Nizipde Spor ve Gençlik

Ezikfenerbahçe.

nizipli_mehmet Üye
bu bazılarını paradan alıp taştan oldurencen yaw baksana gereksızlıkte ustlerıne yok yaw
fevzi çilkız Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.828
hehehehehehe bu moral bozukluğunda bu lafın eyi geldi memettttttt :)
ahmetbudak Üye
nizipli_mehmet;107479 wrote:bu bazılarını paradan alıp taştan oldurencen yaw baksana gereksızlıkte ustlerıne yok yaw
Burdaki kelimeyi kimin için kullandın bilmiyorum ama görmezlikten geliyorum.Sizin geçmişinizdeki eziklikleri görmek istememeniz gibi bende bu kelimeyi görmezden geliyorum.:)
nizipli_mehmet Üye
kımse ses çıkarmıyorda sen neden hemen cvb yazıyon kı yanı yarası olana gocunsun bız gormezden gelmıyoruz bılıyorz neyın ne oldugunu ama sızın gıbı kabullenmemek ıstemıyoruz sen merak etme bız bılecegımızı bılıyoruz BİZİM YANILDIKLARIMIZ SİZİN BİLDİKLERİNİZE YETMEZ sen hiç sorun etme kendine...
saldiray27 Üye
nizipli_mehmet;107617 wrote:kımse ses çıkarmıyorda sen neden hemen cvb yazıyon kı yanı yarası olana gocunsun bız gormezden gelmıyoruz bılıyorz neyın ne oldugunu ama sızın gıbı kabullenmemek ıstemıyoruz sen merak etme bız bılecegımızı bılıyoruz BİZİM YANILDIKLARIMIZ SİZİN BİLDİKLERİNİZE YETMEZ sen hiç sorun etme kendine...
görende seni gençliğinde top oynamış futboldan kopmamış 40-50 yaşında biri zanneder abisi...yazdıklarını okuyupta gönder...kurduğun basit cümlelerle cvp vermiş olduğunu veya haklı olduğunu zannetme sakın yanılırsın sonra...
kelle Üye
peki geçmişi irdelersek cimbomlu ilgili neler var neler.en iyisi biz günümüze bakalım.2000 yılında avrupa şampiyonu olmuş ama olup olacağına pişman olmuş bir g.s var.kadroyu dağıtmış,elinde tutamamış ve ekonomisi çökmüş.o kadar çökmüş ki avrupa da yıldız futbolcular artık g.s ya gelmiyorlar.ya f.b yavaş ama sağlam ve emin adımlarla azmederek,sabırla ekonomik olarak üst düzeye çıkmış,altyapısını güçlendirmiş olarak en büyük hedefine doğru yürüyor.oşu an o kadar akıllı yönetiliyor ki en küçük bir durumdan bile klübe maddi gelir sağlıyıor.dünyanın yıldız futbolcularının gelmek istediği bir klüp olarak tanınıyor.avrupa şampiyonluğunu f.b kazansaydın cimbomun yerine şimdi avrupanın en büyük klübü konumunda olurdu.çünkü f.b kadroyu saf ça dağıtmak yerine servet kazanırdı.veee hala cimbom bu şampiyonluğun arkasına sığınmış vaziyette.ülkemiz için büyük gurur ama daha büyüğü ve devamı gelmeliydi...
ahmetbudak Üye
kelle;107656 wrote:peki geçmişi irdelersek cimbomlu ilgili neler var neler.en iyisi biz günümüze bakalım.2000 yılında avrupa şampiyonu olmuş ama olup olacağına pişman olmuş bir g.s var.kadroyu dağıtmış,elinde tutamamış ve ekonomisi çökmüş.o kadar çökmüş ki avrupa da yıldız futbolcular artık g.s ya gelmiyorlar.ya f.b yavaş ama sağlam ve emin adımlarla azmederek,sabırla ekonomik olarak üst düzeye çıkmış,altyapısını güçlendirmiş olarak en büyük hedefine doğru yürüyor.oşu an o kadar akıllı yönetiliyor ki en küçük bir durumdan bile klübe maddi gelir sağlıyıor.dünyanın yıldız futbolcularının gelmek istediği bir klüp olarak tanınıyor.avrupa şampiyonluğunu f.b kazansaydın cimbomun yerine şimdi avrupanın en büyük klübü konumunda olurdu.çünkü f.b kadroyu saf ça dağıtmak yerine servet kazanırdı.veee hala cimbom bu şampiyonluğun arkasına sığınmış vaziyette.ülkemiz için büyük gurur ama daha büyüğü ve devamı gelmeliydi...
Eee tamam buda doğru bunu inkar eden yokki.Sayın coşkun geçenlerde 8:0 diye bir konu açmıştı ve bu konuyada sadece gülerek Ezikbahçeliler yazı yazmış utandık geberdik felan laflar etmişlerdi.Hatta bu konu hakkındada baya bir dalga geçip eğlenmişlerdi şimdi ne olduda gerilmeye başladı herkez.Gerilmeye gerek yok. Ayrıca nizipli mehmet yarası olan gocunur kelimesi basit ağızlardan çıkan basit cümlelerdendir.Yanlış anlama senin için kullanmadın basit sözcüğünü. İnsanlar zaaflarını kabul etmeyip saldırgan tutum içinde konuşmalarının,ne kendilerine faydası olur nede karşısındakilere.O yüzden diyorum ki bu sitede her hoşumuza gitmeyen yazılar için karşımızdaki ile kavga etmekten ziyade onun düşüncelerine ve yazdıklarına saygı göstermeliyiz.Herkes bu sitede karşısındaki insanların düşüncelerine saygı gösterirse o zaman bu site daha verimli bir site haline gelmiş olur.İnsanları kırmanın,incitmenin ve kaçırmanın bu siteye hiçbir faydası olmaz. Ve bu konuyu açtığım için değerli sitediki dostlarım kusuruma bakmasın.
fecrisadık Üye
Bu galatasaraylıların fener fobisi bitmediği müddetçe tırnağı uzamaz.Yaw dünü bırak bu güne bak sen. dün siz nerdeydiniz bu gün ise yerlerde sürünüyorsunuz.ayıp be tebrik etsenize feneri.bu kadar çamur atacağınıza şampiyonlar liğinde ne yaptığımıza bakın. bu takım ülke takımı değilmi? biz sizleri tebrik ederken küçülmedik.bilakis büyüydük sizde bence en kısa zamanda tebrik edin büyürsünüz.
fecrisadık Üye
Birde daha dünü ne çabuk unuttunuz ki geçen sene galatasarayla yapılan tün müsabakalrı kazandık.siz bu ezikkliği unutamazsınız o nedenle de çamur atmanızada fazla kızmıyorum.
zeynel1982 Üye
1913 YILINA AİT 35 MADDELİK TÜZÜĞÜNDE VATAN SAVUNMASINI YAZAN DÜNYADA TEK KULÜPTÜR. “Madde 2: Kulübün takip ettiği amaç ve gaye; memlekette bedeni ve fikri terbiyenin yayılmasına çalışmak ve vatan gençlerini; vatanın korunmasına, zorluklara ve askeri seferberliklere alıştırmaktır.” BU TÜZÜK ŞEREFLE FENERBAHÇE MÜZESİNDE SERGİLENMEKTEDİR. YIL 2007 VATAN SAVUNMASI İÇİN KAHRAMANCA MÜCADELE EDEN MEHMETÇİKLERE MADDİ OLARAK EN BÜYÜK DESTEĞİ VEREN DÜNYADA TEK TAKIM FENERBAHÇEDİR.
nizipli_mehmet Üye
Ayrıca nizipli mehmet yarası olan gocunur kelimesi basit ağızlardan çıkan basit cümlelerdendir.Yanlış anlama senin için kullanmadın basit sözcüğünü.
