Sosyal faaliyetler ile insanlara gençlere gerçeği tanıtmak kadar güçlü bir eğitim yok bence şu anki hayat çerçevesi içinde. aslında yazmak çok güzel olur belki.
"Çağrıları bırakalım gerçekler üstüp ediliyor. çağrıları aldıran kaç kişi var sen ben v.s. bu ülkükede ne yazık ki bazı insanlar bir seviyeye gelince kaybetme korkusun içinde önündeki bir çok engeli kaldırmak için tüm değerlerini hiçe sayanlar.
Halk'ın sayesinde makam kazanlar Mesela Adam Türkiye de kitap yazar Türkiye'yı kullanır ama Türkiye düşmanıdır.
Bazı yazarlar gibi.. Bir cok insan doğa yı kullanır şarkılar yazar ondan faydalanır ama bu doğaya saygısı cok az ve bu doğayı Herseyi yaratan ALLAH'a saygısı ve korkusu hiç yok.
"Özürlü olan bir İnsana, Öğretmek istediginizi En mutlu Anında Yapın" ( A.B.B.)

015_Gökhan DOKUYUCU
Nizip'e Bir Gençlik Merkezi Yapılmalı!!
Ülkemizin ve Belediyemizin Parası çok şükür var Hüseyin kardeş sen içini ferah tut. Ve bu olay her aklınıza gelen türden bir olay değil Bu Olay Nizip Gençleri için yapılan bir olaydır. Nizipte Yaşamış olsaydınız bizi daha iyi anlardınız. Bizi kesmiyor diye bir durum yok. Biz Nİzip için her şeyin İyisini istiyoruz. Sizden bir ricam var yazdığınızı tekrar okuyun. Biz burda öyle koftiten bir çağrı yapmıyoruz. Gençlerimizin Daha iyi ortamlarda yetişeçeği Bir "Gençlik Merkezi" istiyoruz. O sizin dediğiniz osmanlı parkından 10'larca yapabilecek Gençlerimiz için...huseyinb88;115425 wrote:Valla abi tabiki herkes ister Nizipe bir Gençlik Merkezinin yapılmasını ama bunu bide Belediyeden yetkili biriyle görüştünüzmü hiç yada denediniz mi?Para varmı o kadar.yada her aklınıza geleni belediye yaparsaaa ohoooooo Allah değil siz belediyenin ekmeğine yağı sürersiniz...Belediyemizi tebrik ederim.Nizip'in birçok semtini yenilemiş,düzenlemeler yapılmıs ve daha da güzel ve temiz bir ilçe olarak sizlere hizmet veriyor.Hele hele osmanlı parkı çok süper olmus.Cafelerin,havuzların mekanları çok güzel.Bunların tadını çıkarın,sizi kesmiyorsa başka bişey isteyin.
evet dokuyucu kardeşim gercekten cok önemli bir konuya deginmiş teşekkürler
Bu günün büyükleri de gençlik dönemlerini geride bıraktılar.İcra makamında bulunanlar,geleceğimizin teminatı ve gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olacak gençlerimize,gerekli ihtimamı ve önemi vermeye mecbur olduklarını unutmamalıdırlar.Gökhan beyin bahsettiği gibi,kahvehane köşelerinde,sokaklarda başıboş dolaşan,tinerci olan,kapkaççılık yapan ve her hareketi zararlı olan gençler uzaydan gelmediler.onlar da bizim gençlerimiz ama sahip çıkmadığımız için başımıza bela oldular ve hala da bela olmaya dewam ediyorlar.Onları bu ortama hazırlayan sebepleri araştırarak,gerektiğinde öz eleştri de yaparak,acaba biz nerde hata yaptık deyip,çözüm yolları aranmalı,ileriye dönük umut vadeden bir gençlik yatiştirmeliyiz diye düşünüyorum.bu meyanda Gökhan kardeşimizin sözünü ettiği etkinliklerin azami ölçüler çerçevesinde gerçekleşmesi,bunun yanında gençlerimize milli ve manevi değerlerine sahip çıkmaları gerektiği şuuru aşılanmalıdır.Zira geçmişini bilmeyen ,geleceğe ümitle bakamaz...MSK
Dışarıda bulunan çocukların nasıl bir tehlike ile iç içe olduğu hususunu ve suç işleme yaşının gittikçe düştüğünüde düşünürsek. Böyle bir yerin kurtaracağı gençlerin topluma ne kadar faydalı olacağını düşünmek gereklidir.
yanlış hatırlamıyorsam sayın beledıye baskanımızın secım sırasında böyle bı sözü vardı..tazıye evlerımı idi yada buna benzer bi şey dı..yoksa kı ınsallah bu işe de ön ayak olur ve acılır..bı tane degıl her mahalle ye bı tane acılır...
Hocama katılmamak elde değil bu gençlik merkezlerinin örnekleride var istanbulda olanlar biliriler çarşamba diye bir semt vardır ve orası gerçekten resmen geçemeye korktuğumuz bir yerde geniş bir alana çarşamba eğitim parkı yapıldı ve şuan tertemiz önceden tinerciden baliciden geçilmeyen bir semt şuan o eğitim parkı sayesinde tertemiz olmuş durumda çünki gençelerin hepsi oraya gidip birşeyler öğreniyorlar neden böyle bir yer nizipte olmasın ve inanın tinerciler baliciler sayısı inanılmaz derece azalır ve nizip gençliği kazanmış olur
gerçekten süper konuya değinmişsin saolibrahim şimşek;111426 wrote:eh be üstadım ne güzel anlatmışsın geleceğimizi... şimdi büyüklerimize söz düşer burda onlarda geleceğimize sahip çıkacaklardır,çünkü gelecek hepimizin nizip'in geleceğidir...her ne olursan ol geleceğine sahip çık.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.