ilanlar
ilanlar
Alt kategoriler
5 kategoriKonular
24 konuÖn ek filtresi açık. Tüm konular
Kiralık Kiralık 1+1 full eşyalı sıfır daire
Abdulhamit han Mahallesi sönmez rezidans 2.3 ve 4. katlarda full eşyalı sıfır dairelerimiz kiralıktır. tel. 0505 780 12 90
Kiralık Kiralık 1+1 full eşyalı sıfır daire
Abdulhamit han mahallesi saönmez rezidans 2.3.4 katlarda kiralık sıfır dairelerimiz kiralıktır. içindeki eşyalar yenidir. tel.0 505 780 12 90
Kiralık Nizipte 1+1 ful eşyali stüdyo daire sahibinden 05325127609 kira 500 tl
Nizipte şehir merkezinde 1+1 ful eşyali stüdyo daire sahibinden 05325127609 kira 500 tl ücretsiz wifi güneş enerjili
Kiralık Kiralik daire
Firat mah.güneydoğunun arkasinda mehmet marufoğlu ilköğretim okulu karşisi, nehir apt. 2 cephesi yol zemin üstü 1 nci kat 3+1 doğalgazli ve mantolamas
Kiralık Ev arıyorum
Mimar Sinan Mah. Hastahane Mezarlık Cumhuriyet Mahallesi. çevresinde. Gibi yerlerde Kiralık ev bakiyoruz. sizlerden Ricam Kira ücretini'de Not Edersen
Kiralık mustakil ev
balkiz mahalesinde kiralik ev 2 ci kac günes enerjili dami kompile tutan kişiye ait
Kiralık Ev arıyorum
Öğretmenim. 3+1, doğal gazlı, ara kat, temiz kiralık ev arıyorum. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
Kiralık 2+1 ev lazım
sobalı uygun fiyatlı fazla buyuk olmasına gerek yok. 2 kişi kalacagız.
Kiralık 3+1 Sıfır doğalgazlı Daireler
Kardeşler halı saha civarında, Yavuz sultan selim bulvarı üzerinde 3+1, doğalgaz ve asansörlü sıfır daireler kiralıktır. Dairelere ilk siz oturacaksın
Kiralık Kiralık ev arıyorum
Nizip devlet hastanesi civarında, temiz, 3+1 ev arıyorum.
Kiralık sanayi siitesinde kiralık dükkan
Nizip sanayi sitesi 6.cad no=17 nolu dükkan kiralıktır.
Kiralık ev arıyorum
devlet hastanesine yakın sobalı ev arıyorum
Kiralık Kültür Merkezi Kira İhalesi
Birecik Barajı seyir tepesinde bulunan mülkiyeti Birecik A.Ş' ye ait Kültür Merkezi olarak kullanılan bina, yapılan protokol ile Nizip Kaymakamlığı Kö
Kiralık fıstıkçılar sitesinde kiralık iş yeri
fıstıkçılar sitesinde kiralık işyeri fiyat görüşülürr.. tel:05322560201
Kiralık Kiralık ev arıyorum
Acele yer katı veya giriş katı 2+1 veya 3+1 kiralık ev arıyorum evin girişi bedensel engelliye uygun olmalı kaloriferli olabilir veya olmayabilir kull
Kiralık kiralık ambar
130metrekare osmanlı parkı civarı kiralık ambar
Kiralık kiralık kaloriferli daire
Fatih sultan mh. Sönmezkent sitesinde kaloriferli,güneş enerjisi ve şohbeni mevcut, klimalı 3 +1 kileri ve biri kapalı olmak üzere çit balkonu bulunan
Kiralık kiralık büro
yusuf uygur işhanında büromuz kiralıktır. bekleme salonu, mutfak,wc ve yazıhanesi mevcuttur. daha önce avukatlık bürosu olarak kullanıldı. muhasebeci
Kiralık Kiralık ev
Kiralık daire ayrıca doktor ve avukat bürosu olarakta verilir.
Kiralık Kiralık Taşköprü cad.de mağaza
Taşköprü turna zeytin yağı fabrikası karşısı'nda 2000 m2 AÇIK alan üzerine, 800 m2 kapalı alanı mevcut fabrika binası.şehir şebeke suyu,kuyu suyu ve e