öle ama nedense ınsanların zoruna gıdıyor ve böyle basit bir cümleye cvb verıyorlar hemen
saldiray27 Üye
abi o zaman ilk başta başkanınızı ve tümer'i askere gönderinde vatan borcunu ödesin...öyle tüzükte yazıyor demekle olmaz...
miksam1988 Üye
bırakın fb ve gs ile ugrasmayı herkes kendi takımının qüzel haberlerini yapsın kötü haberleri yapııpda takımı bir maç icin neden bu kadar tepki gösteriyorsunuz tamam gösterirsin ama her seyi tadında bırakmak lazım ..
bluue Üye
Ulusal değerlere sahip çıkma bilincimiz noksan olduğundan , bu basit ve anlamsız tartışma ve atışma bu kadar yol almış. Daha bir ay önce BAYRAK için , VATAN için elele , gönül gönüle yollara düşen bizler; şimdi bayrağımızı formalarında taşıyan takımlarımızın elin beş para etmez gavurlarından aldığı mağlubiyetlere nerdese zil takıp oynayacağız. Yapmayın arkadaşlar. Bu gafletten uyanalım. Avrupaya gidince hepimiz CİMBOMLU, HEPİMİZ BEŞİKTAŞLI , HEPİMİZ FENERLİ olalalım. Yani TÜRK olalım TÜRKKKK. Şimdi burdan tüm arkadaşlara sesleniyorum. Bundan sonra sitemizde yabancı takımlara karşı oynayan klüplerimize destek olalım. Birlik olalım. Bu öncülüğü NİZİP.COM kardeşliği başlatsın. HEPİMİZ BİRİMİZ , BİRİMİZ HEPİMİZ İÇİN.
bluue Üye
Ayrıca bundan önceki yazılarımda belki bende fanatikçe yazılar yazdım. Ama şimdi ne kadar yanlış yaptığımın farkına vardım. Son zamanlarda yaşanan gelişmeler aklımı başıma getirdi diyebilirim. Çünkü Türk'ün Türk'ten başka dostu yok. Biz hepimiz de Allaha şükür Müslüman Türk'üz. Başka şey söylemeye gerek yok sanırım.
miksam1988 Üye
tek kelime ile süpersin blueeee
REİS_7 Üye
bluue;108140 wrote:Ulusal değerlere sahip çıkma bilincimiz noksan olduğundan , bu basit ve anlamsız tartışma ve atışma bu kadar yol almış. Daha bir ay önce BAYRAK için , VATAN için elele , gönül gönüle yollara düşen bizler; şimdi bayrağımızı formalarında taşıyan takımlarımızın elin beş para etmez gavurlarından aldığı mağlubiyetlere nerdese zil takıp oynayacağız. Yapmayın arkadaşlar. Bu gafletten uyanalım. Avrupaya gidince hepimiz CİMBOMLU, HEPİMİZ BEŞİKTAŞLI , HEPİMİZ FENERLİ olalalım. Yani TÜRK olalım TÜRKKKK. Şimdi burdan tüm arkadaşlara sesleniyorum. Bundan sonra sitemizde yabancı takımlara karşı oynayan klüplerimize destek olalım. Birlik olalım. Bu öncülüğü NİZİP.COM kardeşliği başlatsın. HEPİMİZ BİRİMİZ , BİRİMİZ HEPİMİZ İÇİN.
Ayakta alkışlayıp destek veriyorum. Süper bir yorum.
kasapoglu Üye
Arkadaşlar ben FB'liyim,ancak avrupa kupalarında Türkiye'den hangi takım olursa olsun o takımı desteklerim,bakın bugün BJK Marsilya'yı yendi tebrik ederim nede olsa ülkemin takımı,yarın inşallah GS'de yunan takımına karşı galip gelir,lütfen avrupa maçlarında TÜRK TAKIMLARI'na karşı bu kadar yüklenmeyin ,çünkü hepsi ülkemizin takımı ve bizleri temsil ediyorlar yani TÜRKİYE'yi.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim