ilanlar

ilanlar

Alt kategoriler

5 kategori

Emlak

1.574 konuSon hareket:

Vasıta

1.608 konuSon hareket:

Konular

482 konu

Kiralık işyeri

e 90 karayolu üzerinde hiçbir eksiği olmayan oldukça geniş kiralık iş yeri oto galericiler karşısı

kadirkayan 0 cevap

Satılık ev

fatıh sultan mah de 5 katlı binanın 3 katı 125 mtkare

nizipli01 1 cevap

Satılık kabala zeytin

içinde 55 ağaç zeytin bulunan parça satlıktır.aralarda irili ufaklı zeytin fıstık fidanı vardır.yer zergil yolunun sağına düşer 6878 m olup fiyatı 650

nizipliyaman 1 cevap

Kampanya Turizm

Puan tour özyurt turizm hava taşımacılıgı konusunda tursab A acenta belgeli acenta olup hizmetine dürüst sevyeli kararlı saygılı çalışmalarıyla devam

mahmutozyurt 0 cevap

Kiralık 3+1 Sıfır doğalgazlı Daireler

Kardeşler halı saha civarında, Yavuz sultan selim bulvarı üzerinde 3+1, doğalgaz ve asansörlü sıfır daireler kiralıktır. Dairelere ilk siz oturacaksın

admin 0 cevap

Satılık Ev ariyorum

S elamun Aleykum.. Nizip icinde temiz 3+1 müstakil temiz bir ev ariyorum... Aradigim Fiyat 50 yada 60 arasi ola bilir.. ilgilenen herkese simdiden tes

AsiL27 0 cevap

Kiralık ev arıyorum

devlet hastanesine yakın sobalı ev arıyorum

Silinmiş üye 2 cevap

Kampanya Seyehat

BÜYÜLÜ MISIR 1-8 KASIM İSKENDERİYE-2 GECE KAHİRE-3 GECE SHARM -2 GECE 1.KASIM HALEP- KAH İRE –İSKENDERİYE: Gaziantep’ten Halep’e saat 08:00 da hareket

mahmutozyurt 3 cevap

Kampanya Otobüs bileti

Firmamız otobüs bileti satışına başlamıştır.haraket yeri gaziantep tir nizip- gaziantep arası transfer firmamıza aittir

mahmutozyurt 0 cevap

Satılık satlık dükan

cumhuriyet mh davut sk ta dükkan emlakçıya kiraya verilmiştir ilgilenen arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun kira geliri şimdilik 230

arman_ 5 cevap
WhatsApp iletişim