Arkadaşlar akşamları sizi göremiyom,hayırdır yaaaaa :(
Park ve Gezi Alanları
Osmanlı parkı içerisindeki CAFE
Üç beş zibidi yüzünden hizmet olmasın mı kardeşim. Maalesef bu tür şeyler oluyor iyi ile kötü dünyanın varoluşundan beri var.
Park da güzel şark köşesi de güzel hem öyle pahalı da değil.
hayırlı olsun
bir türlü kısmet olmadı. gideriz bir akşam havalr biraz daha ısınsında
osmanlı parkı harbidende çok güzel,gelince giderim inş.emeği geçenlere teşekkür ederim.
Bu aralar sayın kaymakamımız,sayın belediye başkanımız ve il genel meclis üyelerimiz şark köşesini bi hayli sevdiler,özellikle hafta sonları ziyaret ediyorlar.

orhan abide hemen araya sıkışmış :D normalde fotoları kendi çeker kimseye vermez ama :D
çok guzel olmus eskıyı anlatıyo ellerınıze saglık
söyle farzedelim baskasinin tapusuna bir ev yapmissiniz ama arazinin sahibi olan adamla aranizda bir sorun yok. adam idare ediyor arsasinda oturmanizi ama öldükten sonra oglu diyorki hadi pilinizi pirtinizi toplayin cikin arsamdan..... tipki böyle bir yatirimm iste..hendese;133468 wrote:shark27 ne demek bu yani parkı yapanlar burayı nasıl aldı neye dayanarak bu kadar para harcandı ilerde yıkılabilir mi biraz açıklar mısın
Böyle güzel bir ortamı hazırlayan kişilere çıok teşekkür ediyorum...
Arkadaşlar burdan atıp tutmayın eğer aklınıza takılan varsa birebir sorun derviş abim ve cumali size gerekli cevabı verir zaten...
İlçemiz için güzel bir yer açılmış kıymetini bilelim...
işine gelmeyen okan patkındaki parka takılır...
Buranın sahibi belediye değil T.C vatandaşlarıdır;)
Bakın zeugmaya sular altında kaldı ama 3 asır sonra belki açılır buranın yıkılıp yıkılmayacağı kehanetindede bulunmaya gerek yok...
Keyfini sürelim Parkın...
Arkadaşlar Size o güzel ortamda başarılar dilerim...
hayırlı olsun
Canım Gökhanım,seni parkta çok beklettim kusura bakma,vallahi müsait değildim... Protokolin yemeği vardı mecburen kaldım. Tüm hazırlığı ve organizasyonu bana yaptırdılar.Söz bi dahaki gelişinde sana özel parogram yaparım :(
Eh biraz öyle oldu sanırım,maksat kaymakam beyimizle hatıra biri fotoğrafım olsun dedim,gerçekten çok saygı duyduğum değer verdiğim bir insandır.ibrahim;134341 wrote:orhan abide hemen araya sıkışmış :D normalde fotoları kendi çeker kimseye vermez ama :D
Daha önce arkadaşlarınla çay içemiyormuydun coşkun kardeşim.coskun;132423 wrote:Emeği geçenlere teşekkürler. Rahatça bir arkadaşımızla gidip çay içebileceğimiz bir yer oldu.
Dün akşam ilk defa arkadaşlarla Osmanlı parkının içindeki kafeteryaya gittim zorunlu olarak.Beşiktaşın d smartta maçı vardı.Mükümmel bir yer yapmışlar(Bence gaziantepteki incilipınardan esinlenmişler)Ellerinize sağlık kim işletiyorsa kafeyi.Fiyatlar konusunda degişiklik yapmayın lütfen aklı başında adamlar gelsin.
evet çok güzel emeği geçenlere teşekkürler özellikle derviş abiye...
benc ederviş beyin bu konu hakkınd ayazı yazması lazım cünkü ona ait olduan göre konuda ona düşer bize değil gel göerlimki onunda ona göre diyecekleri vardır kolay değil iş yeri calıştırmak
geçen gün parkta bulunan wc ye girdim içeriki bütün musluklar kırılmıştı .
acaba parktaki güvenlik ne yapıyr anlamıyorumm..
Osmanlı parkında canlı müzük başladı.Çokta güzel proğram yapıyorlar.Bu arada nargileside güzeldi dün akşam.Cumali böyle devam et:)Böyle yerlerin desteklenmesi lazım.Lütfen duyarlı olup bu insanların bişey yapma azmini kırmayalım.
Evet çok güzel bir ortam Allah yapanlardan razı olsun.
Ancak Nizipli gençlere hitap etmesi için fiyatların ona göre ayarlanması gerek...
Bence fiyatlar çok iyi hiç dokunulmaması gerekiyor.öyle dekor yapacaksın,canlı müzik çay 1 ytl çok degil bence.
mehmet sen nerde yaşıyorsun:D
Tamam ortam çok güzel sinerji harika ancak Nizipli gençlerede hitap etmesi açısından fiyatlar biraz daha uygun olabilir diyorum.
Nizipte:)Herşeyin bi değeri var gökhan.Biz devamlı herşeyin en iyisini isteriz.para paraya gelince ucuz olsun.O zaman iyi olmaz işte:)
Nizipli gençlerin durumunda olmanı isterdim onları anlaman için:)
Herkesin cebinde tomarla para yok mehmet kardeşim.
neyse selamlar.
Gökhan sende istiyorsunki herşey bedava olsun.Ben çok biliyorum param yok deyipte 5 Ytl veripte sigara içen kişileri. Not: Dervişe söyleyeyimde çayları 10 krş yapsın sana da bedava olsun:DGökhan Dokuyucu;148364 wrote:Evet çok güzel bir ortam Allah yapanlardan razı olsun. Ancak Nizipli gençlere hitap etmesi için fiyatların ona göre ayarlanması gerek...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.