Sorunlarımız Önerilerimiz

Taş Baş a Türk Bayrağı Dikilse....????

rasimm Üye
Bazı arkadaşlar Taşbaş a Bayrak dikmenin masraflı olacağından ve böyle bir masrafında fuzuli olacağından bu gibi masrafların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasından yana gibi görüyorum. Ben Taşbaş a Bayrağımız dikilsin derken Sosyal Yardımlaşmaya ayrılan bütçeden alınsın falan demedim. Fuzuli masraftan bahseden arkadaşlar şunu bilmeliler ki bir memleketin Sosyal Yardımlaşma bütçesi ile çevre düzenlemesine ayırdıkları bütçeler ayrı ayrıdır. Nizip in içine yapılacak bir parkcık eksik olsunda. Taşbaş a memleketin her tarafından görülebilecek tepeye bir Bayrak dikilsin dedik. Hiç bir fakir fukaranın bütçesinde gözümüz yoktur.... Hoş zaten bu bir fikir; bakalım yetkililer ne kadar değerlendirmeye alacaklar..... Ahmet Kocaaslan ın dediği gibi orası bir Milli Park Haline de getirilebilir. Sadece hafta sonları gidilip de kebap yellenecek piknik yeri değil,içinde bayrağı, çeşitli bir takım hayvanların bulunabileceği bir hayvanat bahçesi ve yine bir takım mesire alanının bulunabileceği büyük bir projede olabilir bu gibi çalışmalar memleketi güzelleştirme çalışmalarıdır. Yetkililerin gücü yetiyorsa akıllarına da yatıyorsa orayı bir Milli Park olarak düzenleyebilirler mi acaba ????? Biz olayınsadece Bayrak yönünü ele aldık . Yoksa Taşbaş bence bir çok projeye uygun bir mekan benimkide basit bir fikir uygulayıcı makamında ve mevkiinde biri de değilim. Her kim bu memleket için bir hayır işlerse ALLah ondan Razı olsun derim....
umitbozoglu Üye
çok güzel olur
nizipli_mehmet Üye
gerçekten iyi bir şey olur birde sayın adminin dediği gibi google earth gorunmesı ayrı bir güzellik katar
Kasım Böler Üye
Konuları birbirine karıştırmamak lazım, Rıfat kardeşim söylemek istediğini aslında hepimiz anladık ancak bu açıdan bakarsak bir yol katedemeyiz... Bakımsızlık ve fakirlikten dolayı vefat eden S.Tilki ve çocuğunun günahı evvela topluma sonra devletimize yani idarecilerimizedir. Fakat bayrak dikme ile bu konunun hiç bir alakası yoktur bizler gerekirse yalınayak dolaşır süpürge tohumunu arpaya katar ekmek niyetine yeriz ve O Bayrağı dikebileceğimiz en yüksek noktaya en büyük ebatta dikeriz. Allahın izni ile...
M.KÜÇÜK Üye
Kasım Böler;118244 wrote:Konuları birbirine karıştırmamak lazım, Rıfat kardeşim söylemek istediğini aslında hepimiz anladık ancak bu açıdan bakarsak bir yol katedemeyiz... Bakımsızlık ve fakirlikten dolayı vefat eden S.Tilki ve çocuğunun günahı evvela topluma sonra devletimize yani idarecilerimizedir. Fakat bayrak dikme ile bu konunun hiç bir alakası yoktur bizler gerekirse yalınayak dolaşır süpürge tohumunu arpaya katar ekmek niyetine yeriz ve O Bayrağı dikebileceğimiz en yüksek noktaya en büyük ebatta dikeriz. Allahın izni ile...
EVVELALLAH DİKERİZ HOCAM
umitbozoglu Üye
yere taşlarla bayrak yapılsa daha güzel olur
baba_sultan Üye
wallahi çok süper olur
yalnız kurt Üye
bütün civardan görüncek şekilde çok çok iyi olur
Gökhan Dokuyucu Üye
Eğer Bir maddi gelir gerekirse biz sitemizden toplar yine dikeriz. Bu işlerden anlayan Birisi hesaplasın Üzerimize düşen ne ise yapmaya hazırız. Derviş abinin dedi gibi zemini de isterseler biz uygun hale getiririz... Nizip için yapılacak en ufak işte her zaman site olarak ön ayak olmaya hazırız. Değil mi arkadaşlar???
mustafa kaplan Üye
çok mükemmel bir düşünce olmuş. belediye başkanımız bence bu konuya duyarsız kalamaz. 2008 yılı bitmeden dikilir diye düşünoyorm
mehmet gül Üye
çok güzel bir fikir canı gönülden destekliyorum
yalnız kurt Üye
elazıg harput kalesindeki bayrak beni etkilemişti o na benzer bir calışma yapılabilirmi gökhan nasıl olur
rasimm Üye
Ne site sakinlerinden ne de yetkililerden bu konuda bir yardım göremedik. Biraz destek arkadaşlar.........
acun27 Üye
Karayolunu cepheden gören ve heryerden görünen bu güzel yerimize mutlaka bayrağımız dikilmeli ve damarımızdaki kan gibi dalgalanmalı......

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim