Allah analı babalı büyütsün inşallah babasının izinden giden bir evlat olarak yetişir
Site ve Üyeler Hakkında
hasan hocamızın bir erkek bebegi oldu.
sevincimize ortak olan siz değerli kardeşlerime en kalbi duygularla teşekkür ediyor,konuyu açan esera ablama gönülden şükranlarımı sunuyorum.benim için sürpriz oldu doğrusu.bebeğimiz henüz 16 günlük.bunca yorumdan sonra bir resmini yayınlamayı uygun buldum.Rabbim cümlemizin evlatlarını hayırlı eylesin.
Resmi aç
rica ederim hocam çok tatlı allahım kem gözlerden korusun,
"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh
Rabbim razı olsun.sizinkileri de ömürlü eylesin.çok çok sağolun.
amin cümlemizinkini inşallah bende bir yaramaz oglan varki sormayın adı gibi efe vallahi 18 aylık hocam akşama kadar evde turluyo 1 dk oturdugu yok mübarek evliya çelebi sanki durmadan geziyo şimdi en rahat zamanı sizinkinin hocam yer içer uyur :)Hasan Hoca;111379 wrote:Rabbim razı olsun.sizinkileri de ömürlü eylesin.çok çok sağolun.
Ay Ben Yerim Bu Sirin Seyi Masallah Ne Kadar Tatli Birseysin Sen Oyle Allahim Nazarlardan Korusun Bahtini Acik Etsin Ins
Eksik olmayın.Allah razı olsun.
Evliya çelebiyle baş etmek zor vallah.Allah yardımıcınız olsun.bizimkine gelince,yiyip içiyor ama sabaha kadar da uyumuyor ve uyutmuyor.sabah namazına kalkamam diye endişelenip duruyorum.Anlayacağınız mevla yardımcımız olsun.esera79;111380 wrote:amin cümlemizinkini inşallah bende bir yaramaz oglan varki sormayın adı gibi efe vallahi 18 aylık hocam akşama kadar evde turluyo 1 dk oturdugu yok mübarek evliya çelebi sanki durmadan geziyo şimdi en rahat zamanı sizinkinin hocam yer içer uyur :)
amin hocam zorlu ve güzel bir yolculuk vallahi hocam benim eşimde iş için 6 da kalkıyodu. o yüzden bebek agladıgı zaman yastıgını yorganını alır diyer odaya geçerdi uyutmazdı yaramaz, dayanamaz geri gelir susuturmaya çalışırdık bu sefer uykusunu alamazdı, kaç kere bu yüzden işe geç kalmıştır :)
inşallah ben işe geç kalmam.zira sabahları bütün nizip beni bekliyor.
sizin işiniz daha zor başka işler bekler ama sizinki asla,allah yardımcınız olsun.
40'ı çıksın büyük ölçüde rahatlarsınız hocam,genelde her bebek düzene giriyo,bizimki akşamları 11 de yatardı taki sabah 9 -10 kadar uyurdu, buseferde korktuk ya çocuk niye bu kadar uyuyo, açlıktan ölürse diye bizimkide cahillik işte doktotuna söyledik uyandırsakmı diye doktor gülerek,daha ne istiyosunuz size piyango vurmuş,kimseyede söylemeyin nazar deger dedi vallahi halende öyle hasta olmadıgı sürece gece uyanmaz inşallah sizinkide öyle olur.
keşkeeee öyle bir şey olsa sizi davet ederdim.
inşallah olur.olmaz diye bişey yok
Hocam bebeğimizin adı ne, yoksa yazdınızda benmi gözden :) kaçırdım...tekrar hayırlı olsun
pardon konunun başında yazıyormuş zaten Ahmet Hakan diye :)
Esera ablam konu başında yazmıştı zaten.Ahmet hakan diye.Mevlam razı olsun.
eee artık kapıyı taşlamaya gidersin:) çukulata hazırlamıştır hasan hoca:)ibrahim;111444 wrote:pardon konunun başında yazıyormuş zaten Ahmet Hakan diye :)
hayırlı olsun hasan hocam valla cok sevındım uzun omurler versın rabbım
aaaa gerçekten biz neden unuttuk çukulata meselesini :)
hasan hocam siz adminin dükkanına bırakın biz ordan alalım :)
Ben ikramları Adminimizin bürosuna bırakıyorum.Arkadaşlar uğradıkları taktirde kendilerine gerekli ikramlar yapılacaktır.
Çok sağolun teşekkür ederim.Allah razı olsun.ghost_love;111453 wrote:hayırlı olsun hasan hocam valla cok sevındım uzun omurler versın rabbım
Tamam Fevzi, Nizip'e gelince gidek. Hasan Hocam, hele bir fotoğrafını koysadınız. Merak ettik şimdi. Bir de sizin için minareden hobi dağıtmış diyorlar. Aslı var mı? :)
fevzi_cilkiz;110903 wrote: abi ben evi bilimmmm beraber gidek beni de unutma sakınnn ;):D
Hayırlı ugurlu olsun hocam.ALLAH analı babalı buyutsun
ikinci sayfada var bebegin resmi ekledi hasan hocanizipli_subutay;111473 wrote:Tamam Fevzi, Nizip'e gelince gidek. Hasan Hocam, hele bir fotoğrafını koysadınız. Merak ettik şimdi. Bir de sizin için minareden hobi dağıtmış diyorlar. Aslı var mı? :)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.