Günler günlerin.... Yıllar yılların üzerine katlanırken, kendimizden gördüğümüz bir kardeşimiz daha dünya evine giriyor. Ailelerin en mutlu anıdır, evlatlarının mürüvvetini görmek. Bizlerde bir nizipcom ailesi olarak İbrahim kardeşimizin mutluğunu paylaşmanın heyecanı içerisindeyiz.
Bu resim yedekte bulunamadı; eski adresi aç
Sizlerde bu anı paylaşmak ve değerli kardeşimize destek olmak istiyorsanız...
28 Haziran 2008 Cumartesi Saat 20:00 Belediye Düğün Salonunda bulunun lütfen.
Nizipden Duyurular Etkinlikler
28.nde İbrahim Evlendi
Hayırlı Uğurlu Olsun Allah Mübarek Etsin...
Allah hayırlı etsin inşallah...
Hayırlı ve ugurlu olsun ben başımdaki bir beladan kurtuldum heheehehe öbürleride evlense sitede rahatlar inşallah.
Allah nasip ederse 24 ün akşamı nizipteyim sevgili adminim
osmanlı parkında buluşacakmıyız.Selamlar
Allah mesut ve bahtiyar eylesin. Dugun davetiyesi de cok guzel olmus.
Sizi karşılayayım abifsoyarik;139455 wrote:Hayırlı ve ugurlu olsun ben başımdaki bir beladan kurtuldum heheehehe öbürleride evlense sitede rahatlar inşallah. Allah nasip ederse 24 ün akşamı nizipteyim sevgili adminim osmanlı parkında buluşacakmıyız.Selamlar
allah mutlu etsin .bir yastıkda kocatsın :)
aLLAH hayırlı uğurlu etsin rabbim mutlu mesut etsin inşallah
fatih amca bululaşım mı demiş adminim bi toplantı yapabilme ihtimali var mıdır???
Hayırlı uğurlu olsun...İbrahim davetiyeye akrabamın ismini niye yazdırmadın:)
Bu arada GELENEKSEL AĞUSTOS BULUŞMASI öncesi mini bir toplantı için Fatih abinin geldiği gün OSMANLI PARKINDA tüm nizip.com üyelerini ağırlayayıp bir karar alabiliriz....Tüm niipcom üyelleri davetlimizdir.
Allah hayırlı etsin ibo.
allah hayırlı uğurlu etsin
Allah hayırlı uğurlu etsin,o düğünde olmak isterdim,ama malesef Ağustos ayının 3'ün de bizim düğün var iznimizi ona göre ayarlamış olduk :( ayrıca Osmanlı parkında buluşacak olan arkadaşlar Ağustos toplantısının gününü tayin edip bildirirlerse memnun oluruz......
Sevgili ibrahim kardeşimi tebrik eder,yüce rabbimden ailesiyle beraber huzur ve mutlulukla geçecek bir ömür dilerim...
Darısı, sitemizin diğer bekarlarına diyelim...
Kardeşlerime çok teşekkürler.Devriş kardeşim ayrıca çok teşekkür ederim biz kardeşlerini agırlayacagın için yogunluk demeden ulaşmaya çalışacagım inşallah.Selamlar
allah hayırlı etsin ibrahim. Hayatının endoğru kararını verdiğinden emin ol... evlilik çok güzelmiş.:)
Allah mutlu mesut etsin darısı da benim ve benim gibi bekarlarım başına konsun bir an önce AMİN...:)
hayırlı olsun ibrahim abi ...
İbrahim kardeşim,Allah hayırlı etsin inşaalah ...bir ömür boyu sağlıklı,sıhhatlı,huzurlu yaşam dilerim...
Allah Mesut Bahtiyar etsin. Babam Söz vermisti gelecez inşaallah.
hayırlı ugurlu olsun ibrahim,allah utandırmasın
ibrahim Ler Tek Tek Gidiyor Sıra Bana Mı Geldi Ne :D
hayirli ugurlu olsun ibrahim abi
rabbim utandirmasin
İnsanın iyi günü veya kötü günü dostlukların belli olduğu günlerdir.İbrahim'in bu mutlu gününde dostlarının onu yalnız bırakmayacağından eminim...
düğünle alakalı bir görüntü enteresan:)yusuf_can;139627 wrote:
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.