napııım napııııııııııım yalansa yalan de diyebilirmisin hadi deboroboro;158399 wrote:damlar bıirazdan..daha görmemiştir...:) komşularından başlayacak motorlardan devam edecek hava soguklugundan ilerleyecek..çokk dertlii..sanki silah zoru ile nizipte...
Genç Muhabbet
:) Aktif Sohbet (:
iyi artık ben burda kafama göre yazarıım burda bana kimse konu dağıtmada diyemez hehee
evet benden bahsettiniz kulagım sizdeydi duydum hemen geldim:))))))))))))))
boroboro bu konu dagıtmak sende de alıskanlık yaptı gercekten zevkliydi yaa şimdi inkar etmiiim
yalan yalan..nizip güzeldir...biz seviyoruz..çok soguksa ufo al..çöp ıstemyırosan 5. kata çık otur...
çiğ köfte nie yokmuş....osman abi ile bi konuşim..nrt köfte kokar dıyemı yok...:)
ben kötümü dedim yaa güzel ama eksileride var heryerin olduğu gibi hiçbiyer 4 4lük değildir dimi mesela ev soguk komsular herseyi atıyo hava cok kirli motorlar bana carpacak efenime söylüym kıyma çok yaglı efenime söylüym hergün zilim çalıyo ama kim çalıyo bulamadım baska aklıma gelmedi
köfte hakkımız söke söke alırız... walla köfte yoksa ben iştirak etmem. gecer odamda yayınımı yaparım mikrofonda da yan tarafta çiğköftesiz çiğköfte partisi var derim :)
ya konu adını sevmedim bos laflarmııııııı?????????biz bosmu konusuyoz dolu laflar olsun:))))))))))))))
lavaboya kadar gitmistim pardon.geldim geldimm eeee
walla sizde ne kadar boş laf varmış ya, okumakla yetişemiyorum :)
allahcil tosbaalar sizi nasilda boslaflara atladiniz:)))))))))))))))))))
şaka bi yana kiralık ev arıyoooooooooruuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmm
Nrt ye yakın olsuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ucuz olsuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnn
bazen biz çalıyoruz..zilin üstünde isim yazmıyor..bizde hepsını çalıyoruz..elbet bi açan olur kapıyı...:)secretgarden;158423 wrote:ben kötümü dedim yaa güzel ama eksileride var heryerin olduğu gibi hiçbiyer 4 4lük değildir dimi mesela ev soguk komsular herseyi atıyo hava cok kirli motorlar bana carpacak efenime söylüym kıyma çok yaglı efenime söylüym hergün zilim çalıyo ama kim çalıyo bulamadım baska aklıma gelmedi
pühehehehehe o evi cok ararsin:)))hem cuhmuriyete yakin hem ucuz.akhenaton iyisin dimi :)))
vaaay hele benim zilimde hep assagıdan basılıyo senmi basıyon yoksa hııııııııııııııııı
ne kadar kira düsünüyosun ucuz derken???????
evet birazda bos konusalım hep dolu konus nereye kadar:)))))))
2 gündür depresyondayım ya. bi ev bulamadım. illaki cumhuriyette olmasına gerek yok. yani çok kenar semt olmaazsa sorun yok. merkeze yakın olsun yani.
bakıyorum valla...pazarcami mah..gördüm de orda oturmassın..toprak ev 2 oda..kıralık imiş..akhenaton;158429 wrote:şaka bi yana kiralık ev arıyoooooooooruuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmm Nrt ye yakın olsuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnn ucuz olsuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnn
yaw ucuz dediysek 50 ytl demedik. 200 iyi :):):))
okan parkindaki taziye evinde yat.hem cay icersin belese.hem dus tuvalette var.belesten yi ic yat :)))hemde merkeze yakinakhenaton;158434 wrote:2 gündür depresyondayım ya. bi ev bulamadım. illaki cumhuriyette olmasına gerek yok. yani çok kenar semt olmaazsa sorun yok. merkeze yakın olsun yani.
hocam evlencem ya :) çadır kurayım istersenboroboro;158435 wrote:bakıyorum valla...pazarcami mah..gördüm de orda oturmassın..toprak ev 2 oda..kıralık imiş..
akhenaton;158436 wrote:yaw ucuz dediysek 50 ytl demedik. 200 iyi :):):))
sizden hayır yok be. yarın tabana kuvvet :)
gülmekten geberdim bugun:)))
ya merkezde kaloriferli cok büyük olmayan ama yeni bina yerler laminant parke eylülde bulabilirmiyim merkese yakın balkonu yola bakan...
en cok ilgi ceken konu oldu acilddigi ilk 5 dakkada hit olma sayisina bakin bide mesaja:))
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.