yoksa ibrahimlerin evinin resimlerinimi sızdırdı arkadaş :) :) hani evleniyor diye yeniledimi !!!!!! onumu ima ediyorlar acaba :)
Nizipden Duyurular Etkinlikler
28.nde İbrahim Evlendi
Allah( c.c) hayırlı geçim salih evlat versin.
( sevgili ibo!! Bak evlilikte 3 ay vardır.1. Ay göz göze .2. Ay diz dize 3. Ay..................
4. Ay git öte. Ona göre ilk 3 ayın kıymetini bil.) tabi ki şakaydı mutlu mesut yaşa.
ibrahimin Sadıcı benim, yanLız ibrahimle bir konuda anlaşamıyoruz. sadıcın ve damatın görevlerini bir bilen söylesin ben ne desem adam üzerime yıkılmaya Çalışıyor:D büyüklerimizden ricam adetlerimizi yazsın..
Allah mesut etsin ibrahim kardeşimi bende o günde olmak isterdim ama malum kpss ve sınavlarım hala devam etmekte :( ancak benim yerime cali oynayacakmış sözünü aldım ha birde gelmemim faturasını bir yolla iboya öderiim :)
Vay Be ibo evlenin demek:) Emin misin bak iki kere düşün(fatih abi bana hep diyor bunu bende sana diyeyim):D
Evlen kurtul be sen hiç donunu yıkayan sultan gördün mü? Bekarlık sultanlıkmış beeaahh :D
Uygulamada hata var. Bekar adam sağdıç mı olurmuş? :p Düğüne katılamıyacağız ama nikahında bulunduk. Hayırlı olsun inşaallah.
CumaLi Budak;139767 wrote:ibrahimin Sadıcı benim, yanLız ibrahimle bir konuda anlaşamıyoruz. sadıcın ve damatın görevlerini bir bilen söylesin ben ne desem adam üzerime yıkılmaya Çalışıyor:D büyüklerimizden ricam adetlerimizi yazsın..
İyi niyet ve dualarınız için bütün nizip.com üyelerine sonsuz teşekkür ederim Allah razı olsun...
darısı sitemizin bekerları başına olsun diyorum.
bugunkü kınaya ve yarınki düğüne bekliyorum inşallah...
Akşam Görüşürüz inşallah...
saat 21:31 ve sitede benden baska kimseler yok
haber aldima göre herkez ibrahim abinin dügününde :D:p
ibrahm abi mutluluklar dilerim
hataLı resim.:)
HataLı Link..
Kardeşim Allah hayırlı uğurlu etsin,Allah bir yastıkta kocatsın,en kısa zamanda yeni Nizip com'a küçük metalleri bekliyoruz:)
Mevlam hayırlı uğurlu eyleye, bahtları açık olsun.
cumali abi bendeki resimleri unutma berberde traş olurkennnn :D:D:D
aboww fotoğraflara bak hele nazar değmesin ibrahin kardeşime.
darıs tüm bekarlarımızın başına:)
değerli yorum ve hayırlı dualarınız için teşekkür ederim
Allah razı olsun hepinizden...
bakıyorumda gökhanın eli klavyesine dolaşmış heyecandan :)
abi öyle oluyor genelde klavyenin harfleri felan basmaz.
evlenince düzeliyor ama
allah mutlu bahtiyar etsin,
selamlar,
ilker kayar
ibrahim;140229 wrote:değerli yorum ve hayırlı dualarınız için teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden... bakıyorumda gökhanın eli klavyesine dolaşmış heyecandan :)
ibrahim kardeşim hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin
Hayırlı ugurlu olsun kardes allah utandırmasın bır yastıkta kocatsın sızı
darı geclerın basına
hayırlı olsun iyi bir iş yaptınız mutluluklar
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.