Zeugma Antik Kenti

ZEUGMA HANİ EFES OLACAKTI...?

hamas Üye
"postbody" Geçen gün dege gazetesin de bir haber dikkatimi çekti. ZEUGMA'NIN TURİZMDE YERİ YOK yazılmış aslında bu haber beni uzmesi gerekirken ama ben uzulmedim bu biz Niziplilerin kaderidir. Hatırlarsanız bunda aylar önce ilçemize sayın turizim bakanı ATİLA KOÇ gelmiş ilçemize ZEUGMA YI DÜNAY TURİZİM MERKEZİ OLACAĞIN söylemişti peki sayın bakan gideli aylar hatta seneler oldu bir şey olduğu yok arkasında sayın başbakan geldi o da aynı seneryo ile ZEUGMA YI DÜNAY TURİZİM MERKEZİ OLACAĞIN söylemişti ama malesef olmadı.EH nediyelim bu ilk olmuyor ki sayınTansu çiler döneminde Nizip spor ikinci liğe sonrada birinci lige çıkacaktı ama şu anda Nizip spor 3cu amatör liginde oynuyor bu hikayeleri halkımız herzaman dilediği gibi yine dinlemiş oldu.
ZAMAN Üye
SAYIN ben siteye yeni üye oldum formda en güzel yazıları ve yorumların çok güzel haklısın ama ne yapalım NİZİPLİNİN KADERİ BU.
hamas Üye
Biz insan olarak herzaman doğruları yazmaya deva edeceğim yakın da gazetem çıkaraca ordan daha rahat beni izleye bilirsiniz HALKIN SESİ.
Orhan Çelik Üye
Efesin tamamı ancak 120 yılda çıkarıldı. Bizim daha epey bir zamanımız var.
sakalli0727 Üye
BU SORUYU 120 SENE SPOONRA SORSUN YANİİ ORHAN ABİİ:))CVB VERSENE:))NİYE EFES OLMADİK.SİYASETCİ OLDUGUN BELLİ:)).
Orhan Çelik Üye
Hakancım şuan kazılar devam ediyor ve bulunan mozaikler G.antep'e gitmeyip, yerinde sergileniyor. Efesten kasıt ne ? Yalanmı ? 120 yıl sürdü Efes,bu da kaç yıl sürer Allah bilir.
Yunus Üye
Arkadaşlar dışarıdan konuşmak kolay,fakat işin içine girmeden bilemezsin. Orhan beyin dediği gibi kazılar devam ediyor ancak, Efesin 120 yılda çıkarıldığı göz önüne alınırsa, Zeugma ortalama 150 yıl olarak hesap ediliyor. Yallaaaa diyerek olmuyor arkadaşlar.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim