Kiralık kiralık 1+1 Full Eşyalı Lüks Daireler lc waikiki üstü
--DAİRE HER YÖNE ULAŞIM RAHATLIĞI BULUNMAKTADIR. BANKALARA KAYMAKAMLIĞA VE MİLLİ EĞİTİM MÜD.LÜĞÜNE 2 DAKİKA MESAFEDEDİR. --ISINMA DOĞALGAZ İLE SAĞLANM
Emlak
Ön ek filtresi açık. Tüm konular
--DAİRE HER YÖNE ULAŞIM RAHATLIĞI BULUNMAKTADIR. BANKALARA KAYMAKAMLIĞA VE MİLLİ EĞİTİM MÜD.LÜĞÜNE 2 DAKİKA MESAFEDEDİR. --ISINMA DOĞALGAZ İLE SAĞLANM
Nizipte kombili 3+1 merkezden uzak olmayan kiralik ev ariyorum.Ankaradan evimi tasiyacagim.
35 mt yo9lun uzerınde sıfır 190 mt kırlaık daıre...ana cadde uzerı olup 7 katlıdır ve 5 kat kırlaıktır...her seyı bıtık olup bınada oturan sayısı cokt
Mimar sinan mahallesinde belediye olimpik havuz bitişiğinde sifir kiralik daire köşe başi 5. Kat isi yalitimli-çatili lüks daire
sıfır daire kiralık 27 Ocak 2015 Emlak Tipi Kiralık Daire m ² : 106 Oda Sayısı : 3+1 Banyo Sayısı : 1 Bina Yaşı : 0 Kat Sayısı : 10 Bulunduğu Kat : 6
Dairemiz aile apartmanında bulunmaktadır... Doğagaz kombili, parkeli, gömme dolaplı, teraslı... Gün içerisinde ev gösterilebilir...Eşyalı veya eşyasız
Dairemiz aile apartmanında bulunmaktadır... Doğagaz kombili, parkeli, gömme dolaplı, teraslı... Gün içerisinde ev gösterilebilir...Eşyalı veya eşyasız
sıfır daire kiralık 27 Ocak 2015 Emlak Tipi Kiralık Daire m ² : 106 Oda Sayısı : 3+1 Banyo Sayısı : 1 Bina Yaşı : 0 Kat Sayısı : 10 Bulunduğu Kat : 6
Sahibinden Toki Konutlarında(FATİH SULTAN MAH.) sıfır 3+1 daire 25 Ocak 2015 Emlak Tipi Kiralık Daire m ² : 106 Oda Sayısı : 3+1 Banyo Sayısı : 1 Bina
NİZİP FISTIK HALI CİVARINDA KİRALIK 5 ADET 3+1 DAİRELER * 03 Temmuz 2014 Emlak Tipi Kiralık Daire m ² : 200 Oda Sayısı : 3+1 Banyo Sayısı : 1 Bina Yaş
3+1 170 m2 doğal gazlı tüm zemin parke full bakımlı kiralık daire hükümet binası karşısında
Sanayi sit.4.cad.no:50 150 m2 kralık iş yeri
Yavuz Sultan selim bulv. üzerinde Doğalgazlı 4+1 Lüks döşenmiş 3 cepheli asansörlü daireler kiralık verilecektir.
Şahinbey Mahallesinde yeni yapılmış sıfır daire 3 katlı olup 3. katı kiralıktır. daire hiç kullanılmamış olup, 3+1 dir. ayrıca teras katını kullanabil
Yavuz Sultan Selim Bulvarında 230 m2 parkeli, merkezi kaloriferli lüks daire kiralıktır. 7.kat olup üstü ısı ve su yalıtımlıdır. Merkezi sistem kalori
şahsi kombili 3+1 yada 4+1 kiralık ev arıyorum.Mehmet ERBAY 0532 596 47 67
Fatih Sultan mah. Akpek'de 3+1 kiralık daire 1.kat sobalı 150 m2
Mimar sinan mah 5 ci katta kiralik daire dogal gazli 160 m2 dairemiz kira bedeli 450 tl
3+1 doğalgazlı kiralık ev arıyorum.ara kat olursa sevinirim :) yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim