekte bulundum beğenmediysen cevap yazmassın olur biter nedense bu sitede bazı üyeler benim konularıma kıcık kıcık mesaj yazıyor haddinizi bilin.
sevgili arkadaşlar ben burada azımı açtırmayın derken yani kalbinizi kıracak laflar yazarım demek istedim yoksa küfür gibi gayri ahlaki bir davranışta bulunacak değilim heralde ben böyle bişey yapmam yapan kişileride hiç tasvip etmem
mehmetoguz;141829 wrote:sevgili arkadaşlar ben burada azımı açtırmayın derken yani kalbinizi kıracak laflar yazarım demek istedim yoksa küfür gibi gari ahlaki bir davranışta bulunacak değilim heralde ben böyle bişey yapmam yapan kişileride hiç tasvip etmem
olcağı buydu zaten basit insanlar hemen de agzını bozarr...:mad: