Geçen seneki yerimiz güzeldi kimseyi rahatsız etmediğimize inanıyorum . Yine aynı yer olsa....
Nizipden Duyurular Etkinlikler
Nizip Com 2008 Yaz Toplantısı Ne Zaman ?
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.
Uygundur İnş. Şimdiden duyurusunu yapmış olalım. Allah'tan bir aksilik olmazsa 16 Ağustos 2008 Belkız mesire alanında buluşmak üzere, şimdiden görev dağılımınıda yapalım :)
20 kişilik Zeytinyağlı sarma benden
yaw Sevgili adminim ; 17 ağustos olsa daa eii olmaz mı?
bende hakana katılıyorum pazar olsa daha mantıklı yinede çoğunluk ne derse o olur tabiki...HakanSahin;128569 wrote:yaw Sevgili adminim ; 17 ağustos olsa daa eii olmaz mı?
Genelde Ağustos ayı izin ayı olduğu için pazar günleri dönüşler için tercih edilen bir gündür.Bu yüzden bazı arkadaşlarımızın katılımını riske atmamak için bence cumartesi daha uygundur.
evet şehir dışındaki hemşerilerimizide düşünmek gerekir.
Cok istiyorum ama bi turlu katilamiyorum su toplantilara yav, bu seferde ruzgar bizi Bulgaristana savurdu yazin Nizipde olmam imkansiz, size guzel sohbetler, buradan takip ederiz artik napalim.
banada ne görev düşerse yapmaya hazırım.
bütün nizip com üyeleri katılabiliyormu? yapmamız gereken bir görev var mı? ben yeni üye olduğum için bilgim yok. bilgilendirirseniz sevinirim. teşekkürler...
Değerli arkadaşlarım, nizip.coma üye olan veya proğramı müsait olan her hemşerimiz bu etkinliğimize davetlidir. yıllardır böyle bir buluşma geleneği oluştu, bizlerde bu vesile ile bir araya gelip hasret gideriyor ve yeni dostluklara yelken açıyoruz. katılmak için ücret vs birşey gerekli değil, sadece bu dostlarla aynı ortamı paylaşmak isteyen herkesi açıkça davet ediyoruz. Nazımızın geçtiklerinede kazanı kap gel diyoruz :)
mustafa kardeşim sevgili admin şaka yaptı.yeni üyeler bir kazan içli köfte bir tepside baklava getiriyor.ama sana bir kıyak yapalım birtanesini getir yeter.şaka bir tarafa harika dostlukların ve muhabbetlerin olduğu bir aile ortamı bulacaksın.allah kısmet ederse buluşmak üzere..mustafa kaplan;129381 wrote:bütün nizip com üyeleri katılabiliyormu? yapmamız gereken bir görev var mı? ben yeni üye olduğum için bilgim yok. bilgilendirirseniz sevinirim. teşekkürler...
Bu yıl yapacağımız toplantının tarihi ne olursa olsun öenmli değilde,şöle geniş kapsamlı bişey yapalım bence :)
Benim gözümü masa sandalye taşıma işi korkutuyor. Diğerleri sorun değil.
değilmi adminim...taşıyan bilir :Dadmin;129452 wrote:Benim gözümü masa sandalye taşıma işi korkutuyor. Diğerleri sorun değil.
sevgili kardeşim sen toplantı gününden bir gün önce canın ne istiyorsa onu söyle getirmesi benden. selmlar...doksura;129404 wrote:mustafa kardeşim sevgili admin şaka yaptı.yeni üyeler bir kazan içli köfte bir tepside baklava getiriyor.ama sana bir kıyak yapalım birtanesini getir yeter.şaka bir tarafa harika dostlukların ve muhabbetlerin olduğu bir aile ortamı bulacaksın.allah kısmet ederse buluşmak üzere..
ABİ NE KAMYONCUSU YAAAA OTOBAN DİYECEN OTOBAN İLKER ÖYLE ANLAŞILIR. SELAMLAR, İLKERfsoyarik;128392 wrote:RAMAZAN KARDEŞ KUZUDAN KORMAM,YAPMASI SİZE AİT BUYRUN GELİN.BAŞIM GÖZÜM ÜSTÜNE GELİN BURSAYA BİR KUZU BENDEN BİR KUZU KAMYONCUDAN,PARDON İLKERDEN. SELAMLAR
SEVGİLİ RAMAZAN, 18 MAYIS 2008 SAAT 14:00'TE NİKAHIM VAR. BUNUN DUYURUSUNU DAVETİYELER GELİNCE YAPACAKTIM AMA SENİN İŞ GÜZARLIĞINLA ŞİMDİ YAPAYIM. 18 MAYISTAKİ NİKAHIMA HERKESİ BEKLERİM, KUZUYA ÇIKIŞTA GİDERİZ. SELAMLAR, İLKER KAYARTarhan;128214 wrote:16 Ağustos bana göre de uygundur..Önce tarihte mutabakat sağlayalım.Geçen sene beklentimin çok üzerinde bir ortam gördüm.İnşaallah bu yıl da öyle olur..Kasım'ın dedigi bahar buluşmasına gelince,18 mayıs pazar günü tarih olarak uygundur.Çünkü ertesi gün 19 mayıs ve tatildir.Birçok kişiye uyar.Her yıl bölük pörçük gittigimiz Bursa'ya bu sefer toplu çıkartma yapalım derim.Fsoyarik kuzuyu hazırlasın bence :)))
mehmet abi,inşallah o tarihte nizipte olursam 50 kişilik pirinçli semsekte ben getireyim.
Toplantı tarihi konusunda henüz kesin bir tarih olmamasına rağmen, bu konuyu Rüstem ve Pala abi belirlerse daha iyiolur. Görüştüğümüz diğer arkadaşlar tarih konusunda sıkıntıları olmadığını belirttiler.
Fakat Pala abi 02 Ağustos C.tesi almanyadan çıkacak, Rüstem ve kasapoğlu gibi arkadaşlarda 03 ağustos Pazar günü Nizip'de düğünleri olacak.
Bu tarih konusunda acil bir karar almamız lazım
acıktım şimdiden
Sevgili dostum, bu konunun 5inci mesajında sen iki tarih belirtmiştin biz de kendimizi o günlere ayarlayıp uçak biletlerini aldık senin de haberin var zaten.
Ama yine de erken yapılma durumu olursa o da baştacı, biz de gelince dostları tek tek ziyaret edip hasbihal eyleriz, hepinize sevgi ve muhabbetler. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın.
3 Ağustosta Yapılması Planlanan 3.Yaz Bulaşması Toplantımız Üyelerimizden gelen yoğun talep üzerine ileri bir tarihe ertelenmiştir.Bu tarih 16 veya 23 Ağustos olabilir.Bie iki gün içinde tarihi netleştiririz.
Geleneksel hale getirdigimiz Nizipcom Yaz toplantısının 3.sünü bu yıl 3 Ağustos 2008 Pazar günü yapmaya karar verdik.Daha önceki toplantılarımıza olan katılımın yüksekligini maksimuma çıkarmak Nizip dışında gelecek olan arkadaşlarımımızın da talebi üzerine 3 Ağustos tarihinde mutabık kaldık.Yine Belkız Su Arıtma Tesisleri bu toplantımıza ev sahipligi yapacaktır. Nizipcom dergimizin 4. ve özel sayısı bu toplantıya yetiştirilecektir.Şartları uygun olmayan arkadaşlarımızın da bir yolunu bulup bizimle beraraber olmalarını diliyoruz.Çünkü yüzlerce üyenin aynı tarihi denk düşürmesi olanaksızdır.
Program :
03 Ağustos Pazar Günü 14:00 - 24:00 arası muhabbet :)
16:00 yemek
Bu konuya ilk mesajı ben yazayım bari
Umarım geçen yıl olduğu gibi yine büyük ve güzel bir organizasyon olur.
Çoktan beri bu organizasyonun ne zaman gerçekleşeceğini sabırsızlıkla bekliyordum. O gün hep beraber bir arada olmayı çok istiyorum. İnşaalah bir engel çokmazsa orada olacağım.....
Böyle konularda hevesim çok kırıldı kısmet olmadı ama inş bu sefer gelecem.
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.